Filtre

Pluspunten

Snelle levering. Gratis en gemakkelijk retouren. En goed verpakt! Super leuk cadeau kunnen kopen voor me vriend voor onder de boom dit jaar.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruim assortiment.

Bestelling is bij PostNL kwijtgeraakt, kan OFM op zich niets aan doen. Na melding ervan mag je wel verwachten dat ze zelf initiatief nemen en actief werken aan een oplossing. Dit is niet gebeurd. Na 2 weken is op mijn verzoek de order geannuleerd. Aankoopbedrag word retour gestort, maar wel met aftrek van de verzendkosten! Raar dat je als klant hiervoor moet betalen terwijl de fout ergens anders ligt.

Pluspunten

Mooie kleding. Snelle afhandeling

Pluspunten

Veel keuze, mooie winkel (beleving) en leuke acties.

Pluspunten

Vlugge levering. Zeer goede kwaliteit van de geleverde kleding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De keuze aan hemden is goed, ook kwaliteit van de producten is zeer goed. De gebruikservaring op de website is ook zeer overzichtelijk.

de hemden waren ondanks wat korting toch nog altijd vrij duur

Pluspunten

Niets aan te merken

Pluspunten

Prima webshop

Geen melding wanneer aanwezig in winkel wanneer daar bestelling is aangekomen

Pluspunten

Alles goed

Communicatie naar mannen gaat veel via de voetbal insteek - graag meer auto's/racen etc.

Pluspunten

Snelheid

Stop met verzendkosten

Pluspunten

Alles, leversnelheid, retourafhandeling. Kwaliteit kleding Top

Pluspunten

gevarieerd aanbod, in aanbiedingen goede prijzen. overhemden met boorden met patronen

duidelijk maatvoering voor kleding (cm-ers per maat) ivm online bestellingen. Het is nogal een verzoeking om uit te vinden wat de maten nu precies betekenen. Strijk of kreuk vrije overhemden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tevreden met de producten

de informatie over verzending laat echt te wensen over. en klantenservice antwoordt na dagen pas. wel met excuses, maar daar heb je niet veel aan als je info wilt.

Pluspunten

Vooral de nabehandeling (coupeuse, afstylen met accessoires) in de winkel is Super!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

website beter bijhouden, geld terug storten binnen de afgesproken tijd.

Pluspunten

Snel en correkt afgehandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk, servicegericht, snel en duidelijk

Er was geen mail gestuurd naar ons dat mijn web-bestelling naar de winkel was verzonden, terwijl dit duidelijk in de leveringsvoorwaarden stond. Na 1 week zelf maar gebeld en bleek mijn pakket al 5 dagen bij de winkel te liggen? In de winkel (heel mooi en groot Nieuwegein aanrader!) voortreffelijk geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ze maakte reclame 2de broek halve prijs. Bij de kassa bleek dat het merk wat mijn man kocht niet mee deed. Klacht in gediend kreeg in de webshop 10% korting,Allen Red t shirts besteld maar we gaan er nooit meer naar toe.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk op iemand gestoten bij de klantendienst die mij heel goed heeft geholpen en alles heeft geregeld. Enige nadeel, door de eerdere ervaring heb ik niet opnieuw een bestelling durven te plaatsen uit vrees voor herhaling.

Communicatie. Ze hebben mijn geld ontvangen en ik heb hun pakket niet mogen ontvangen.

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle bezorging!

Prima bedrijf

Pluspunten

Alle afspraken worden altijd nagekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

2x iets besteld binnen 1 week, niet het niet geleverd... krijg je zo'n standaard mailtje. Het is helaas gebleken dat artikel ....> uit uw bestelling niet meer leverbaar is wegens een voorraadverschil. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Misschien voorraad beter op peil houden. Ik ging er van uit dit ik dit gekocht had omdat ik betaald heb. mooi klote dit!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC