Pluspunten
Snelle levering. Gratis en gemakkelijk retouren. En goed verpakt! Super leuk cadeau kunnen kopen voor me vriend voor onder de boom dit jaar.
VerbeterpuntenGeen
Beste Marloes, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Ruim assortiment.
VerbeterpuntenBestelling is bij PostNL kwijtgeraakt, kan OFM op zich niets aan doen. Na melding ervan mag je wel verwachten dat ze zelf initiatief nemen en actief werken aan een oplossing. Dit is niet gebeurd. Na 2 weken is op mijn verzoek de order geannuleerd. Aankoopbedrag word retour gestort, maar wel met aftrek van de verzendkosten! Raar dat je als klant hiervoor moet betalen terwijl de fout ergens anders ligt.
Beste heer/mevrouw, jammer om te horen dat u deze ervaring heeft met Only for Men. Naast dat het kwijtraken van uw bestelling erg vervelend is, hadden wij echter wel de verzendkosten naar u terug over moeten maken. Kunt u ons een mail sturen naar [email protected]? Dan gaan wij dit voor u oplossen.
Pluspunten
Mooie kleding. Snelle afhandeling
Beste Louise, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Veel keuze, mooie winkel (beleving) en leuke acties.
VerbeterpuntenGeen
Beste Frank, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Vlugge levering. Zeer goede kwaliteit van de geleverde kleding.
Beste Etienne, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
De keuze aan hemden is goed, ook kwaliteit van de producten is zeer goed. De gebruikservaring op de website is ook zeer overzichtelijk.
Verbeterpuntende hemden waren ondanks wat korting toch nog altijd vrij duur
Beste Stefaan, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Pluspunten
Niets aan te merken
Beste Diana, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prima webshop
VerbeterpuntenGeen melding wanneer aanwezig in winkel wanneer daar bestelling is aangekomen
Beste heer Vink, bedankt voor uw beoordeling!
Beste Jo, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Alles goed
VerbeterpuntenCommunicatie naar mannen gaat veel via de voetbal insteek - graag meer auto's/racen etc.
Beste Han, bedankt voor je beoordeling en feedback! Ik geef je verzoek door aan onze marketing afdeling.
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenGeen
Beste Ronald, bedankt voor je beoordeling!
VerbeterpuntenStop met verzendkosten
Beste Adrie, bedankt voor je beoordeling en feedback. Ik heb je opmerking over de verzendkosten intern doorgegeven.
Pluspunten
Alles, leversnelheid, retourafhandeling. Kwaliteit kleding Top
Beste Jos, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
gevarieerd aanbod, in aanbiedingen goede prijzen. overhemden met boorden met patronen
Verbeterpuntenduidelijk maatvoering voor kleding (cm-ers per maat) ivm online bestellingen. Het is nogal een verzoeking om uit te vinden wat de maten nu precies betekenen. Strijk of kreuk vrije overhemden
Beste Marcel, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Pluspunten
tevreden met de producten
Verbeterpuntende informatie over verzending laat echt te wensen over. en klantenservice antwoordt na dagen pas. wel met excuses, maar daar heb je niet veel aan als je info wilt.
Beste Arnold, bedankt voor je beoordeling en feedback. Door de drukte hebben wij in december later gereageerd op mails dan normaal. Excuses daarvoor.
Pluspunten
Vooral de nabehandeling (coupeuse, afstylen met accessoires) in de winkel is Super!
Bedankt voor uw beoordeling!
Beste Mariel, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenwebsite beter bijhouden, geld terug storten binnen de afgesproken tijd.
Beste heer/mevrouw, jammer dat u deze ervaring heeft met Only for Men. Wij doen ons uiterste best om onze website te blijven optimaliseren.
Pluspunten
Snel en correkt afgehandeld
Beste Ben, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Klantvriendelijk, servicegericht, snel en duidelijk
VerbeterpuntenEr was geen mail gestuurd naar ons dat mijn web-bestelling naar de winkel was verzonden, terwijl dit duidelijk in de leveringsvoorwaarden stond. Na 1 week zelf maar gebeld en bleek mijn pakket al 5 dagen bij de winkel te liggen? In de winkel (heel mooi en groot Nieuwegein aanrader!) voortreffelijk geholpen.
Beste Marcel, bedankt voor de feedback. Helaas hebben wij een storing gehad in ons systeem. Waardoor sommige orderbevestigingen niet zijn verstuurd. Excuses daarvoor.
Ze maakte reclame 2de broek halve prijs. Bij de kassa bleek dat het merk wat mijn man kocht niet mee deed. Klacht in gediend kreeg in de webshop 10% korting,Allen Red t shirts besteld maar we gaan er nooit meer naar toe.
Beste Nel, bedankt voor uw feedback. Op onze affiches vermelden we altijd zo duidelijk mogelijk dat niet alle modellen meedoen met de actie. We zullen hier in de toekomst nóg beter op gaan letten!
Pluspunten
Uiteindelijk op iemand gestoten bij de klantendienst die mij heel goed heeft geholpen en alles heeft geregeld. Enige nadeel, door de eerdere ervaring heb ik niet opnieuw een bestelling durven te plaatsen uit vrees voor herhaling.
VerbeterpuntenCommunicatie. Ze hebben mijn geld ontvangen en ik heb hun pakket niet mogen ontvangen.
Beste Ilse, jammer om te horen dat u dit bij ons heeft ervaren. Kunt u een mail sturen naar [email protected] met een omschrijving van de klacht? Mijn collega's helpen u namelijk graag verder.
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle bezorging!
VerbeterpuntenPrima bedrijf
Beste Kees, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Alle afspraken worden altijd nagekomen.
Beste Hans, bedankt voor je beoordeling!
2x iets besteld binnen 1 week, niet het niet geleverd... krijg je zo'n standaard mailtje. Het is helaas gebleken dat artikel ....> uit uw bestelling niet meer leverbaar is wegens een voorraadverschil. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Misschien voorraad beter op peil houden. Ik ging er van uit dit ik dit gekocht had omdat ik betaald heb. mooi klote dit!
Beste Walter, jammer om te horen dat u deze ervaring heeft met Only for Men. Wij doen ons uiterste best onze webshop te blijven optimaliseren en deze situaties uit de weg te gaan. Nogmaals excuses voor deze gang van zaken.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC