Pluspunten
Mooie kleren en goede service
Beste Tim, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
gewoon ze hebben alles vlug bij mijn thuis
Verbeterpuntengaat goed zo super
Beste Gerard, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Hans Kraay
Verbeterpuntenbrakke webshop, vooral de afhandeling. Erg onduidelijk. duurt ook best lang.
Beste Simon, jammer om te horen dat u deze ervaring heeft met Only for Men. U kunt uw klacht mailen naar [email protected]. Mijn collega's kunnen dan met u tot een oplossing voor uw klacht komen.
- Pakket werd veel later afgeleverd dat gecommuniceerd - Broek bleek niet op voorraad te zijn (niet tussentijds gecommuniceerd) - Er zat geen retoursticker bij de bestelling; heb de retouren bij de winkel in moeten leveren (zit er niet een om de hoek) - Ik ontving tussentijds een mail dat mijn retour in goede orde was ontvangen; dit terwijl ik het pakket nog gewoon thuis had staan?
Beste Joachim, jammer om te horen dat dit uw ervaring is met Only for Men. Wij zien graag uw klacht tegemoet via de mail: [email protected]. Mijn collega's kunnen u hiermee verder helpen.
Pluspunten
prima kwaliteit, ruime keuze, correcte levering
Beste Harold, bedankt voor je beoordeling!
Beste heer v.d. Welle, bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede pris/kwaleit, snelle bezorging
VerbeterpuntenDeel van de bestelling bleek niet op voorraad. Koppeling van voorraad met de artikelen op de website zou deze teleurstelling bij de klant voorkomen.
Beste Gilbert, bedankt voor je beoordeling en feedback.
Pluspunten
Bestelling komt overseen met wat ik besteld. Consistente maatvoering: Past nu ook weer!
VerbeterpuntenGeen. Zo doorgaan!
Beste Bert, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Top assortiment. Snelle en juiste levering. Correcte klantenservice. Mijn vaste winkel voor drykorn!!
VerbeterpuntenFoto’s van kledingstukken niet altijd duidelijk. Bv gladde stof of bewerkt
Beste Virgil, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Pluspunten
Nette bediening en vriendelijk behulpzaam personeel
Verbeterpuntengeen
Beste heer Levens, bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Komt de levertijd goed na.
Beste heer van Rooij, bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Geen bijzondere positieve punten. Je kunt er overhemden bestellen, die leuk zijn, maar... zie verbeterpunten
VerbeterpuntenWebsite is onhandig! Als een artikel niet leverbaar is wordt dit niet doorgegeven aan after pay.
Beste heer/mevrouw, jammer om te horen dat op deze manier is omgegaan met uw bestelling. Wij streven er naar om dit soort situaties zo snel mogelijk af te handelen, zo ook het doorgeven van een uitverkocht artikel aan AfterPay. Is dit inmiddels wel gedaan? Anders zien wij graag uw mail tegemoet waarnaar mijn collega's u verder kunnen helpen dit op te lossen. Dit mag naar: [email protected]
Pluspunten
betaalbare kwaliteit en snelle levering
Beste Sieb, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie website
VerbeterpuntenKlantencontact/klantenservice
Beste heer Bernaards, bedankt voor uw beoordeling. Kunt u ons s.v.p. laten weten hoe wij onze klantenservice volgens u zouden kunnen verbeteren? U mag ons uiteraard ook een mail sturen via [email protected]
Beste heer de Vree, bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, uitstekend assortiment!
Beste Bart, bedankt voor je beoordeling!
Beste Erik, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prettige zaak, fijne bediening
Verbeterpunten?
Beste Annemieke, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snel en netjes prima bedrijf
Beste Ab, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteit van het geleverde uit de outlet.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Beste Hans, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooi aanbod goede merken. En vast voor andere producten wel een goede afhandeling
VerbeterpuntenZorgen Dat de dingen die jullie verkopen op voorraad zijn en niet nageleverd moeten worden vanaf de leverancier. Contact gehad met klantenservice die vertelde dat het er binnen 2 dagrn was. Helaas hier ook niet van op de hoogte gehouden. Uiteindelijk te horen gekregen dat het niet meer leverbaar was waardoor de bestelling vervolgens alsnog geannuleerd was. Erg jammer allemaal.
Beste Jerry, excuses voor het ongemak. Wij bewaren onze voorraad in de winkels, waardoor het helaas kan voorkomen dat een artikel dubbel verkocht wordt. We zijn druk bezig om dit probleem op te lossen.
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenMeerdere artikelen besteld voor meer dan 500 euro. Toch verzendkosten moeten betalen. Daarnaast bleek 1 artikel niet beschikbaar. Pas na verzending en ontvangen pakket werd ik hierover geïnformeerd.
Beste Nico, excuses voor het ongemak. Helaas rekenen wij voor alle bestellingen verzendkosten. Op die manier kunnen we onze prijzen scherp houden. Wat betreft het missende artikel: we zijn op dit moment druk bezig om onze voorraadinformatie duidelijker te vermelden.
Beste Heleen, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenVoorraad volgens de site, maar werd toch niet geleverd en dat krijg je een kortingscode die 1 maand geldig is.
Beste Remco, bedankt voor je beoordeling en feedback. Dit helpt ons bij het verbeterproces.
Beste Albert, bedankt voor je beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC