Pluspunten
Erg goed -- zoals internetwinkelen hoort te zijn! Flexibel, vriendelijk als je ze opbelt, niet moeilijk over retourneren.
VerbeterpuntenSoms zou levering iets sneller kunnen.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Max. We nemen dit mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Goede kwaliteit/prijs en vlot geleverd.
VerbeterpuntenGeen, alles prima voor elkaar.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Regelmatig bestel ik hier. Gewoon goed. Leuk presentje bij de laatste bestelling.
VerbeterpuntenGeen denkbaar. Ga zo door
Bedankt voor je beoordeling Pauline!
Pluspunten
de keuze in assortiment, prijs en aanbiedingen
Verbeterpuntende snelheid en bijna niet communicatie in en bij ruiling kan en moet beter!
Bedankt voor je feedback Erwin! We nemen dit mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
pak netjes in hoes op tijd geleverd. goede kwaliteit
Bedankt voor je beoordeling Judith!
Redelijk wat tijd nodig gehad om retour formulier in orde te krijgen. Eind goed al goed. Misschien als tip: standaard retour formulier ook voor Belgische klanten mee versturen met het product, zo hoeft de klant er niet zelf achteraan te gaan.
Bedankt voor je feedback Tom! We nemen dit mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
Verbeterpuntenlevertijd
Bedankt voor je beoordeling Peter!
Pluspunten
Snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit van de jeans van pierre cardin.
Bedankt voor je beoordeling Jack!
Pluspunten
Snelle levering correcte afhandeling
VerbeterpuntenGeen ide
Bedankt voor je beoordeling Theo!
Pluspunten
Makkelijk
Bedankt voor je beoordeling Jeroen!
Bedankt voor je beoordeling Matthieu!
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Ook na retourzending
VerbeterpuntenDe maat van mijn bestelde jeans klopte echt niet. mijn bestelling was 30 - 34; past altijd. Maar dit was misschien wel 28 - 34.
Bedankt voor je feedback. We zullen de maten even goed gaan bekijken.
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenNog niet
Bedankt voor je beoordeling Raymond!
Bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling Pieter!
Bedankt voor je beoordeling Frank!
Pluspunten
Bestelling snel en keurig afgehandeld
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling Jeffrey!
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Ruim assortiment.
VerbeterpuntenAfhandeling van een, verkeerd gelabelde maat en daardoor, verkeerd geleverd shirt verliep niet soepel. Werd nog even gesuggereerd dat het eigen schuld was. Update: 10-10 Naar de winkel in Geldermalsen geweest om de XL af te geven en de L uit een ander filiaal te laten komen. 16-10 Nog in afwachting van bericht.
Beste Jim, Excuses dat je zo lang hebt moeten wachten op een terugkoppeling. Wanneer een artikel verkeerd is geleverd proberen we dit altijd z.s.m. op te lossen. Vervelend dat je het gevoel hebt gekregen dat het je eigen schuld was: dit is niet het geval wanneer een artikel verkeerd is gelabeld. Ik heb je gegevens bekeken en geen foutieve levering en/of ruiling gevonden onder jouw naam. Is het probleem inmiddels opgelost? Met vriendelijke groet, Klantenservice Only For Men
Pluspunten
Top! Zondag middag besteld en maandag al binnen. Mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor je beoordeling Harald!
Bedankt voor je beoordeling Joop!
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk bestel proces. Retour mogelijkheden zijn goed en duidelijk (geen gebruik van hoeven maken). Kwaliteit van de producten is erg goed!
Bedankt voor je beoordeling Jaap!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten. Prettige communicatie.
Verbeterpunten-
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle en correcte levering Bestelling komt overeen met de verwachting
Bedankt voor je beoordeling Jack!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC