Filtre

Pluspunten

Gratis ver-en terugzenden

?

Pluspunten

Zeer vlotte levering en groot assortiment. Er was ook een snelle terugkoppeling naar de klant zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.

Nvt

Pluspunten

Kwaliteitskleding tegen scherpe prijzen. Uitstekende service.

geen

Pluspunten

Geweldig bedrijf en goede service.

Pluspunten

Goede online shop. Heldere productbeschrijving.

Pluspunten

Goede service, producten en goede communicatie.

Pluspunten

Snelle bezorging

Bij het retourneren in een winkel is de administratie wel erg tijdrovend: de verkoper moet 2x alle gegevens overschrijven. Terwijl je als klant het retour formulier bij je hebt waar alle gegevens al op staan. In deze digitale tijd zou dat anders moeten kunnen. BV scannen van een code?

Pluspunten

Assortiment, prijs, overzichtelijke website, keuze

Op de website lukte het niet om het in de winkel verkregen klantnummer in te loggen. Daarom moest ik een tweede account aanmaken. En naast extra werk zijn mijn spaarpunten nu over 2 accounts verspreid.

Pluspunten

topmerken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, nette en snelle antwoorden.

Bij aanbiedingen eerst controleren of een artikel nog wel geleverd kan worden en dit niet achteraf moeten vaststellen. Is voor mij als koper erg frustrerend!

Pluspunten

Vaak goed aanbiedingen.

Verzend info web orders kan beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit keer levering op tijd

Geen communicatie verder na bestellen

Pluspunten

Fijne producten, adequate levering, goede prijs, goede en zeer overzichtelijke website

Een (te late) stortvloed aan mailtjes over status na ontvangst producten.

Pluspunten

Snel, correct en scherp geprijst!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi aanbod. Duidelijke site.

Vaste levertijd aangeven. Mijn bestelling zou afgeleverd in waalwijk in 2 tot 5 werdagen. Een mail zou aangeven wanneer ik de bestelling kon afhalen. Er kwam geen mail. Toen ik belde lag het pakket er al (lang?) Ook maar gelijk een paar schoenen gekocht. Helaas zaten er 2 verschillende maten in de doos, waardoor ik terug moest.... Jammer

Pluspunten

Prima en sfeervol

Ga zo door

Pluspunten

Anders dan anders! Goede service. Vriendelijk. Goede klantenservice met mensen die meedenken, anticiperen en die regelmatig reageren met humor en een knipoog. Mooie producten die ook nog eens van goede kwaliteit zijn.

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit producten en ruim aanbod

- Na online bestelling op 17-8 een week lang niets vernomen. - Op 24-8 (7 dagen na online bestelling) twee keer binnen een minuut hetzelfde bericht ontvangen dat bestelling is verwerkt, verzonden en over 3 werkdagen is op te halen in de winkel. - Op die zelfde dag (dus 7 dagen na bestelling) in totaal 24!! keer binnen 13 minuten hetzelfde bericht ontvangen met een statusupdate van mijn bestelling. - Het pakket lag waarschijnlijk al dagen klaar, want die zelfde middag heb ik hem opgehaald. Er wordt een maximum gesteld aan het aantal dagen dat een pakket blijft liggen, dus als ik hem echt pas 3 dagen later was gaan ophalen was hij misschien alweer teruggestuurd. - Eerder al een keer een minder goede ervaring gehad met de digitale verwerking van teruggestuurde artikelen, dus doe iets aan jullie administratie / achterkant van de webshop!

Pluspunten

snelle levering, leuke prijzen

2 dagen na ontvangst van mijn 3 pakketjes ontving ik 39 emails ter bevestiging dat mijn bestelling verzonden was. Hier lijkt me een verbeterpunt mogelijk...

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC