Eigenlijk altijd goed. Zou soms ietsje sneller mogen.
Hartelijk bedankt voor je mooie review en feedback, Job! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ruime keuze en snelle levering
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Guido! Graag tot een volgende bestelling!
Zeer tevreden, duidelijke webshop
Bedankt voor de vijf sterren, Bianca! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Kleding besteld met belofte dat het geleverd zou worden binnen 1 a 2 werkdagen. Maar ben nog steeds aan het wachten op levering
Beste Arjan, bedankt voor je bericht. Ik zie dat jouw bestelling vertraging heeft opgelopen bij DHL maar dat deze vandaag bezorgd gaat worden! Onze excuses voor de vertraging en alvast veel plezier met de bestelling gewenst!
Bedankt voor de vijf sterren, Ed! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Een snelle levering, netjes ingepakt, mooie kleding, ben er blij mee.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Ronald! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Gebeld met OFM ivm PME spijkerbroek waarvan het type niet op de website vermeld stond. Dit zou de PME Nighthawk moeten zijn volgens de vriendelijke dame die mij te woord stond. Deze is een regular fit, dus leek ok. Deze samen met een PME Skymaster spijkerbroek besteld. Ik onrvang een bestel en verzend bevestiging....en daarna de melding dat de Skymaster niet leverbaar is..??? Ontvang de zending....en de Nighthawk blijkt een Maverik...Slim Fit... Ok...hij past redelijk...en als ik een paar kilo kwijt raak mss zelf goed. Daarom niet geretourneerd. Al met al lijkt het een zooitje te zijn bij OFM en voor mij daarom voorlopig de laatste keer.
Beste Erwin, Dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend dat we je bestelling niet naar wens konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact met ons op (dit aanbod is 30 dagen geldig na ontvangst van deze e-mail). Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Als je vragen hebt, horen we het graag!
Op 18 juni 2023 mooie nieuwe broeken gekocht bij OFM. Geweldige hulp bij het kiezen van soort en maat. Dames mag ik jullie allemaal bedanken. Ik kan weer vooruit en ander zien jullie me weer terug. Helaas kreeg ik de foto van de heerlijke koffie er niet toegevoegd.
Wat leuk om te horen Geert! Graag tot snel!
super winkel
Dankjewel voor de vijf sterren, Jan! Graag tot ziens!
Actuele voorraad op de site. Besteld en 2 dagen later in huis, top !
Bedankt voor je mooie review, Robert!
De bestelling via telefoon ging niet. Kreeg rare meldingen met andere bedragen. Toen bestelling afgebroken ondanks de beperkte voorraad. Volgende dag via de computer besteld. Dat verliep ook niet lekker, maar is wel gelukt. Daarna geen klachten meer
Bedankt voor je beoordeling, Frank! Wat vervelend dat het bestelproces niet helemaal soepel is verlopen. We nemen je feedback mee, goed om te horen dat het desondanks gelukt is om de bestelling te plaatsen!
Mooi shirt online gekocht, voor een mooie prijs! En de volgende dag al netjes in huis.
Dankjewel voor het mooie cijfer, Marnick! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Heel bijzonder! Mijn spullen zijn nog steeds niet geleverd en jullie vragen hoe ik het vond. Bar slecht!
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Wanneer je ervoor kiest om een bestelling naar de winkel te laten verzenden komen er 2-3 werkdagen bovenop de oorspronkelijke levertijd. Dit omdat jouw bestelling met ons interne transport naar de winkel wordt verzonden. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke OFM. winkels!
Producten zijn prima kwaliteit voor een goede prijs. Het bestelproces was uit het boekje: bestellen en de volgende dag in huis.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Hans! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Levering zeer snel en goede prijs kwaliteit
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ruud! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Veel keus en een hele snelle levering
Bedankt voor de vijf sterren, Arnold! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Helder bestelproces en keurig geholpen bij t afhalen in de winkel
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Renze! Super fijn dat je zo tevreden bent, veel plezier met je bestelling!
Overzichtelijke webshop waar ik al jaren regelmatig bestel. Veel keuze en goede kwaliteit. Ik vind het ook een meerwaarde dat OFM niet alleen een webshop maar ook fysieke winkels heeft. Dit zie je denk ik goed terug in de wijze waarop de producten worden aangeboden en ik als klant wordt geïnspireerd. Mooie producten, goede service mocht het nodig zijn. Ga zo door!
zeer goede diensten ,en vinnige levering.
Het bestelproces gaat soepel. Fijn dat je het gratis af kunt halen in de winkel (kun je nog wat anders kopen, haha). Ik vind de artikelinformatie vaak te beperkt. Hier kan OFM nog een hoop in verbeteren
Broeke vorige week donderdag besteld en vandaag pas in de winkel op kunnen halen. Niet heel erg, maar eigenlijk niet meer van deze tijd.
Bedankt voor je beoordeling Theo! Helaas duurt het ophalen in de winkel iets langer dan wanneer je de bestelling thuis laat bezorgen. Dit staat ook op de website aangegeven bij het bestellen. Je bestelling wordt namelijk met intern transport naar onze winkels verzonden. Helaas komt onze chauffeur niet elke dag langs elke winkel van ons waardoor het wat langer duurt voordat je de bestelling kunt ophalen. Veel draag plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Mocht je nog vragen hebben, dan mag je altijd even contact opnemen met onze klantenservice!
De website is overzichtelijk met mooie aanbiedingen. De communicatie over de levering zeer goed en de levering kwam snel.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Paul! Veel draagplezier met je nieuwe items en graag tot snel!
Ik had een bepaalde jeans besteld in een licht blauwe kleur. Ik heb een grijze kraanschip ontvangen, in een totaal ander model. Als ik verder naar beneden kijk, ik vul mijn IP adres niet vrijwillig, jullie nemen dat. Ik ben het daar niet mee eens, maar om dit bericht te kunnen versturen geef ik daar wel akkoord
Bedankt voor je beoordeling Herman! Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Ik zou je willen vragen om het verkeerd geleverde artikel naar ons terug te sturen en op het retourformulier aan te geven dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. We gaan proberen om het juiste artikel alsnog naar je te versturen, wanneer het artikel niet meer voorradig is, ontvang je het bedrag terug op je rekening. Wanneer je geen bericht van ons ontvangt, betekent dit dat we je retourzending aan het verwerken zijn. Wanneer wij verdere vragen hebben, zullen we contact met je opnemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!
Al een lange tijd klant vanwege: Ruim aanbod merken Ruim aanbod van maten van klein tot groot Prima klantenservice die met je meedenken Snelle levering en prima retourbeleid Achteraf betalen En Je automatisch punten spaart voor meer privileges en een cadeaubon.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Bart! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goed aanbod van kwaliteitskleding. Voor mij persoonlijk zeer achterhaalde formule van verzend- en retourkosten. Voor mij daarom geen volgende keer.
Beste Robert, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden. Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €3,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €3,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze OFM. winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC