Pluspunten
vriendelijk personeel
Verbeterpuntencolectie verandert erg snel b.v.Cambell broeken waren niet in de winkel maar wel via internet
Pluspunten
Interessante overhemd aanbiedingen ! ( b.v. 3 voor nog geen € 100,-- )
VerbeterpuntenOok speciale aanbiedingen voor overige artikelen !
Pluspunten
Mooie, nette fysieke winkels ook. Prima kleding en grote keuze.
VerbeterpuntenMaterialen vermelden op de website zou ik erg wenselijk vinden. Het is meermaals voorgekomen dat producten na bestelling niet meer leverbaar (verkocht in de winkel wellicht) waren. Dit wordt netjes opgelost, maar ik vind het toch wel een beetje teleurstellend dat het niet beter geregeld wordt.
Beste meneer van Limpt, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij waarderen deze positieve feedback en de beoordeling. Uw opmerking zullen we zeker meenemen in het verbeterproces van onze website. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Mooie riemen!
VerbeterpuntenSnellere levertijd.
Pluspunten
Snelle service,ruimekeuze producten
VerbeterpuntenGeen ver beter punten
Als er kledingstukken niet meer voorradig zijn, zou het handig zijn om ze te verwijderen van de website. Ik had een mooie korte broek al betaald en kreeg een dag later een bericht dat het niet meer voorradig was. (En hetzelfde gebeurde al bij een ander bedrijf). In middels heb ik hem voor meer geld elders gekocht.
Beste Raimond, Hartelijk dank voor uw reactie via Kiyoh. Ondanks zorgvuldig opgestelde werkprocedures komt het soms voor dat een artikel niet op voorraad blijkt te zijn. We hebben nog geprobeerd het artikel voor u te bestellen maar dit is helaas niet gelukt. Het is begrijpelijk dat dit een teleurstellende afwikkeling van uw bestelling is, onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zullen het probleem intern oppakken om hier zo spoedig mogelijk verbetering in te brengen. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenBetere zoekfunctie op de site
Pluspunten
adequaat gereageerd op klacht
Verbeterpuntencontrole bij verzending ( compleetheid pakket)
Pluspunten
Goede website en vriendelijk (e-mail) contact. Ruime keus
VerbeterpuntenLeesbare factuur bij de bestelling is handig. Levertijd is aan de trage kant.
Pluspunten
goede kwaliteit van de bestelde artikelen.
VerbeterpuntenIk heb deze keer geen afleveringsmail ontvangen voor het volgen van mijn bestelling,maar verder alles oke.
Pluspunten
In de winkel werd ik goed en netjes geholpen.
VerbeterpuntenSchoenen waren niet in de winkel verkrijgbaar maar nog wel via de webshop. Er waren nog 2 paar schoenen in mijn maat beschikbaar. Schoenen besteld, na 3 werkdagen werd er gemeld dat de schoenen niet meer geleverd konden worden. Redelijk teleurgesteld (aangezien ze in de webshop nog wel beschikbaar waren). Melding dat ze niet meer geleverd konden worden ook vrij laat te horen gekregen.
Beste meneer van Buren, Hartelijk dank voor uw reactie via Kiyoh. Ondanks zorgvuldig opgestelde werkprocedures komt het soms voor dat een artikel niet op voorraad blijkt te zijn. We hebben nog geprobeerd het artikel voor u te bestellen maar dit is helaas niet gelukt. Het is begrijpelijk dat dit een teleurstellende afwikkeling van uw bestelling is, onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zullen het probleem intern oppakken om hier zo spoedig mogelijk verbetering in te brengen. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering, ook snelle omruiling.
Verbeterpuntenzet bij de kleding hoe het valt, groot/normaal/klein. Dit voorkomt omruilingen. Ging nu van xl naar m
Pluspunten
SNELLE AFHANDELING EN EEN GOED PRODUCT.
Pluspunten
Snelle levering, helaas paste het niet en heb ik het weer terug gestuurd. Geld snel terug ontvangen! Super goed geregeld
VerbeterpuntenMeer Overhemden met extra mouwlengte
Pluspunten
Snelle levering en uitgebreid assortiment
Verbeterpunten1 van de 4 overhemden, die ik had besteld, zat niet verpakt zoals het hoort...:-(
Pluspunten
duidelijke site. perfecte levering, stipt, traceerbaar. Een voorbeeld voor velen!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede klantenservice. Goede voorwaarden.
VerbeterpuntenNiet veel op voorraad tijdens een sale.
Pluspunten
Alles ging goed.prima
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
alles cfm afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nette webshop
VerbeterpuntenHet artikel wat ik heb ontvangen is niet het artikel wat ik heb besteld. De naamgeving en foto's waren duidelijk van een Herschel tas, model, little America. (en we zijn lang op zoek geweest, ik heb me echt niet vergist). We ontvingen echter her model, Retreat. die we bewust niet wilde. Dus lekker maken met goede prijs maar dan niet leveren. Is wel een teleurstelling
Beste meneer/mevrouw de Jonge, Hartelijk dank voor uw reactie via Kiyoh. Het is vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar behoren is geleverd, onze welgemeende excuses hiervoor. Wij hebben helaas het model zoals u omschrijft niet leverbaar. Om deze reden is het bedrag van uw bestelling naar u terug gestort. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Geweldige aanbiedingen. Ook de winkels zijn fantastisch.
VerbeterpuntenMeer winkels openen
Pluspunten
redelijk snelle verzending (niet 'de volgende dag' maar wel binnen een paar dagen) interessante kortingen
Verbeterpuntenik heb deze keer 3 spijkerbroeken gekocht. Op de foto leken deze een 'gewone' pasvorm te hebben, dat wil zeggen dat ze rondom mijn bovenbenen nog een beetje ruimte hebben. In de praktijk zitten ze behoorlijk strak, bijna 'skinny jeans'. Nu ben ik slank (1,91 m en 80 kg) maar ik denk dat deze broeken bij veel mensen te strak zouden zitten Mijn tip: geef bij iedere broek een standaard-kwalificatie: strak (skinny)/was losser/gemiddeld/wijd/enz.
Beste meneer Kuitert, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Uw opmerking zullen we zeker meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC