Filtre

Pluspunten

Goede klantenservice. Goede voorwaarden.

Niet veel op voorraad tijdens een sale.

Pluspunten

Alles ging goed.prima

Houden zo

Pluspunten

alles cfm afspraak

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nette webshop

Het artikel wat ik heb ontvangen is niet het artikel wat ik heb besteld. De naamgeving en foto's waren duidelijk van een Herschel tas, model, little America. (en we zijn lang op zoek geweest, ik heb me echt niet vergist). We ontvingen echter her model, Retreat. die we bewust niet wilde. Dus lekker maken met goede prijs maar dan niet leveren. Is wel een teleurstelling

Pluspunten

Geweldige aanbiedingen. Ook de winkels zijn fantastisch.

Meer winkels openen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijk snelle verzending (niet 'de volgende dag' maar wel binnen een paar dagen) interessante kortingen

ik heb deze keer 3 spijkerbroeken gekocht. Op de foto leken deze een 'gewone' pasvorm te hebben, dat wil zeggen dat ze rondom mijn bovenbenen nog een beetje ruimte hebben. In de praktijk zitten ze behoorlijk strak, bijna 'skinny jeans'. Nu ben ik slank (1,91 m en 80 kg) maar ik denk dat deze broeken bij veel mensen te strak zouden zitten Mijn tip: geef bij iedere broek een standaard-kwalificatie: strak (skinny)/was losser/gemiddeld/wijd/enz.

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website, makkelijk betalen en snel geleverd. In de winkels is men enthousiast en betrokken. Erg tevreden.

Beter close-up foto's van de de schoenzolen. En een bovenaanzicht van de schoen geeft een beter beeld van de (pas)vorm.

Pluspunten

mooie collectie en professionele adviezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-snelle levering - flexibel met betaling.

Pluspunten

Pluspunten

- Duidelijke communicatie - Snelle levering - Prijs/kwaliteit!

nvt

Pluspunten

Goede acties en aanbiedingen! Kwaliteit is top vergeleken met de prijs.

Meer korting voor mensen die meer bestellen en meer aankoop doen. Een soort gift award voor de trouwe klanten.

Pluspunten

webwinkel goede afhandeling, duidelijke website Store, prima, leuke sfeer, actieve sales + aanbiedingen.

ga zo door !

Pluspunten

snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment en goede afhandeling van klachten. Product niet geleverd en toch op de bon. Prima opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levertijd is wat aan de trage kant, zeker t.o.v. andere online aanbieders. Wanneer wordt aangegeven "nog maar enkele artikelen op voorraad" is mij meerde malen overkomen dat deze na te zijn besteld en betaald, deze toch niet meer leverbaar zijn. De actuele voorraad loopt helaas achter bij de nog bestelbare voorraad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keuze en leversnelheid

Pluspunten

Snelle en goede levering. keurig!

ik had een aantal hemden besteld die te groot bleken te zijn, geretourneerd heb met het verzoek deze een maat kleiner te leveren. vervolgens het bericht gekregen dat 3 van de 4 niet meer leverbaar waren.

Pluspunten

Pluspunten

ruime keuze, goed overzichtelijke website, goede merken, kwaliteit van materialen erg goed, betaalbaar. snelle verzending.

eigenlijk geen. ik bestel juist hier omdat alles zo goed verzorgd is.

Pluspunten

goede service & discreet verpakt

geen

Pluspunten

Levering via Kiala verliep niet goed. Het pakket was onbezorgd geretourneerd naar Only for Men. Vervolgens netjes door klantenservice te woord gestaan en is het pakket alsnog aan mij gezonden, maar dan via Post NL. De volgende dag had ik het in huis.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC