Filtre

Mooie polo’s voor een scherpe prijs

De volgende dag na mijn bestelling al in huis

Prima service en snelle, voorspelbare levering

Na bestelling van door mij uitgekozen product, kwam er snelle terugkoppeling over de order status en voorspelde levertermijn. Vervolgens werd de levering op de beloofde datum bezorgd.

Te veel niet beschikbaar in mijn (middel-)maat

vreemde levering

Duurde even voor er info kwam over de levering. Op een dag eerste levering een dag later volgende levering. Waarom niet in 1 keer. En beter informeren betreffende de levering

Alles correct geleverd

Alles was naar wens

Geen problemen

Keurig afgewerkt

Mooie webshop

Mooie webshop met zeer veel artikelen Ik heb 2 paar schoenen besteld en er werd uiteindelijk 1 paar geannuleerd Dit had wat mij betreft wel wat eerder mogen gebeuren

Verzending duurde ongeveer een week omdat een item niet leverbaar was. Het pakket in de winkel laten bezorgen zodat ik daar kon passen. Eén item had helaas een beschadiging, deze direct in de winkel geruild en netjes mijn geld terug.

Snelle levering Verkeerde maat besteld Retour in plaatselijke winkel Geen probleem Prima service TOP

duidelijke info

zie boven

Best wel goed

Best wel goed, alleen jammer dat toen ik een maat groter bestelde een heel ander model kreeg toegestuurd.

Eenvoudig te gebruiken

Prima webshop en goed te gebruiken. Bestelling was Donkervoort overhemd. Helaas is het label een soort plastic en kun je niet goed verwijderen. Gevolg is wel met strijken dat label loskomt en vast komt te zitten aan strijkbout. Veel ellende door goedkope oplossing in de vorm van kunststof label ik plaats van stof of verwijderbaar. Nu maar hopen dat strijken goed gaat. Al een overhemd zeer slecht

Betrouwbare en snelle levering

Bestelling was er snel. Verkeerde maat, retour sturen geen probleem en nieuwe juiste maat ook weer binnen 2 dagen geleverd. Ik ben zeer tevreden!

Ik ben ontevreden over deze webshop.

Het is voor mij de eerste keer dat ik iets heb besteld bij OFM en het gaat gelijk fout, want ik heb niet ontvangen wat ik besteld heb. Ik heb dus een verkeerde bestelling ontvangen. Dat vind ik jammer!

De maatbulp werkte prettig

Bezorging heel laat

Besteld woensdag 21:00, dus vrijdag geleverd. Helaas een product niet voorradig, maar overige producten zijn pas verstuurd op maandag (levering dinsdag).

Overzichtelijke webshop met mooie aanbiedingen

Betrouwbaar na bestelling snel geleverd.

Perfectie benarderd

Ik ben heel blij dat ik geshopt heb bij OFM :) de sokken die ik besteld heb waren precies zoals omschreven en zoals te zien was op de foto's en de bezorging verliep soepel en snel. Ik ga in de toekomst zeker nog een keer shoppen bij OFM!

Perfecte service en bezorging.

Super bedrijf

Uitgebreid assortiment en correcte levering

Vele mooie merken en zeer uitgebreid assortiment. Hulpdesk zeer behulpzaam. Webshop werkt niet prettig. Vaak problemen om order definitief te maken. Moet dan opnieuw inloggen met andere inlog of apparaat.

goed, zoals het hoort

fijne ervaring

Slecht, ga hier nooit meer bestellen

Levering duurde meer dan 10 dagen. 1 bestelling werd geannuleerd na 7 dagen, omdat de voorraad op was. Voor mij de 1e en laatste x dat ik hier bestel

Ik had 2 broeken in de sale besteld, die er achteraf niet meer waren. Ik kreeg toen een heel leuk keukenshort opgestuurd. Leuke attentie, hoeft niet, maar zeer gewaardeerd.

Snelle levering, mooie aanbiedingen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC