Filtre

OFM is een mooie winkel voor ieder wat wils, zowel casual als zakelijk

OFM is een toegankelijke winkel. Voor ieder wat wils, zowel casual als zakelijk. Mooie merkkleding en schoenen, met regelmatig aantrekkelijke acties. Online is het overzichtelijk winkelen, maar ik kom ook regelmatig in de winkel. OFM heb ik al diverse malen aanbevolen aan vrienden.

Prima service !

Overzichtelijke webwinkel , snelle en goede service ! Top :)

Online schoenen besteld voor mijn zoon. Mooi verpakt en netjes bezorgd Erg tevreden

Mooie kleding en correcte levering

Mooie kleding en correcte levering

Slechte voorraad informatie

Ik probeer meerdere dagen verschillende kledingstukken te bestellen, maar de voorraad klopt noiet

Klantenservice was erg behulpzaam bij bestelling

Prima, snel en vakkundig

Prima prijs kwaliteit, snelle levering

Snel en prima levering

Fijne en prima service en levering Broek zoals omschreven

Website werkt niet zo prettig

Website werkt vaak onhandig. Is beetje verminderd maar UX/UI blijft niet geweldig. Erg groot nadeel is de retourkosten van een bestelling, dat is niet concurrerend

Mooi product en goede bezorging.

Prima geregeld.

goe

makkelijk te bestellen. Keurig verpakt. Tijdige levering.

Snelle en goede service

Geen min punten kunnen ontdekken

Goede producten voor een redelijke prijs.

Duidelijke website waar makkelijk producten gekocht kunnen worden van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Snelle en goede levering.

Top-ervaring!

Wegens te lang talmen had ik last minute een black tie-outfit nodig. ‘s Avonds laat besteld en perfect en op tijd geleverd. Goede kwaliteit en alles paste perfect. Heel erg blij met deze online shop-ervaring!

Mooie kwaliteit

Snel geleverd en leuke prijs

Prima en snel

Snelle top levering

Snelle levering!

Mooie webshop, genoeg keuze en mooie kwaliteit!

prima verzorgd

goede en nette levering

Hoge verzendkosten

5 euro verzendkosten is niet mee van deze tijd. Ook de bestelling naderhand aanpassen ivm geen voorraad is niet prettig.

Correcte levering, goede producten.

1 artikel niet leverbaar terwijl de website wel aangaf dat artikel beschikbaar is. Levering duurde 7 dagen.

Goede kontacten

Na een bericht over het niet kunnen leveren van een artikel werd er bijzonder goed gecomuniceerd.

Correcte en snelle levering van bestelling !

Wij bestelden reeds eerder bij Only for men en ook deze keer zijn wij een tevreden klant. Mijn man is blij met zijn vest van State of Art.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC