Snelle levering juiste product en goede kwaliteit

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product!

Kwaliteit gegarandeerd!

Ik koop regelmatig kleding bij OFM. Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Divers aanbod, nette prijzen en vaak aanbiedingen. Communicatie is steeds helder en altijd een snelle levering.

Artikel geannuleerd door OFM ivm voorraad, maar staat 3 dagen later op de site nog op voorraad

Jammer dat de voorraad niet klopte, maar kan gebeuren. Nu moet ik opnieuw bestellen en zie dat de actie (2 halen1 betalen) nog wel bestaat. Tot mijn verbazing staat het artikel wat door OFM geannuleerd is ivm de voorraad die niet zou kloppen, nog wel op voorraad op de site.. Vreemd

Webshop voldoende, levering duurt lang

Webshop werkt goed, ik kan de produkten redelijk goed vinden. Echter, vorige week dinsdag besteld, maar nu nog niet binnen. Bovendien een bericht gehad dat 1 van de bestelde artikelen niet meer leverbaar is.

Op zich prima, maar achteraf horen dat afgeprijsd artikel er niet is…

Webwinkel is niet echt anders dan andere webwinkels. Ik baal er wel van dat een afgeprijsd artikel bij nader inzien niet meer leverbaar blijkt. Dat is gek? Waar is het gebleven? Naar een collega, een betere klant? Ik mag een duurder, niet afgeprijsd artikel kopen. Dat was niet de bedoeling. Verder prima.

Het is niet voor 15 uur besteld volgende thuis

Ik had wat besteld voor 15 uur en pas 7 dagen ontvangen.

Levering prima, helaas een artikel niet te leveren

Levering op zich was prima, helaas een artikel geannuleerd wegens een voorraad verschil. Dit is niet de eerste keer.

Niet positief

26 oktober is het door mij bestelde product bij Only for Men weer ontvangen. Tot op heden bedrag niet retour ontvangen.

Assortiment wat bij mij past en goede afhandeling van de order

Het assortiment is passend bij mij. Eerst een tijd lang gezocht naar een stoffen zomerjack, in winkels niet meer te krijgen, maar bij only for men een state of art jasje gevonden. Daarna nog enkele bestellingen, en nu een bestelling van een chino. In eerste instantie de verkeerde maten, maar in tweede instantie in een andere kleur gevonden. De afhandeling is netjes, ook als er iets fout gaat, dan wordt een oplossing gezocht.

Keurig op tijd

Super snel

Alles was goed geregeld

Snelle levering en retourzending (ivm te kleine maat) prima geregeld.

Prima geregeld!

Ik heb de kleding netjes verpakt en op tijd ontvangen.

Makkelijk en snel

Goed en snel geleverd.

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Gewoon top allemaal

Duidelijke en mooie website makkelijk bestellen en betalen. Snel thuisbezorgd of afgegeven in de winkel. Gelijk rustig passen. Nadeel dat ik meestal wel een extra mooi kleding stuk meeneem. Ook winkel en personeel super.

Schoenen na 1 maand stuk

Helaas waren mijn schoenen na 1 maand al kapot. Het vervangende paar dat ik bestelde, bevatte twee verschillende maten dus moest alles terug. Schoenen zijn nu niet meer leverbaar. Erg onhandig en onprettig.

Bijna perfect

Uitstekende deals, keurig en snel geleverd. Enige verbeterpunt zijn de verzendkosten en retourkosten bij aankoop van zelfs meer dan €200. Dat is niet meer van deze tijd. Verder top

Goede producten voor een goede prijs

Prima geslaagd op de site, duidelijke informatie goede prijzen makkelijk betalen en op tijd geleverd

Een goede verkoper!

Leuk en goed geholpen

Snel, correct, netjes en geheel volgens verwachting!

Alles klopt van website, bestellen, levering en ontvangen product. Eigenlijk geen op of aanmerkingen. Volgende keer weer!

Prettige ervaring alles geregeld conform de afspraken

Mijn bestelling is correct en op tijd geleverd. Alle met mij gemaakte afspraken zijn waar gemaakt door Only for men. Ik ga in de toekomst zeker nog meer gebruik maken van de webshop

Snelle en goede bezorging.

De bestelde broek was heel snel op ons adres en hij paste mijn man perfect. Het was de eerste keer, dat wij gebruik maakten van uw webshop. Mede door de uitgebreide informatie mbt retourneren durfden wij het aan. Gelukkig is dit niet nodig.

Snelle en goede levering

Vertrouwde service maakt de winkel

Wat ik altijd ervaar is dat het niet uitmaakt of ik online shop of in de winkel sta ik altijd het vertrouwde gevoel van only for men krijg. Maarja wat is dat gevoel dan, voor mij staat het voor goede service, klantvriendelijk en gemakkelijk voor de klant en het gevoel dat de medewerkers net dat stapje extra willen maken

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC