correct en zorgvuldig

vlot en zorgvuldig

geen woorden maar daden

Ik ben een frequent afnemer van uw producten, dat zegt toch voldoende!

Snelle levering en shirts netjes verpakt.

Ik heb om 00.30 uur 's nachts de shirts besteld en dezelfde dag om 18 30 uur werden ze al thuis bezorgd. Alles was netjes verpakt. Helemaal top!

slecht

Het bestelde artikel werd geannuleerd omdat het niet voorradig zou zijn.

Goed advies, prettig personeel

Prettig meedenkend personeel, weet waar ze over praten. Goed advies gekregen.

Alles goed geregeld

De broeken zijn super

Makkelijk bestelproces, productinfo niet altijd heel duidelijk

Bestellen van producten gaat eenvoudig en snel. Over het algemeen ben ik tevreden met de webshop. Wel al een paar keer gehad dat een product in werkelijk toch iets anders was dan op de afbeelding. Daarnaast staat er soms bij een product geen informatie en is het bijvoorbeeld niet duidelijk wat voor stof, kleur e.d. het is. Dat resulteert dat ik verschillende keren iets heb moeten terugbrengen (dat is dan weer handig, bij ons op het dorp zit een fysieke winkel van Only for Men).

Overzichtelijke site en snelle levering

Toch een groot voordeel van online shoppen.....achter de computer uitzoeken wat je leuk vind, bestelling plaatsen en binnen 2 dagen de bestelde kleding in huis krijgen en dan ook de mogelijkheid hebben om achetraf te betalen.......goede service!

Mooie Jas

Mooiejas met een mooie aanbieding. Goede kwaliteit

Snel en goed

De webshop is overzichtelijk, betalen is een eitje. Vervolgens is de verwerking ook supersnel, zo ook de levering. Superfijn!

Mooie schoenen, prima pasvorm, uitstekende materialen en top prijs

ging goed

keurig goed tevreden

Jas geheel naar verwachting

Hele fijne website om online te bestellen! Wordt snel geleverd .

Prima geregeld

Broek snel binnen en goede maat top

prima en dag dag er na geleverd

Great service. Fast and easy. Friendly and helpful.

Met mijn zoon een trouwkostuum gekocht. Bij only for men in Reusel. Een blond meisje heeft ons geholpen. Naam weet ik niet. Zelfs de schoenen en riem paste perfect bij elkaar. Trouwdatum 14-10-2022 Zeer tevreden. Tineke.

Op tijd, maar niet alles meer leverbaar

Twee overhemden besteld, waarvan er één uiteindelijk niet voorradig was. Hiervoor snel mijn geld teruggestort gekregen. Andere overhemd is prima. Thuis bezorgen helaas niet gratis, dus heb het naar een filiaal laten sturen, wat wel gratis is.

webshop is niet geweldig, maar door vriendelijke medewerkster goed geholpen

dus webshop is niet goed bevallen, maar medewerkster aan de telefoon heeft het in 5 min opgelost.

Super snel bezorgd.

Op maandag besteld via een cadeau card. Op Dinsdag al bezorgd. Top

Eenvoudig te bestellen en daarna goed geïnformeerd over het leveringsproces. Het product was goed en kwam overeen met de foto.

Super geholpen en goede service.

Ik heb hulp gevraagd per telefoon en super behandeld, ook de korting gekregen die ik via de mijn inlog niet kon vinden maar toch geregeld.

Mooie kleren, slecht verpakt

Eigenlijk zegt de titel genoeg, de kleren zijn mooi maar een dure pme legend jas in een iets te kleine doos proppen is respectloos. De jas was ook niet netjes opgevouwen maar gewoon in de doos gepropt. Het is gelukkig goed gegaan Maar wellicht goed om hier iets meer aandacht aan te besteden.

Mooie kwaliteit kleding, netjes verpakt en snelle levering.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC