Super goed geregeld

Bestellen ophalen passen en tevreden naar huis...

Goede collectie en top service.

Service helemaal top

Kleding goed en goede service. Door foutje DHL retour gestuurd. Maar ze hadden binnen 4 dagen pakket al weer naar mij gestuurd. Top service. En werd ook meteen gereageerd via de mail. Dank jullie wel

Prima en goed geleverd

Top ervaring

Ik was in de winkel in Doesburg om een pak en wat overhemden te kopen. Ik ben daar uitstekend geholpen door een aantal erg attente en vriendelijke medewerkers. Het pak was er niet in mijn maat, maar kon door de medewerker direct besteld worden, waardoor het enkele dagen later thuis werd bezorgd. Een mooie winkel waar ik zeker vaker naartoe zal gaan.

Prima shop

Goede kwaliteit en mooie kortingen

goede levering en maat in 1 keer goed

Een gereduceerde aantal sterren, omdat de retourdocumenten van een andere klant mee waren verpakt in de nieuwe verpakking. Beetje slordig.

Prima poloshirt, maar valt wel iets te krap uit

Met het poloshirt is niets mis, behalve, dat het wat krap uitvalt. De bezorging duurde wel bijna een week. Het bleef een paar dagen bij DHL liggen.

Ontevreden over de afhandeling van mijn bestelling

Het online bestellen van de schoenen ging eenvoudig. Echter na het afhalen van de bestelling in de winkel waren het de verkeerde schoenen en de verkeerde maat. Vervolgens met de klantenservice gebeld en hier melding van gemaakt. De “juiste” schoenen zouden opnieuw verstuurd worden naar de winkel en men zou mij bellen. Vervolgens na een aantal dagen zelf gebeld met de winkel. Niks bekend van een nieuwe levering in het systeem. Weer contact met de klantenservice etc. Gisteren zouden de schoenen aankomen met de bezorging in de winkel en zou ik worden gebeld. Tot op heden niks gehoord. Jammer! Dit noem ik slechte communicatie en service!

Via WhatsApp contact gehad wat prima verliep. Dat was toch even handig als je vragen heb .

Prima geregeld.

De bestelling was zo gedaan. Keurig op tijd geleverd.

Waardeloos

Via Whatsapp contact gehad over een prijswijziging. Product dat ik 2 weken geleden had besteld was ineens een stuk goedkoper. Prijs aanpassen was helaas niet mogelijk met dit product. Als een aanpassing voor één klant van €16 al problemen oplevert voor jullie marge dan vraag ik me af hoe goed het met Only for Men gaat. Ik ben hier nu al jaren trouwe klant, (kunnen jullie ook inzien.) maar dit geeft me een behoorlijk vervelend gevoel, en is niet wat ik van jullie gewend ben.

mooi, overzichtelijk, goeie zoekfunctie, duidelijke foto's en omschrijving

Mooie website, overzichtelijk, goeie zoekfunctie, duidelijke foto's en omschrijving

Makkelijk, snel, prima.

Bestellen gaat makkelijk, levering is snel en alles wat helemaal in orde!

breed aanbod snelle service

breed assortment, goede acties snelle service

Altijd zeer correct. Nog nooit problemen gehad. Je krijgt zelfs onmiddellijk raad als je twijfelt over de maat of kwaliteit

Super kwaliteit slim fit T-Shirts

4 Slim Fit T Shirts besteld van het merk Garage. Wat een top kwaliteit en lekker zittende shirts! Zeker een aanrader.

Doen wat ze beloven

Makkelijk te bestellen, prettig afgeprijsd en snel geleverd

Helemaal goed

Je krijg op tijd wat je bestel top

Keurig afgehandeld

Gewoon goed

Eenvoudig als je weet wat je wilt

snelle levering en van de juiste maten in een compacte verpakking, geweldig!

Ga soms toch liever naar de winkel voor persoonlijke contact.

prima ervaring. Shop al een paar jaar bij only for men

Ik bestel online en haal het op in de winkel bij mij in de buurt. Fijne winkel om te kijken en te passen en als ik iets retour moet sturen dan kan ik dit gewoon bij de winkel afgeven en krijg p/o retourbedrag op de rekening. Top geregeld en vriendelijk personeel in de winkel van Alkmaar.

Niet slecht, maar wel slechte info.

Als er op de site staat dat er voor 15.00 uur is besteld het dezelfde dag nog verzonden wordt, dan moet je dat waar maken.

Heerlijk

Topper