Snel correct

Ik heb goede ervaringen. Helaas moest ik twee keer mijn bestelling retourneren omdat de maat niet goed is.

Snel, correct en netjes

Alles snel en correct geleverd.

Deze ervaring was niet best

Ik had schoenen besteld, op donderdagavond, en ze werden zaterdagmiddag geleverd. Dus dat was netjes, alleen ik had maar 10 besteld en er zat maat 7 in. Dus de voorraad klopte ook niet, want maat 10 was niet meer te bestellen. Dit zelfde probleem heb ik vorig jaar in de winkel gehad, dacht men dat de schoen er nog moest zijn, maar zat er ook een andere maat in de doos. Voorraad beheer zou wat extra aandacht behoeven. Verder een prachtige zaak met aardig personeel.

Het is echte schoenen!

Het is heel comfortabel en mooi!

Goede kwaliteit en service,

Ik laat mijn bestelling in de winkel komen in Beek/makado super medewerkers daar de bestelling via de website duurt alleen wel langer dan belooft maar is het wachten wasrd

Met een lach

Zeer veel keus, uit mooie kleding van goede kwaliteit

Super. Er werd snel gereageerd op een klacht en goed opgelost.

probleem goed en snel opgelost

De bestelling is vlot bezorgd.

Vlotte bezorging. Product is goed ontvangen.

zeer slecht

zie opmerking

Slechte aflevering

Zolang Only for Men pakketten laat afleveren door DHL zal ik geen bestellingen meer doen online. Heeft niet met Only for Men te maken met DHL.. Al vaker spullen geleverd via DHL en altijd zijn we zogenaamd niet thuis en moeten we het afhalen bij een aflevering. Op 2 verschillende afhaalpunten geweest en hoor altijd hetzelfde “ het is dat we iets aan verdienen anders waren wij allang gestopt ivm de vele klachten “ Heb DHL laten weten dat ik nergens iets meer bestel als geleverd wordt door hen, maar daar krijg je geen reactie op.. kijk maar eens op hun site over het aantal klachten. Ter verduidelijking je ziet de bus van DHL voorbij rijden en even later krijg je mail, dat ze je niet thuis hebben aangetroffen…..

Goede betrouwbare website

Bestellen ging makkelijk. Helaas 1 item was te klein en niet meer groter te verkrijgen. Levering duurde een paar dagen.

Overzichtelijk

Snelle service en komen afspraken na

Door storing met internetbankieren werkte de kortingcode niet meer. Toch besteld en verzoek alsnog te verwerken. Heel snelle reactie en conform gemaakte afspraak bedrag kortingcode retour ontvangen. Helemaal top, kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

als vanouds gaat het prima bij OFM

als vanouds gaat het prima bij OFM

Gemakkelijk, mooie producten, en snelle levering. Gemak dient de mens.

Ruime keuze snelle levering

Alles top

Uitstekend!

Levering was conform afspraak. Top!

Mail ontvangen van aanbiedingen. Goed werkende filters. Duidelijke foto's met relevante info van de artikelen. Snelle levering.

prima webshop en snel geleverd

kleding was snel besteld en dag later was het thuis in huis.

vlotte levering producten

goede kwaliteit zoals omschreven

snel verstuurd pakket

Schoenen besteld en heel snel binnen. Erg goed verpakt en tevreden met de service.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC