Snel correct
Bedankt voor het mooie cijfer Jos!
Ik heb goede ervaringen. Helaas moest ik twee keer mijn bestelling retourneren omdat de maat niet goed is.
Bedankt voor de beoordeling Jannie! Mocht je in de toekomst twijfelen over een maat dan mag je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen je graag!
Bedankt, Teun! Veel plezier met je bestelling!
Alles snel en correct geleverd.
Bedankt voor je beoordeling Edward!
Ik had schoenen besteld, op donderdagavond, en ze werden zaterdagmiddag geleverd. Dus dat was netjes, alleen ik had maar 10 besteld en er zat maat 7 in. Dus de voorraad klopte ook niet, want maat 10 was niet meer te bestellen. Dit zelfde probleem heb ik vorig jaar in de winkel gehad, dacht men dat de schoen er nog moest zijn, maar zat er ook een andere maat in de doos. Voorraad beheer zou wat extra aandacht behoeven. Verder een prachtige zaak met aardig personeel.
Bedankt voor de review Ben! Wat vervelend dat er een verkeerde maat is geleverd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor!
Het is heel comfortabel en mooi!
Bedankt voor de 5 sterren!
Goede kwaliteit en service,
Bedankt voor het mooie cijfer Said! Hopelijk tot de volgende keer!
Ik laat mijn bestelling in de winkel komen in Beek/makado super medewerkers daar de bestelling via de website duurt alleen wel langer dan belooft maar is het wachten wasrd
Bedankt voor de beoordeling Ard! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Zeer veel keus, uit mooie kleding van goede kwaliteit
Bedankt voor je review Kain! Daar krijgen wij ook een lach van :)
probleem goed en snel opgelost
Bedankt voor de beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Vlotte bezorging. Product is goed ontvangen.
Bedankt voor het mooie cijfer Frits! Veel plezier met de bestelling gewenst!
zie opmerking
Beste Pascal, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij één artikel uit jouw bestelling niet konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Zolang Only for Men pakketten laat afleveren door DHL zal ik geen bestellingen meer doen online. Heeft niet met Only for Men te maken met DHL.. Al vaker spullen geleverd via DHL en altijd zijn we zogenaamd niet thuis en moeten we het afhalen bij een aflevering. Op 2 verschillende afhaalpunten geweest en hoor altijd hetzelfde “ het is dat we iets aan verdienen anders waren wij allang gestopt ivm de vele klachten “ Heb DHL laten weten dat ik nergens iets meer bestel als geleverd wordt door hen, maar daar krijg je geen reactie op.. kijk maar eens op hun site over het aantal klachten. Ter verduidelijking je ziet de bus van DHL voorbij rijden en even later krijg je mail, dat ze je niet thuis hebben aangetroffen…..
Hartelijk bedankt voor je bericht. Wij begrijpen dat dit natuurlijk ontzettend vervelend is en wij hebben daarom ook gelijk een klachtprocedure voor je opgestart bij DHL. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via [email protected] Met vriendelijke groet, Demi Team Only for men
Bestellen ging makkelijk. Helaas 1 item was te klein en niet meer groter te verkrijgen. Levering duurde een paar dagen.
Bedankt voor de goede super beoordeling, Anita! Wat vervelend om te horen dat één item niet meer in een grotere maat verkrijgbaar was. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wel fijn om te horen dat het bestellen je makkelijk afging. Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. We hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke Only for Men winkels of online! Met vriendelijke groet, Demi Team Only for Men.
Overzichtelijk
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Manfred! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Door storing met internetbankieren werkte de kortingcode niet meer. Toch besteld en verzoek alsnog te verwerken. Heel snelle reactie en conform gemaakte afspraak bedrag kortingcode retour ontvangen. Helemaal top, kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Jaap! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service. Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
als vanouds gaat het prima bij OFM
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Eric! Graag tot een volgende bestelling!
Gemakkelijk, mooie producten, en snelle levering. Gemak dient de mens.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Toon! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Ruime keuze snelle levering
Bedankt voor de goede beoordeling, Erik. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Graag tot snel!
Alles top
Bedankt voor de vijf sterren, Paul! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Levering was conform afspraak. Top!
Bedankt voor de super mooie beoordeling, Marc. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!
Mail ontvangen van aanbiedingen. Goed werkende filters. Duidelijke foto's met relevante info van de artikelen. Snelle levering.
Bedankt voor je leuke beoordeling. Het doet ons goed te horen dat alles naar wens is geweest!
kleding was snel besteld en dag later was het thuis in huis.
Heel veel plezier met je aankoop toegewenst Erik!
goede kwaliteit zoals omschreven
Bedankt voor je beoordeling Willem!
Schoenen besteld en heel snel binnen. Erg goed verpakt en tevreden met de service.
Wij wensen je veel kilometers toe op je nieuwe schoenen Rob. Hopelijk zien we je nog eens in onze winkel of online webshop!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC