Zeer correct
Het doet ons goed te horen dat alles naar wens is geweest Piet. Veel plezier met je aankoop toegewenst.
Prima.. binnen een dag in huis en zeker goede kwaliteit!!
Bedankt voor je mooie beoordeling Remon! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Heb besteld Boss Polo en krijg ander mekren die niet passen. Retour verzonden via dhl erg jammer.
Bedankt voor je beoordeling Peter! Wat vervelend om te horen dat je niet de juiste artikelen hebt ontvangen, ik zou je willen vragen om contact op te nemen met de klantenservice via [email protected] zodat we dit voor je kunnen oplossen. Mijn excuses voor het ongemak.
kan niets negatiefs bedenken
Bedankt voor het mooie compliment Jan!
Alles verliep prima. En de levering was gelijk de volgende dag.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jorris! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer.
Bedankt voor je mooie beoordeling Mehmet! Hopelijk tot een volgende bestelling.
Goed kwaliteit producten met leuke aanbiedingen
Bedankt voor je mooie beoordeling Farhad! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Op de website staat 2/3 dagen voor laten bezorgen in een filiaal van jullie. Dus jullie liegen. Er word bijv. 1 keer per week bezorgd bij filiaal Beek. Afhankelijk van besteldag kan de bezorgtijd dus oplopen tot een week (zoals in mijn geval).
Bedankt voor je beoordeling J. Willems! Het klopt inderdaad dat het enkele werkdagen langer kan duren wanneer een bestelling naar een winkel wordt verstuurd, dit staat ook aangegeven zodra je voor de optie 'Afhalen in winkel kiest'. Mijn excuses als dit niet helemaal duidelijk was.
Kleding netjes verpakt binnen 3 dagen in huis.
Bedankt voor je beoordeling Theo! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Bedankt voor je mooie beoordeling Vincent! Graag tot een volgende keer!
Heel behulpzaam personeel en zeer goede service.
Bedankt voor het mooie compliment Raymond! Graag tot ziens.
Bedankt voor je mooie beoordeling Hennie! Dat horen we graag.
Snel en goed.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Edward!
In de only for men winkel waar ik regelmatig kom waren de kledingstukken niet voorradig.Ik werd doorverwezen naar de webshop Hier heb ik de bestelling geplaatst en ontvangen. Webshop is goed bereikbaar en duidelijk waarbij mijn voornemen is om de volgende keer direct via de webshop te bestellen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jozef! Graag tot een volgende bestelling.
alles ging zoals het hoort
Bedankt voor je mooie beoordeling René! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens.
Snel, correct en vriendelijk geholpen
Bedankt voor je mooie beoordeling Teus! Hopelijk tot een volgende keer.
Idem
Bedankt voor je mooie beoordeling Maxim!
Bestellen, makkelijk. Ontvangen, ol tijd.. En alle spullen in orde.
Bedankt voor het mooie cijfer Martijn! Veel draagplezier gewenst!
Prima ...netjes geholpen in de winkel in Rosmalen. Winkel ziet er altijd geordend uit .
Bedankt voor het compliment! Hopelijk tot de volgende keer!
Mooie kleding en snelle levering.
Bedankt voor de beoordeling Ed! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Heb nog niets ontvangen Het is al meer dan een week geleden en ik hoor er niets meer van
Beste Menno, bedankt voor je review. Zoals ook al per mail gecommuniceerd ligt je pakketje al een aantal dagen klaar voor ophalen op het door jou gekozen DHL-servicepoint. Veel plezier met je bestelling!
Wat een verschil van prijs tov de bekende shops. Snelle en correcte levering.
Bedankt voor je beoordeling Bart! Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop!
Prima service en snel geleverd.
Bedankt voor de 5 sterren John!
Goede website goede membership programma en zo… ik mis een aantal dagen. 1. Na bestelling wordt niet aangegeven wanneer je je pakket ontvangt. Alleen een message dat je besteld hebt… ja dat is niks nieuws. Wanneer krijg ik het. Of wanneer is het waarxhijnlijk dat ik het jrijg. 2. Ik krijg een DHL code maar daar staat pakket nog niet ontvangen van de winkel. Bijvoorbeeld. Bedankt Voor je bestelling we sturen je paket op deze ontvang je op ….dag. Je ontvangt een track en trace code zodra we het pakket hebben verstuurd. Code versturen op miment pakket is afgegeven. DHL is een hele onbetrouwbare partij. Veranderen leveringen. Zetten pakketje vaak bij de deur. Ook als er nog niet is opgedaan of niet wordt opgedaan. Post NL is veel beter. .
Beste Dirk, bedankt voor je review. In de bestelbevestiging die je van ons ontvangt per mail staat de levertijd vermeld. Voor de meeste artikelen geldt voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden, wanneer artikelen een langere levertijd hebben staat dit ook altijd in de mail. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je van ons een track & trace code om je pakket te volgen. Deze track & trace code is pas na een tijdje te volgen, omdat het pakket eerst gescand moet worden in het sorteercentrum van DHL. Dit is ook in de mail terug te lezen. Ik hoop je hiermee wat meer informatie te hebben gegeven. Hopelijk tot een volgende keer!
Laats broeken gekocht via de website en werden snel geleverd. Voorheen ook al eens bij ze in de winkel geweest en ze zijn daar vriendelijk en behulpzaam en geven goede adviezen.
Wat een mooie review, Peter! Hartelijk bedankt en hopelijk tot een volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC