Nette en snelle service

Zeer correct

Uitstekend!!!

Prima.. binnen een dag in huis en zeker goede kwaliteit!!

Verkeerde artikel

Heb besteld Boss Polo en krijg ander mekren die niet passen. Retour verzonden via dhl erg jammer.

alles is top

kan niets negatiefs bedenken

Erg tevreden

Alles verliep prima. En de levering was gelijk de volgende dag.

Bijna altijd wat te vinden

Goed kwaliteit producten met leuke aanbiedingen

Jullie verzendingsinfo klopt niet

Op de website staat 2/3 dagen voor laten bezorgen in een filiaal van jullie. Dus jullie liegen. Er word bijv. 1 keer per week bezorgd bij filiaal Beek. Afhankelijk van besteldag kan de bezorgtijd dus oplopen tot een week (zoals in mijn geval).

Prima levering en mooie kortingen.

Kleding netjes verpakt binnen 3 dagen in huis.

Fijn

Een heel goede service.

Heel behulpzaam personeel en zeer goede service.

Snel en goed.

Gewoon goed en volgende keer weer

In de only for men winkel waar ik regelmatig kom waren de kledingstukken niet voorradig.Ik werd doorverwezen naar de webshop Hier heb ik de bestelling geplaatst en ontvangen. Webshop is goed bereikbaar en duidelijk waarbij mijn voornemen is om de volgende keer direct via de webshop te bestellen.

alles ging zoals het hoort

Snel, correct en vriendelijk geholpen

Snel, correct en vriendelijk geholpen

Snel geleverd geheel conform afspraak

Idem

Alles goed en in orde

Bestellen, makkelijk. Ontvangen, ol tijd.. En alle spullen in orde.

Meer dan prima

Prima ...netjes geholpen in de winkel in Rosmalen. Winkel ziet er altijd geordend uit .

Zeer goede kwaliteit

Mooie kleding en snelle levering.

Waar is mijn pakje???

Heb nog niets ontvangen Het is al meer dan een week geleden en ik hoor er niets meer van

Zeer betrouwbar en eerlijke prijs

Wat een verschil van prijs tov de bekende shops. Snelle en correcte levering.

Prima service en snel geleverd.

Prima service en snel geleverd.

Matig

Goede website goede membership programma en zo… ik mis een aantal dagen. 1. Na bestelling wordt niet aangegeven wanneer je je pakket ontvangt. Alleen een message dat je besteld hebt… ja dat is niks nieuws. Wanneer krijg ik het. Of wanneer is het waarxhijnlijk dat ik het jrijg. 2. Ik krijg een DHL code maar daar staat pakket nog niet ontvangen van de winkel. Bijvoorbeeld. Bedankt Voor je bestelling we sturen je paket op deze ontvang je op ….dag. Je ontvangt een track en trace code zodra we het pakket hebben verstuurd. Code versturen op miment pakket is afgegeven. DHL is een hele onbetrouwbare partij. Veranderen leveringen. Zetten pakketje vaak bij de deur. Ook als er nog niet is opgedaan of niet wordt opgedaan. Post NL is veel beter. .

Een goede betrouwbare zaak

Laats broeken gekocht via de website en werden snel geleverd. Voorheen ook al eens bij ze in de winkel geweest en ze zijn daar vriendelijk en behulpzaam en geven goede adviezen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC