zeer goed.

helemaal goed.

systeem werkt goed

via winkel Only for Men geregeld

Betalen met vvv bon gaat niet/moeizaam

Bestellen gaat snel, maar afrekenen met vvv bon en de ondersteuning hierbij is een drama

Bestelling is nog steeds niet binnen bij het filiaal in Doesburg.

Bestelling nog niet geleverd. Contacten hierover hebben nog niets opgeleverd. Zou vanochtend teruggebeld worden. Geen telefoon ontvangen. Ik blijf only for men aanbevelen, omdat eerdere ervaringen altijd goed waren. Al jarenlang klant. Verwacht en hoop nu wel snel op een reactie.

Helemaal goed.

Artikel van mooie kwaliteit en snel gratis af kunnen halen in de winkel. Tot de volgende keer.

Goed bevallen

Goede kwaliteit en levering precies zoals vermeld op de bevestiging

Snel bezorgd, retourzending ook snel afgehandeld

Snel bezorgd, retourzending ook snel afgehandeld

Goed spul Prima prijs

Top snel bezorgd

Goed verpakt heel mooi shirt zijn zeer tevreden

Een fijne webshop

Heel overzichtelijk en een goede service.

webshop oke, maar retour in winkel belabberd

De bestelling was netjes geleverd in een doos. Meerdere maten besteld, en onjuiste maten terug gebracht in winkel Nieuwegein zoals tot de mogelijkheden zou behoren. Verkoper was slecht op de hoogte van de regels, webshop leek hij weinig mee te doen van hebben. Was niet erg bereidwillig zo leek t. Wist ook niet of ik de volledig betaalde prijs retour kreeg, wanneer ik 3 van de 4 (1+1 artikelen) van hetzelfde merk zou terugsturen. Op verzoek belde hij even en ja ik zou volledig betaalde artikel terug krijgen. Kreeg geen bewijs van inleveren, kon een wit papiertje met een onleesbare paraaf krijgen. Uiteindelijk zette hij retour op de factuur met weer een onleesbare paraaf. Verzocht om zijn naam erbij, kreeg toen alleen voornaam en op verzoek uiteindelijk een achternaam en datum. Zeer onklantvriendelijk!! Ook nog zeggen kwestie van vertrouwen!!! Heeft het NIETS mee te maken, het zal niet de eerste keer zijn, dat er logistiek iets kwijt raak en ik geen bewijs heb van inleveren, weg 150,00 euro retourgeld!! En als je niets te verbergen hebt kan je ook gewoon je volledige naam erop zetten toch?! kwestie van vertrouwen zeg maar....... Voor mij geen Only for men nieuwegein meer!!

Prima duidelijke site en snel geleverd

Uitstekend snel geleverd prima kwaliteit

Prima!!!!

Goed op de hoogte gehouden, keurig op tijd.

Was prima

Op meerdere fronten niet goed

In de winkel hadden ze wederom enkel xxl maten beschikbaar. Vervolgens heeft de medewerker online voor mij besteld. Ik verwacht dat het bestelde item ook dan onder mijn eigen account zichtbaar is. Niet dus! De bezorging duurde lang en broek werd uiteindelijk uit de verpakking zo door de brievenbus gepropt! Zag er dus niet uit dus gelijk only for men gecontact. De schuldige ligt hier bij DHL maar jullie kiezen voor deze partij. De bestelling uiteraard direct retour. Zo wens ik mijn goederen niet te ontvangen.

Snelle en perfecte service en afhandeling

100 % tevreden geen aan of opmerking

Korte broek van Genti besteld. Perfecte pasvorm en snelle levering.

Geen op of aanmerkingen.

Prima service, ik zou zo weer wat kunnen bestellen

Goede kwaliteit schoenen,mijn man was er heel blij mee.

Mijn man is super blij met de schoenen . Alleen jammer dat dezelfde schoenen de volgende dag 40% goedkoper waren. Hij had gelijk nog een paar schoenen besteld.

Netjes thuis bezorgd

Super service

Omdat mijn maat niet in de winkel aanwezig was heeft de verkoperdeze besteld on line. De dag erna was dit item al bij mij afgeleverd Dat is Service mer een grote S. Complimenten

Makkelijk bestelproces

Makkelijk producten geselecteerd en in de winkel (vlakbij) af laten leveren.

Een heel betrouwbare webshop

De artikelen die ik heb besteld voldeden volledig aan mijn verwachtingen Snelle verzending

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC