Alles naar wens

Geen op af aanmerkingen

Schopte en had wat ik bestelde ineen week geweldig

Goed en snel

Polo is prima

Overzichtelijk en goede filter

Late levering

Late levering, matige communicatie (ook bij retour) en product wat als sales item aangeboden wordt maar niet voorradig is en bij de leverancier besteld moet worden (geen sales item dus).

Compleet aanbod

Na een bezoek aan de store,waar ik niet kon slagen ,vond ik wat ik zocht op de website.

Late levering en tussentijds afgeprijst

Een week geleden heb ik een T-shirt besteld met de optie om het in een filiaal op te halen. Bericht van verzending ontving ik 3 dagen later en ik zal een melding ontvangen wanneer ik mijn bestelling kan ophalen in het filiaal: dit bericht heb ik nog niet ontvangen en inmiddels is het betreffende T-shirt verder afgeprijst.

Alles super geregeld.

Kan niet beter. Supersnel en zeer vriendelijk geholpen.

Mooi product en snelle levering!

Het is een mooi shirt, goede prijs en vlotte levering, zal zeker weer iets bestellen

only voor men is een hele mooie winkel

only for men hele mooie winkel kunt er erg mooie kleren gaan kopen. de verkopers zijn erg aardig en helpen je meteen als je iets wilt gaan kopen

Prima kleding voor een redelijke prijs

Snelle en correcte afhandeling kortom prima

GEWELDIG

Bermuda gekocht: Perfecte pasvorm en de kwaliteit is nog mooier dan gedacht.

Alles naar wens

In Rosmalen internetbestelling opgehaald en gelijk gepast, 2 shirts waren niet naar wens uitstekend door de verkoper geholpen die 2 andere mooie shirts voor ons zocht en nog n lekker kopje koffie gekregen.

CONFORM toezegging afgewerkt

Toezegging wordt nageleefd.

top goed geholpen

goede kijk op de persoon die een verzoek vraag heeft

Goede prijs, goede kwaliteit

Snelle levering, TOPPP

Snel geleverd. Helemaal tevreden !!!!

Een website waar je met veel plezier kan shoppen!

Goed aanbod, doen veel aan klantenloyaliteit, verschillende betalingsoptie en een correcte manier van bezorgen en retourneren.

Uitstekend!

Breed gamma artikelen & kwaliteit producten. Overzichtelijke webshop. Dikwijls mooie solden. En vlugge levering.

Alles precies op tijd en een keurig en goed product ontvangen. Het zou wel handig zijn als men op de site aan gaf welke breedte maat de schoen heeft.

snelle levering en mooie kwaliteit van mijn vest.

Snelle levering, mooie schoenen, geen klachten.

Prachtige broek

Enige opmerking is de bezorgkeuze. Dat zou sneller kunnen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC