Prima producten tegen een goede prijs

Voldoende keus, goede prijzen en snel geleverd. Ik zou alleen de retourkosten er af halen

Alles ging perfect, behalve dat ik geen mail heb ontvangen dat het item klaar lag in de winkel

Alles ging goed. Alleen geen mail ontvangen dat item klaar lag in de winkel

Vlotte verzending

Mijn bestelling van de Pall Mall bleek beschadigd te zijn. Dat werd ontdekt bij het controleren van de schoenen. Kreeg daar keurig een mail over. Het zou een paar dagen duren maar de schoenen werden 2 dagen erna keurig afgeleverd. Dus een zeer tevreden klant.

Goede kwaliteit en goede service.

Volgens de maatwijzer zou ik maat 35 hebben. De PME Legend broek die ik in de website besteld heb, was er alleen in maat 34 en 36. Ik heb voor 34 gekozen. Gelukkig maar, die maat zit prima én in tegenstelling tot mijn vier andere PME Legendbroeken zitten aan dit short geen riemlussen. Ik kan mij niet herinneren dat dit bij deze broek vermeld stond. De maatwijzer geeft met opgave van lengte, gewicht en leeftijd niet de juiste indicatie. In de andere vier broeken staat overigens ook W 34. Verder prima service en goed geholpen door de medewerkers van Only voor men in Woerden.

Volstaat

De Levering en verpakking is prima. De foto’s en kleuren van de artikelen zijn anders dan verwacht. Daardoor valt bestelling anders uit dan verwacht..

Bestel slimfit maar polo is regular

Heb altijd slimfit maar deze polo maat L is te groot en wijd. Dit is geen slimfit die ik bestelde. Teleurgesteld wel ivm mooie kleur.

8,5

Heel vriendelijke medewerkers, prima kwaliteit, bestelling op tijd binnen.

Het kan niet beter.

Snel, efficiënt, 100% betrouwbaar.

alles naar wens

buiten mis verstand van de postdienst , alles ok

Blij met de snelle levering

goede website, snelle leveringen. Alles volgens afspraak.

Was top, Keurig verpakt, en bezorgd volgens afspraak. Producten voldoen aan de verwachting

Verkeerde product geleverd

LS, Ik had 2 polo's besteld en één van de polo's was de verkeerde kleur terwijl de juiste kleur wel op de pakbon stond. Deze is retour gestuurd maar heb (nog) niet de juiste polo ontvangen maar ook totaal geen bericht ontvangen.

Goed en correct verwerkt

Onze ervaring is goed en correct verwerkte bestelling..

Snel en goed

Duidelijke webshop en na bestelling prima levering.

Product perfect en op tijd bezorgd zoals beschreven op de website.

Goede ervaring.

Vlotte bestelling en een goede afhandeling van de bestelling.

Niet geleverd wat was besteld

Levering was snel en op tijd. Helaas niet het juiste artikel. Of in de winkel bij bestellen een fout gemaakt of bij levering. Moest helaas weer naar winkel om te ruilen.

Fijne shopervari g

Goede duidelijke webshop, prima levering en mooie producten.

Snel leveren

Netjes op tijs

Was prima en overzichtelijk

Uutstekend

Alles gung vlot, werd goed op de hoogte gehouden via mail. Voor herhaling vatbaar.

Ik ga zeker vaker naar deze winkel in beek .

Slecht

Ik had een overhemd besteld voor een bruiloft. Uiteindelijk is het adres er verkeerd op gezet en is het pakket tot twee dagen toe niet geleverd in de eerste zending. Voorts de zending opnieuw laten sturen. Men zou het pakket correct versturen. Zelfde euvel opnieuw. Nu, drie weken later, gaan ze hem opnieuw versturen. Geen onlyformen meer voor mij.

even afwachten

bestelling ging verder eenvoudig en snel, maten ed stonden goed aan gegeven dus de keus was snel gemaakt. Ook de betaling verliep soepel en snel, ook dat de bestelling was gelukt en de bevestiging alles zoals het hoort, blijft over de levering? dan is deze vraag over een beoordeling echt iets te snel want ik heb mijn bestelling ( nog) niet ontvangen

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC