2 broeken aan een mooie soldenprijs…
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Dave! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Leuke winkel om te shoppen en zeker leuk om te bestellen via internet
Bedankt voor de vier sterren, John! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Jet is allemaal vlot gegaan.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Andre! Graag tot een volgende bestelling!
Gemakkelijk kopen op de website. Prima kwaliteit, prima prijs en snelle service !!!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Donald! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Op de site stond 2 voor de prijs van 1. Zelf dacht ik dus dat als ik 1 invul er automatisch een 2e bij kreeg. Naderhand contact gehad via de app (handig!) En is me een korting van 40% aangeboden (restitutie). Een prima afhandeling zodra ik ook definitief het geld terug heb. Afeachten dus (max 5 werkdagen) Ik heb dus weer wat geleerd!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Gouke! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Netjes afgehandeld
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Het goede product snel geleverd.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ruud! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
T.o.v. voorgaande ervaringen nu een vooruitgang m b.t retourneren. Nu ook via je bankrun binnen x uren geld retour.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Shoppen is makkelijk en keuze is groot.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Arjan! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
prima afhandeling na bestelling.
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Vandaag besteld (over) morgen geleverd.
Met een korting bon wilde ik een bestelling doen, dat bleek niet te kunnen, al heb ik niet kunnen teruglezen waarom niet. Vervolgens wordt de bestelling verstuurd, maar ik ontvang niets! Blijkt na navraag dat bij het verzenden gelijk een retoursticker op de verpakking is geplakt. Wel netjes opgelost, al ben ik bang dat ik nu twee keer voor dezelfde bestelling betaald heb.
Beste John, Vervelend om te horen dat er een retoursticker was gebruikt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We zullen dit dan ook intern meenemen. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd over de terugbetaling van je bestelling. Onze excuses voor het ongemak.
Bedankt voor de mooie beoordeling Richard!
Fijne winkel en personeel, overzichtelijke webshop.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Bert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Heel erg tevreden ondanks dat het wat langer duurde probleem goed en snel opgelost!!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Rianne! Fijn om te horen dat het probleem snel opgelost was, heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Snelle leveren en snelle reactie van de klantenservice op een verzoek van mij, top!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Philippe! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Bedankt voor de vijf sterren Wim! Hier doen wij het natuurlijk voor, een hele fijne dag nog en tot snel online of in een van onze winkels.
Super geregeld en fijn om aankopen te doen.
Bedankt voor de super mooie beoordeling. Chiel! Super fijn om te horen dat je tevreden bent en tot snel!
Je wordt heel fijn geholpen en alle medewerkers zijn super vriendelijk.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Patrick! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Prima behandeling
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Het assortiment is precies mijn smaak. Ook de wijze waarop je geholpen wordt, is uitermate vriendelijk. Ik kan er zeer ontspannen rondlopen en kijken. Je krijgt tevens een professioneel advies. Niet te opdringerig. Daar hou ik niet van. Herkenning van je vaste klanten is een belangrijk onderdeel. Doen ze goed.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Peter! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goede informatie omtrent het product en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen !
Bedankt voor de vijf sterren, René! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goede kwaliteit, helaas door onszelf niet goed besteld. Retourneren ging probleemloos.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Yvonne! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Zaterdags uit de winkel besteld maandag binnen Top
Bedankt voor de goede beoordeling, Wim! Veel draag plezier en hopelijk tot snel.
Mooie producten
Fijn dat alles naar wens is geweest Lasse, bedankt voor de goede beoordeling. Hopelijk tot ziens!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC