Wat een super beoordeling. Harstikke bedankt, Marielle. Tot snel in een van onze winkels of online!
Voor het eerst bij Only for Men kleren gekocht. Prima geholpen door een medewerkster ( mevr. Lieke) van dit bedrijf in Doesburg. Aangezien 2 kledingstukken niet pasten, kon het geretourneerd worden. Verliep probleemloos.
Bedankt voor je geweldige beoordeling, Lieke! Fijn dat de service zo fijn verlopen is in de winkel en wat betreft de retournering. Hopelijk tot snel weer!
ik ben blij met de keuze die ik gemaakt heb.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Ad! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Snelle levering en alles perfect
Fijn dat alles naar wens is geweest Jan. Hopelijk tot ziens!
Snelle correcte levering
Bedankt voor je beoordeling Henk!
Levering goed en snel. 2 broeken van PME legend besteld, en bij hun is de maat op het label ook de werkelijke maat.
Veel draagplezier toegewenst Vincent!
Vlugge levering en netjes
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Nico! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Snel verstuurd en product bij winkelk kunnen ophalen en passen
Bedankt voor de mooie beoordeling Herman. Veel plezier met je bestelling!
Op 24-07 heb ik de bestelling geplaatst en heb het artikel nog steeds niet in bezit.
Beste Wil, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je het artikel nog niet hebt ontvangen. Ik kan zien dat je hebt gekozen voor ophalen in de winkel. Helaas rijdt onze chauffeur niet elke dag langs elke fysieke winkel, hierdoor is de levertijd iets langer. Je bestelling is al ingepakt en wordt morgen (woensdag 3-08) bezorgd bij de door jou gekozen winkel! Onze excuses voor het ongemak en alvast veel plezier met je bestelling!
Snelle levering Product is volgens beschrijving. Alles naar wens
Bedankt voor de vijf sterren, Jolanda! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Heel erg goed,altijd alles leverbaar. Makkelijk te retourneren met de bijgeleverde retourbon.Supergoed en hoop in de toekomst nog veel gebruikt van jullie artikelen te maken.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Hans! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Als boven
Leuk dat je zo tevreden bent Joke! Graag tot snel!
Fijne zaak.
Bedankt voor het compliment Roger! Graag tot snel!
Altijd snelle kevering, goed verpakt
Dankjewel voor de mooie beoordeling, H! Graag tot een volgende bestelling!
Snelle duidelijke bestelling en levering. De geadviseerde maten kloppen ook goed.
Hartelijk bedankt voor het compliment, L! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Helaas 2 artikelen geretourneerd omdat kleur niet overeen kwam conform bestelde.
Beste Siep, Hartelijk bedankt voor je bericht. Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Ik zou je willen vragen om het verkeerd geleverde artikel naar ons terug te sturen en op het retourformulier aan te geven dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. We gaan proberen om het juiste artikel alsnog naar je te versturen, wanneer het artikel niet meer voorradig is ontvang je het bedrag terug op je rekening. Wanneer je geen bericht van ons ontvangt, betekent dit dat we je retourzending aan het verwerken zijn. Wanneer wij verdere vragen hebben, zullen we contact met je opnemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Only for Men
Bezorging duurt te lang als je het product in de winkel op wilt halen. Voordeel is je kunt passen en dan je keuze bepalen.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Tijdens het bestelproces hebben we een levertijd van 1 tot 3 aan je gecommuniceerd, we hebben de bestelling dan ook binnen de eerdere afgesproken levertijd aan je geleverd. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke Only for Men winkels! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Ursprüngliche Bewertung
Bezorging duurt te lang
Vrijwel alle kleding koop ik al jaren bij Only for Men. Zeer tevreden over de kleding zelf, de enorme keuze en de snelle afwikkeling. Meestal de volgende dag al bezorgd.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Bas! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Geweldig de volgende dag al bezorgd
Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te versturen Carel. Als je voor 15:00 uur een bestelling plaatst, heb je kans dat die inderdaad de volgende dag al bij je binnen komt!
Snelle levering, netjes ingepakt. Klantenservice makkelijk bereikbaar en zeer vriendelijk en behulpzaam.
Hoi Sylvia, bedankt voor je beoordeling en het prachtige cijfer wat je ons hebt gegeven.
Snel duidelijk en goed
Super om te horen Henk!
Ik had een bestelling geplaats en achteraf bleek ik niet goed maar de levertijd te hebben gekeken. Ik heb via whatsapp contact opgenomen en de medewerker(s) hebben extra moeite genomen en gezorgd dat ik alsnog optijd de bestelling binnen had. Ze dachten mee en toonde empathie. Heel erg tevreden.
Bedankt voor je fijne beoordeling Myrthe. Onze klantenservice probeert je zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn blij dat we je hebben kunnen helpen.
mooie kleding prijs kwaliteit is goed en fijne mederwerkers goede service.
De kwaliteit en service zijn inderdaad hetzelfde als in onze winkels! Wij wensen je alvast veel plezier toe met je gekochte artikelen.
Bestelling op een efficiënte en snelle manier geleverd. Overzichtelijke webshop
Bedankt voor je compliment Christophe. Veel plezier met je aankoop toegewenst.
Na een week nog niks ontvangen en aan geld terugstorten doen ze niet. Kijk uit mensen
Beste John, wat vervelend dat je verzending niet vlekkeloos verloopt! Ik zie dat mijn collega ondertussen contact met je heeft gehad en een onderzoek bij onze verzender heeft opgestart. Wij gaan je, na gehoor van de verzender, uiteraard direct op de hoogte brengen. Excuses voor het ongemak!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC