Bestelde goederen zijn zorgvuldig ingepakt en snel bezorgd.
Bedankt voor je mooie beoordeling Erik! Veel plezier gewenst met je bestelling!
Prima, snel bezorgd via DHL op het afgesproken tijdstip, en exact wat ik had besteld
Wat goed om te horen dat we jouw verwachtingen hebben overtroffen Michael! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Mooi en goed verpakt en op tijd geleverd
Bedankt voor je review Nel! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze winkel of online!
Bedankt voor de beoordeling Martin!
Webshop overzichtelijk en shirt nel bested. Echter de levering door DHL is nooit aangekomen.
Beste René, Bedankt voor je bericht, Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen via DHL. Naar aanleiding van ons eerdere contact vorige week met elkaar hebben wij gelijk een onderzoek opgestart bij DHL. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen via DHL, brengen we je hier uiteraard direct van op de hoogte via de e-mail zoals eerder besproken. Wij gaan het in ieder geval netjes voor je oplossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak!
De kleding is van goeie kwaliteit en veel keuze.
Bedankt voor je mooie beoordeling Kenji!
Goede website, goede service en goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor de 5 sterren Daniel! We wensen jou veel plezier met je bestelling!
Bij mijn bestelling is er helaas maar 1 paar aanwezig en betaal je 10 euro. Als een vriend een bestelling wil doen dan is er ook maar 1 paar sniker sokjes aanwezig. Hierbij wordt onterecht reclame mee gemaakt en wordt je bedonderd. .
Beste Theo, bedankt voor je review. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met als gevolg dat een artikel niet altijd leverbaar is. Onze sale artikelen zijn dan ook vaak snel uitverkocht. Hierdoor kan het inderdaad zijn dat er maar één paar aanwezig is. Helaas was dit in jouw geval ook zo. Onze excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien!
Helpdesc ook zeer corect
Hartelijk bedankt voor je beoordeling Werner! Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende bestelling!
zeer klantvriendelijk, er was iets misgegaan met betalen, na een telefoontje was het binnen 1 miuut opgelost .
Bedankt voor je review Jack! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice!
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot snel!
Zeer duidelijk en correct
Bedankt voor de 5 sterren Rene!
Nadat ik de bestelling had afgerond heb ik verder geen orderbevestiging of ordernummer ontvangen. Dus ik was in onzekerheid of het allemaal wel goed gegaan was. Alles werd echter keurig op tijd afgeleverd.
Beste Bert, bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat je een typefoutje hebt gemaakt tijdens het invoeren van je email adres. Ik heb deze meteen aangepast zodat je in het vervolg wel onze mails ontvangt! Uiteraard zijn we blij om te horen dat alles desondanks naar wens is!
Makkelijk bestellen via de webshop en vriendelijke ontvangst in de winkel bij het ophalen van de bestelling.
Bedankt voor je review Lianne!
Goede service snelle levering top
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Nena! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Regelmatig gaan artikelen voortijdig kapot, aanbiedingen zijn nauwelijks aanbiedingen te noemen.
Bedankt voor je beoordeling Jan! Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de artikelen, je kunt hier altijd contact over opnemen met de klantenservice via [email protected] Mijn excuses voor het ongemak.
Bedankt voor het mooie cijfer René! Graag tot een volgende keer!
Correct geleverd. Goed verpakt. Product voldeed aan de verwachting.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Ria! Graag tot ziens!
Snel te vinden en goede oasmast
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Henk! Veel plezier met je aankoop gewenst.
goede service, mededelingen wat wisselend in tijd, soms snel, soms minder snel. prettig en adequaat contact aan de telefoon
Bedankt voor je beoordeling Marja! Hopelijk zien we je snel weer terug!
Vriendelijk geholpen in de winkel en alles snel geregeld en geleverd
Bedankt voor de beoordeling Arjan! Hopelijk zien we je snel weer in de winkel of online!
genoeg keus, was soms de weg kwijt in het assortiment.
Bedankt voor je beoordeling Jan! Mijn collega's in de winkels of van de klantenservice helpen je uiteraard graag als je hulp nodig hebt!
Enige verbeterpunt kleinere doos als verpakking. Verder alles heel goed gerekend ook de voordelige retour is goed bedacht.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling Anc! Wij gaan de feedback doorgeven!
Prima ervaring , goede klantenservice
Bedankt voor je review Lyon!
15 juli schoenen besteld..heb ze nog steeds niet binnen..krijg wel mailtjes met excuses maar heb nog steeds niks gekregen..valt me erg tegen en ik zal bij jullie nooit meer online bestellen!!
Beste Marlou, bedankt voor je review. Zoals mijn collega in eerder contact heeft uitgelegd is er systematisch iets fout gegaan met jouw bestelling. Wij doen er uiteraard alles aan om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC