Bestelde schoenen helaas terug moeten sturen omdat de omschreven kleur op de site totaal niet overeen komt. Op de site staat ‘bruin’ maar de schoenen zijn ‘donkergrijs’. Daarnaast is de pasvorm van deze loafer erg klein. Op de site staat dat er geen retourkosten in rekening gebracht worden als je de gehele bestelling terugstuurt. Er anders weer op de site staat dat de retourkosten in mindering worden gebracht op de terugbetaling. Dit wordt dus afwachten!
Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te horen dat de schoenen een andere kleur zijn dan afgebeeld, dat is uiteraard niet de bedoeling. De verzendkosten worden vergoed zodra je je volledige bestelling retourneert, aangezien je een foutief artikel hebt ontvangen zullen er ook geen retour kosten worden berekend. We hopen je snel weer terug te zien.
Duidelijke site , goede prijs en snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Leonie! Graag tot ziens.
alles goed en snel geregeld en artikel naar wens
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Theo! Veel plezier met je aankoop.
Prima, snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Joey! Hopelijk tot een volgende keer.
Prima. Met name de Whatsapp helpdesk is snel, correct en adequaat
Bedankt voor je mooie beoordeling Fred! We hopen je snel weer terug te zien.
Super snel
Bedankt voor je mooie beoordeling Christiaan! Veel plezier met je aankoop.
Mooie overzichtelijke winkel. Correct en vriendelijk personeel.ruime keus.
Hartelijk bedankt voor je review Jos! Veel plezier gewenst met je aankoop!
Prima. Genoeg keus, goed geholpen
Bedankt voor je review Kees! Hopelijk tot snel in de winkel of online!
Gekozen artikel was niet in de winkel op voorraad
Wat fijn dat het dan op deze manier opgelost kan worden, toch Ron? Veel plezier met je bestelling gewenst!
Pakketje in de winkel laten bezorgen kreeg op tijd melding dat het er was. Dag later moest het retour omdat het te klein was. Na de winkel gebracht en ze bestelde gelijk een andere voor mijn en oude retour. Prettig geholpen.
Wat fijn om te horen! Wij zetten graag dat ene stapje extra voor onze klanten!
Netjes geleverd in korte tijd. Goede prijs en kwaliteit
Hartelijk bedankt John, voor je mooie beoordeling!
Prima verpakt,en keurig op tijd geleverd
Bedankt voor de 5 sterren Maykel!
Leuke winkel leuke merken
Wat een leuke beoordeling! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in één van onze winkels!
Tevreden
Bedankt voor je beoordeling Mohamed!
Brede keuze aan merken en stijlen, aantrekkelijke aanbiedingen, snelle (en vriendelijke - in de winkel in Geldermalsen) service
Bedankt voor je review Peter! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze winkel in Geldermalsen!
correcte, professionele en snelle service
Bedankt voor je beoordeling Luc! Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende bestelling!
Altijd een aantrekkelijk en breed online aanbod tegen aantrekkelijke prijzen. Bestelling en levering zonder gedoe. Kom je er niet uit, dan ga je naar een van de winkels voor advies op maat.
Bedankt voor de 5 sterren Edwin! Daar doen we het voor!
Verzend kosten zie bijna nergens meer. Lange levertijd 5 dagen ook als je het naar de winkel laat sturen.
Bedankt voor je beoordeling Hendrik! Graag geef ik je een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €3,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden. De verzending naar onze winkels kan wat langer duren dan met DHL aangezien dit met ons interne transport gereden wordt echter wordt niet elke winkel elke dag bezocht waardoor er een wat langere levertijd ontstaat. Mijn excuses voor het ongemak.
Ik had twee shirts besteld maar er vier ontvangen,na een belletje meteen opgelost. De shirts waren precies wat we wilden,en supersnel bezorgd.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jacqueline! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Duidelijke informatie over verkoopartikelen. Ook de kleurenfoto’s dragen daartoe bij. De routing voor thuiswinkelen is klantgericht en simpel. Snelle service met goede ondersteuning via e-mailberichten.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Vic! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Eric! Graag tot een volgende bestelling!
De opvolging is goed maar er mag nu wel een oplossing komen
Bedankt voor de vier sterren, Pablo! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Prima webshop , niets op aan te merken . Zeer tevreden over producten,levering en evt retourlevering is prima geregeld.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ron! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Mooie polos met een zomerse tint.
Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Only for men, Kevin!
Model heeft voor mij perfecte pasvorm. 185 lang en 78 kg.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, GJ! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC