Eenvoudig te bestellen en op te halen bij een vestiging.

Donkervoort lijn

Donkervoort lojn maakt OfM interessant

Makkelijk en snel bestellen en bezorgd

De producten worden goed beschreven met fotos en de keuzes zijn duidelijk. Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk.

Snelle levering. Besteld en volgende dag in huis top!

Besteld en dag er op in huis Vindt ik snelle service

redelijk

waarom is mijn shoptegoed maar 2, maand geldig

Beste winkel voor mannen die ik tot zover ben tegengekomen

Fijne medewerkers die weten wat een man wil qua kleding en look. Licht zakelijk, maar ook amicaal in de omgang. Mooie mix waar ik van houdt. Qua merken en kledingkeuze: die is enorm. Van casual, business smart tot echt zakelijk. Ze hebben het allemaal. Eigenlijk heb je geen andere winkel meer nodig.

Super, vandaag besteld morgen in huis!!!

Super, vandaag besteld morgen in huis

Snelle levering en goede service!

Bij Only For Men is er altijd een goede en snelle levering en kan je de maat bestellen die je nodig hebt. Laat je het afleveren in één van de winkels, kan je het daar direct passen of de maat goed is. Zo niet, kan je het via de winkel direct retour doen. Dat is zeer nette en correcte service!

Goede en snelle levering

Via site een bestelling gedaan en deze werd netjes en snel geleverd. Prima site en eenvoudig bestelproces.

Uitstekend advies bij mijn aankopen!

Bij mijn volgend bezoek hoop ik op weer dezelfde wijze geadviseerd te mogen worden.

Leuke winkel….

Wij waren er voor de eerste keer. Dus wij zijn nog wel van plan terug te komen… Verder wel prettig geholpen…

Uitstekend.

Prima uitlevering.

Prettig!

Groot assortiment met betaalbare kleding in een goede kwaliteit/prijsverhouding. Snelle levering.

Zeer snelle levering en het gekochte was precies zoals ik wilde

Snelle levering en het gekochte paste prima. Volgende keer zeker weer online kopen

Snel en gemakkelijk gewinkeld

Leuke aanbiedingen en aardig cadeautje van Only for Men bij 20 jarig bestaan maken het extra leuk om te bestellen. Ook de levering met je eigen voornaam op de doos is een leuk initiatief en persoonlijke aandacht

Uitstekende service

Mooie collectie, en goede klantenservice.

Goeie ervaring

Webshop is overzichtelijk, in de sales zijn de artikelen goed afgeprijsd, ideaal dat je zonder kosten de artikelen in de winkel kan afhalen en evt retourneren

Goede shop

Leuke kleding en snelle verzending

Tevreden

Mooie hemden,en vlotte levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Binnen een dag werd de bestelling geleverd. De kleding is altijd van een super kwaliteit en past perfect.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit van spullen en een goede service!

Prima snelle service

Top geregeld

Zoals altijd, uitstekend!

Koop zeer regelmatig bij OFM en ken alleen maar goede ervaringen, zowel in de winkel als in de webshop

Ruime keuze met een prima prijs-kwaliteit verhouding en een snelle reactie van de klantenservice.

De webshop biedt een ruime keuze aan kleding en andere artikelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Na het bestellen bleek er iets mis te zijn gegaan. Een berichtje aan de klantenservice werd binnen een uur behandeld, in het weekend en naar tevredenheid.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC