Snelle levering en alles OK
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Geert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik heb 21 mei een blouse besteld, hij is nu nog niet binnen en het is al 1 juni.
Beste A Molenaarsgraaf, bedankt voor je review. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad langer onderweg dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Ik vind het nogal overdreven om 2 x te moeten betalen voor ontvangen en retourneren, ook als je voor een groot bedrag besteld. Netjes vond ik de welkomskorting en de grote keuze
Beste Marco, Hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je klant bent van Only for Men! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €3,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden. Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €2,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €2,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze Only for Men winkels. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Geweldige aanbiedingen als je voor goede merkartikelen wil gaan. De gehele bestelling is netjes en korrelt afgehandeld. Zeker een aanrader als je voor mannenpersonen wil shoppen.
Leuke beoordeling Thijs. Wij wensen je enorm veel plezier met je bestelling toe!
Snelle bezorging
Bedankt voor je compliment Sjannie!
Als minpunt vond ik de trage bezorging.
Onze excuses voor de vertraging op je levering! Hopelijk kunnen we in de toekomst laten zien dat de levering ook wat sneller kan. Veel plezier met je aankoop!
Zeer klantvriendelijk met uitgebreide keus aan kwalitatief goede kleding,. Personeel is ruim ervaren, eerlijk en behulpzaam
Bedankt voor je leuke review Maurice. Veel plezier met je bestelling toegewenst!
Zeer langzame levering,wacht nog steeds
Hoi Sjaak, we hebben inderdaad gezien dat je pakketje nog niet in levering is gegaan. Wij hebben dan ook navraag gedaan en komen hier spoedig bij je op terug!
Enige punt van aandacht is de hoeveelheid maten die gehanteerd worden voor overhemden. S, m, l en cijfers. Werkt elke keer weer verwarrend.
Hartelijk bedankt voor je review, Erwin! Het klopt inderdaad dat niet elk artikel dezelfde maataanduiding heeft. Dit komt doordat niet elk merk de maten op dezelfde manier aanduidt. Mocht je in het vervolg vragen hebben over de maten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen, we helpen je graag!
Ondanks dat het 3 tot 4 werkdagen zou duren werd het de volgende dag al bezorgd!
Wat fijn dat je bestelling zo snel bezorgd is, bedankt voor je mooie review Dion! En heel veel plezier gewenst van je bestelling!
Mooie kleren correcte levering. Ik ben een tevreden klant
Leuk dat je zo tevreden bent, bedankt voor je mooie beoordeling Rene!
Als je hier niet kunt slagen voor je kleding en of schoenen vergeet het dan maar!!!!
Hier doen we het voor, ontzettend bedankt voor je mooie review Ronald en graag tot ziens!
Geweldige site,en snelle levering van de bestelde artikelen!
Veel plezier met je aankoop John!
Leuk hemd van PME in de winkel gezien, helaas niet meer in mijn maat. Vanuit de winkel besteld en vervolgens razendsnel, zonder verzendkosten, thuis geleverd.
Top dat het zo snel vanuit de winkel geregeld kan worden hè Marc. Veel plezier met je aankoop!
Fijn om zoo mooie kleding te kopen.
Bedankt voor je beoordeling, Jan! Graag tot een volgende keer!
Veel keuze,voor elke man wat wils, makkelijk bestelproces. Afhalen in winkel met pasmogelijkheid
Leuk dat je tevreden bent! Tot een volgende bestelling!
ereg prettig en duidelijk geholpen helemaal top
Leuk dat je tevreden bent, Bert! Graag tot ziens!
Prettig en overzichtelijke website. Bezorging prima geregeld.
Veel plezier toegewenst met je aankoop!
Al een tijdje was ik niet op de site geweest. Dit leidde tot want onduidelijkheid rond korting. Via de chat werd dit binnen no time opgelost.
Hoi Lex, begrijpelijk! Wij hebben de kortingen op een andere manier ingezet in onze webshop. Hopelijk voor de toekomst overzichtelijker. Maar, dat is natuurlijk altijd even wennen.
Goede en snelle levering.
Bedankt voor je review!
Na 5 dagen nog niks binnen. Bij andere webshops kleding binnen 2 dagen binnen
Bedankt voor je bericht, Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen via DHL. Naar aanleiding van ons eerdere contact met elkaar hebben wij gelijk een onderzoek opgestart bij DHL. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen via DHL, brengen we je hier uiteraard direct van op de hoogte via de e-mail zoals eerder besproken. Wij gaan het in ieder geval netjes voor je oplossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Zonde dat als er na gebeld wordt er toch een verkeerde kleur wordt opgestuurd
Beste Ad, Hartelijk bedankt voor je bericht. Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Ik zou je willen vragen om het verkeerd geleverde artikel naar ons terug te sturen en op het retourformulier aan te geven dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. We gaan proberen om het juiste artikel alsnog naar je te versturen, wanneer het artikel niet meer voorradig is ontvang je het bedrag terug op je rekening. Wanneer je geen bericht van ons ontvangt, betekent dit dat we je retourzending aan het verwerken zijn. Wanneer wij verdere vragen hebben, zullen we contact met je opnemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Only for Men
Super service en kwaliteit
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Goede berichtgeving van de bezorger en netjes op tijd geleverd.
Leuk dat je tevreden bent, veel plezier van je bestelling Carel!
Het is systeem is duidelijk en werkt simpel. Makkelijk vinden wat je zoekt. Op de iPad liep de website geregeld vast, daar zit een verbeter slag.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Gerjo!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC