Mooie merkkleding tegen mooie prijs. Netjes verpakt en binnen een paar dagen in huis.
Bedankt voor je mooie beoordeling Albert! Veel plezier met je aankoop.
Snel en goed geleverd
Bedankt voor je mooie beoordeling Hans! Graag tot een volgende keer!
Heb diverse artikelen gekocht in de winkel. Twee artikelen waren niet in mijn maat voorradig en werden door de medewerker online besteld. Voor deze artikelen heb ik geen spaarpunten ontvangen, wel voor de artikelen die ik direct uit de winkel meenam. Medewerker had hier geen verklaring voor. Jammer.
Bedankt voor je beoordeling Dennis. Wat vervelend om te horen dat je potpunten niet zijn bijgeschreven, ik zou je willen vragen om contact op te nemen met de klantenservice zodat we dit netjes kunnen oplossen. Mijn excuses voor het ongemak.
Werkt zoals een webshop hoort te werken, maar de extra communicatie maakt het wel een hele goede shop. Complimenten!
Hartelijk bedankt voor het mooie compliment Rene!
Bedankt voor je mooie beoordeling JGM! We hopen je snel weer terug te zien!
Overzichtelijk en makkelijk zoeken
Bedankt voor je mooie beoordeling Dick! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Snelle bestelling en afwikkeling, en zeker pluspunt afhalen in mijn Only for men winkel, met persoonlijk contact,
Bedankt voor je mooie beoordeling Arie! Graag tot een volgende keer!
De overhemden die ik heb besteld zijn mooie hemden. Alleen bij 2 hemden met lange mouw leek het wel of ze lange tijd ergens tussen hadden gezeten. Zo verkreukt waren ze. Bijzonder dat het hemd met korte mouwen totaal niet verkreukt was.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jan! Ik zal dit even doorgeven aan ons magazijn, mijn excuses voor het ongemak.
Snelle levering goed verpakt Goede prijs maatvoering is goed
Bedankt voor je mooie beoordeling Rob! Graag tot een volgende bestelling.
Goeie service, pasvorm en kwaliteit
Bedankt voor je mooie beoordeling Mark! Veel plezier met je aankoop.
Goede service en klantgerichtheid, mooi assortiment en als vaste klant altijd leuke acties. Ook fijn en deskundig personeel
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Frank! We hopen je snel terug te zien.
Ik kom al jaren bij OFM mooie kleding in Geldermalsen of internet.
Bedankt voor je mooie beoordeling Corald! Veel plezier met je aankoop.
leuke kleding voor mannen.. ook de merken die hip zijn bij jongeren. ga zo door
Bedankt voor je mooie beoordeling Mery! Hopelijk tot een volgende keer!
Erg gastvrij. Meedenkende verkopers. Heerlijk om even rustig te zitten met een drankje.
Bedankt voor je mooie beoordeling Francien! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Bedankt voor je mooie beoordeling R R! Hopelijk tot een volgende bestelling.
Slordigheidje in de verzending van de bestelling waardoor deze broek weer retour moest en opnieuw moest worden opgestuurd, Jammer van de verloren tijd en geld voor het verzenden.....
Bedankt voor je beoordeling JFH. Mijn excuses dat het alarmlabel er nog aan zat, alsnog veel plezier met je aankoop gewenst.
In een woord geweldig zijn allerlei kledij en accessoires van onlusten for men een zaak met alles wat een man wil
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Frans! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Prima afgeleverd binnen de aangegeven termijn.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ireen! Graag tot een volgende bestelling!
Er waren wat moeilijkheden met de bestelling ivm hemelvaartsdag. Pakket had wat vertraging. Uiteindelijk toch goedgekomen.
Beste Pim, wat vervelend om te horen dat je nog geen bestelling hebt ontvangen. Naar aanleiding van ons eerdere contact met elkaar hebben wij gelijk een onderzoek opgestart bij DHL. Helaas hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen van DHL. Ik zou je graag in een persoonlijke mail de volgende stappen willen toelichten. Wij gaan het in ieder geval netjes voor je oplossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Ursprüngliche Bewertung
Bestelling nooit aangekomen. Ze zouden een onderzoek instellen, niets verder over vernomen.
Bedankt voor de mooie review Roberto!
Bedankt! Veel draag plezier!
Prettige website, snelle en keurige levering.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Nienke! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Besteld via de webshop. Overzichtelijk en duidelijke opties qua betalen en verzenden. Snel geleverd
Bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot snel!
Fijne website! Gevonden wat ik moest hebben. Snelle levering en netjes verpakt! Helemaal goed! Tot de volgende keer.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Marian! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
In de winkel in Nieuwegein locatie winkelcentrum City waren de artikelen niet meer op voorraad.. Samen met de verkoper in de winkel online de artikelen besteld, en keurig thuis laten komen Prima service
Hartelijk bedankt voor het compliment, George! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC