Gewoon goed
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Henk!
Ruime keuze, fijn geholpen en goed geslaagd . 1 korte broek was er niet in de juiste maat , binnen 2 dagen toegezonden gekregen . Hier komen we zeker terug.
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Goed en snel
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ton! Graag tot een volgende bestelling!
Mijn zoon zocht een nieuw pak voor zijn studie. Mooi pak gezien met 50% korting dus meteen besteld. Twee dagen later pakket ontvangen met een volledig ander pak erin. Contact gezocht met klantenservice, het artikelnummer van het geleverde pak is als artikel niet bekend (?) en het gewenste pak is er niet meer. Nh zendjng retourneren en even afwachten of de toegezegde terugbetaling van de verzendkosten wordt nagekomen (tip: mail gewoon een retouretiket door zodat je zonder betaling een pakket gratis kan retourneren)
Beste Stefan, bedankt voor je review. Wat jammer dat je een verkeerd pak geleverd hebt gekregen! Dat is niet de bedoeling. Uiteraard zijn de retourkosten voor onze rekening. In het pakket zit ook altijd een retouretiket wat je op de doos kunt plakken. Hiermee kan je zonder bijbetaling het pakket retourneren naar ons. Onze oprechte excuses voor het ongemak!
Pakketje werd.netjes afgeleverd! Inhoud was.zoals verwacht, helemaal top!
Bedankt voor de vijf sterren, Shirley! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Er was iets niet goed gegaan met mijn online bestelling maar zeer goed opgelost.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jasper! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik had 3 PME ‘t shirt besteld. De kleur zou groen zijn, daar was ik ook naar opzoek. Toen ik de ‘t shirt’s zag vond ik er weinig groen aan maar meer grijs. Dus heb ik ze retour gedaan. Maar heb al eerder kleding bij deze webshop besteld en toen ging alles naar wens.
Bedankt voor je review Roy! Jammer dat de kleur niet naar wens was. Hopelijk zien we je alsnog bij een volgende bestelling!
Artikel niet in juiste maat in de winkel. Dan door medewerker online besteld. Was op voorraad maar duurde een volle week. Bleek ook nog de verkeerde kleur besteld. Kon niet meer binnen een dag hersteld worden. Betreffende medewerker geeft alles de schuld. Behalve haarzelf.
Bedankt voor je bericht H.! Wat vervelend om te horen dat het niet naar wens is verlopen, dat is uiteraard niet hoe wij het graag zien. Mijn excuses voor het ongemak.
Snel geleverd, goed gecommuniceerd
Bedankt voor de 5 sterren Bert! Veel plezier met je bestelling!
In de winkel niet voorradig maar vanuit de winkel geregeld en super snel bezorgd
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Zaterdagmiddag besteld, maandagmiddag opgehaald
Bedankt voor je review Ron! Veel plezier met je bestelling!
zie boven
Bedankt voor je review Jurriaan. Door de drukte is de site inderdaad wat langzamer dan gewoonlijk. Ik ga de feedback doorgeven aan mijn collega's!
Mooie webshop en snel Kleur artikel komt niet overeen. Retour gestuurd Wacht nog op credit.
Beste Mar, bedankt voor je review. Wat jammer dat het artikel niet naar wens was. Hopelijk zien we je nog een keer terug!
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Verrast door milieuvriendelijke verpakking en verder gewoon goed.
Bedankt voor de review! Veel plezier met je bestelling!
Als je kleding koopt dan spaar je ook punten. Een mooie korting op de nieuwe aankoop.
Bedankt voor je review Jacobus! Leuk om te horen dat je fan bent van ons spaarsysteem!
Zeer snelle levering,
Bedankt John voor je review! Veel plezier met je bestelling!
Bedrijf met groot assortiment en mooie kleren met betrouwbare en snelle levering.
Bedankt voor de review John! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Betrouwbaar, snelle levering, uitstekende klantenservice.
Bedankt voor je review Frans! Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende bestelling!
Heb ge-shopped bij diverse online aanbieders, vaak teleurgesteld, vooral in de super goedkope Chinese aanbieders, super slechte prut, geen schim van de voorgestelde waren op de foto's. Bij Only for Men het tegenovergestelde, je krijgt wat je beloofd wordt, soms zelfs meer, bliksemsnelle bezorging, keurige verpakking, ruime keuze. Ben wel zuinig, dus ga voor de aanbiedingen, maar ook daarin is ruim voldoende aanbod. Dus ook voor mensen met een kleinere beurs is OFM een goed alternatief!
Wauw, wat een mooie review geef je ons Dick! Fijn om te horen dat je tevreden bent over Only for Men!
Snelle en adequate levering van de bestelde broek.
Bedankt voor de review Will! Veel plezier met je bestelling!
Zeer goed Wel moeilijk tot niet mogelijk om broeken te zoeken op nummer code uit eerder gekochte broeken
Beste Ria, bedankt voor je review! Ik ga de feedback doorgeven, mocht je in de toekomst vragen hebben staat onze klantenservice natuurlijk ook altijd voor je klaar!
Goed en vriendelijk geholpen
Bedankt voor je review! Hopelijk zien we je snel weer bij Only for Men!
Op tijd en product is conform verwachting
Bedankt voor je review William! Veel plezier gewenst met je bestelling!
Fantasie.s hier kun kleding kopen die ze in somige winke niet hebben l
Wauw, wat een mooie review Erik! Tot snel in de winkel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC