Ik koop liever in de winkel maar dit overhemd werd alleen verkocht via de site. Dus . .... Only for men doet wat het moet doen. Duidelijke website, eenvoudig in gebruik en wat je bestelt leveren ze snel. Eigenlijk wat je mag verwachten van een verkoop site.
Bedankt voor je positieve beoordeling Pep!
Niets op aan te merken. Snelle verzending. Wat besteld is, is natuurlijk ook altijd een gokje, voldoet het aan de verwachting, dat was zo, goede maat, leuker dan gedacht, dat helpt natuurlijk ook.
Wat je zegt is inderdaad waar. Je kunt het altijd pas achteraf passen. Gelukkig heeft dit voor jou goed uitgepakt. Veel plezier met je aankoop toegewenst.
Kwaliteitskleding Snel geleverd Duidelijke communicatie
Bedankt voor je complimenten Luc. Veel plezier met je aankoop!
Fijne winkel houden altijd leuke sale
Leuk dat je dit benoemt Thij. Wij hebben inderdaad best wel een spectaculaire sale met altijd erg hoge kortingen.
Slechts 1 aandachtspunt wat mij betreft. Ik had een kortingscode ontvangen die ik niet kom verwerken in mijn bestelling. Onduidelijk is waarom de code niet geaccepteerd is.
Ik zie dat je de kortingscode nu in een nieuwe bestelling hebt toe laten voegen door mijn collega's. Wij gaan deze voor je verwerken!
Goede spullen. Snelle levering.
Goed te horen Hans! Veel plezier met je aankoop.
Keurige en snelle levering in milieuvriendelijke verpakking. Helaas bleek de jeans een draaipijp te hebben en dus retour. Jammer dat er geen mogelijkheid wordt geboden om te ruilen. Nu is de klant verplicht om tweemaal verzendkosten en retourkosten te betalen. En dat lijkt me niet fair.
Bedankt voor je beoordeling W.! Wat vervelend om te horen dat je broek defect is geleverd, ik zou je willen vragen om contact op te nemen met de klantenservice zodat we een passende oplossing kunnen zoeken.
Goede en snelle service
Bedankt voor je mooie beoordeling Jo! Hopelijk tot een volgende bestelling.
Grote dank aan de verkoopster gister. Wat fijn om ongedwongen hulp te krijgen bij de vragen die je stelt. Het voelde als een uitje en we hebben kunnen lachen. Wat wil je nog meer als je even tijd voor jezelf maakt. Kwaliteitskleding heeft een prijs, maar hier heb ik het graag uitgegeven en kom ik er zeker terug.
Bedankt voor je mooie beoordeling Mark! Daar doen we het voor, hopelijk tot ziens!
Serieus waar een super service. Zowel online als ik de store, Alkmaar.
Bedankt voor je mooie beoordeling Alexander! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Ik heb anderhalve week geleden iets besteld en het is nog steeds niet aangekomen. Ondertussen krijg ik wel meerdere mailtjes om mijn ervaring te delen. Volgende lijkt me verkeerd. Eerst moet iets geleverd zijn om te beoordelen wat de ervaring is...
Beste Jan, vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling. Volgens ons systeem ligt je bestelling klaar in de winkel. Hierover heb je op 18-05 bericht gehad. Helaas rijd onze chauffeur niet elke dag langs elke winkel van ons. Hierdoor kan de levertijd soms iets langer zijn. Dit staat ook aangegeven op onze website. Onze excuses voor de langere levertijd! Mochten er nog vragen zijn horen wij dat uiteraard graag!
The products are clearly described in your website The service is quick and excellent
Thank you for your review! Hope to see you again!
Snelle en goede service over gans de lijn. Tevreden klant dus.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jean Paul! Hopelijk tot een volgende keer.
Mooie winkels en keurige afwikkeling retour kleding of omruilen kleding. Ook goede advisering in de winkels.
Bedankt voor je mooie beoordeling Gabriel! Veel plezier met je aankoop!
Duidelijke site met een goed overzicht van kleding. Ook het snelle leveren en het kunnen volgen van de bestelde kleding is zeer overzichtelijk.
Bedankt voor je review Ruud! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Duidelijke site, mooie merken, snelle levering en goede communicatie. Valt wel op dat zowel voor verzending als retouren ( geen gebruik van hoeven maken) kosten gemaakt moeten worden; wellicht als bewustwording ?
Beste Sophie, Hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van Only for Men! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €3,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Duidelijk bestel proces en mogelijkheid om tijdens proces gelijk aflever punt te kiezen i.p.v. huisadres.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Pieter! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Fijne winkel en vriendelijk kundig personeel
Hartelijk bedankt voor het compliment, Rob! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Mijn "een enkele zin" zegt genoeg toch?
Bedankt voor je mooie review Pieter! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
alles volgens afspraak geleverd,en binnen de afgsproken tijd.Ook de verpakking was prima in orde.Een aanrader.
Hartelijk bedankt voor je review! Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop!
Alles keurig verpakt in een passende verpakking, daarmee bedoel ik; niet veel te groot of bijv. dubbele dozen.
bedankt voor je review Marjanne! Veel plezier met je bestelling!
Laatst weer een keer sinds lange tijd in Geldermalsen geweest. Ik ben daar geholpen door Anne en ben op mijn wenken bediend. Heerlijk om zo te kunnen winkelen!
Bedankt voor de review Dinand! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel!
Only for men heeft geweldige winkels, waar duidelijk beleving voorop staat. Soms heb je geen tijd om een winkel te bezoeken dus shop je online. Ook hier een goed assortiment. Niet binnen 24uur geleverd maar dat wordt ook niet als zodanig verkocht. Kortom prima aan te raden, maar bezoek ook de winkel eens. (Voorburg)
Bedankt voor je review Patrick! Hopelijk zien we je snel weer in de winkel of online!
Helaas kon ik mijn maat niet vooraf passen in een fysieke winkel van OFM. Wel laten leveren in de plaatselijke winkel.
Bedankt voor je beoordeling Leo! Veel plezier met je aankoop!
Bedankt voor je mooie beoordeling John! Hopelijk tot een volgende bestelling.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC