Ik koop liever in de winkel maar dit overhemd werd alleen verkocht via de site. Dus . .... Only for men doet wat het moet doen. Duidelijke website, eenvoudig in gebruik en wat je bestelt leveren ze snel. Eigenlijk wat je mag verwachten van een verkoop site.

Niets op aan te merken. Snelle verzending. Wat besteld is, is natuurlijk ook altijd een gokje, voldoet het aan de verwachting, dat was zo, goede maat, leuker dan gedacht, dat helpt natuurlijk ook.

Kwaliteitsproducten snelle levering

Kwaliteitskleding Snel geleverd Duidelijke communicatie

Leuk

Fijne winkel houden altijd leuke sale

Prima webshop met mooie kleding

Slechts 1 aandachtspunt wat mij betreft. Ik had een kortingscode ontvangen die ik niet kom verwerken in mijn bestelling. Onduidelijk is waarom de code niet geaccepteerd is.

Super korrekt!

Goede spullen. Snelle levering.

Razendsnelle levertijd

Keurige en snelle levering in milieuvriendelijke verpakking. Helaas bleek de jeans een draaipijp te hebben en dus retour. Jammer dat er geen mogelijkheid wordt geboden om te ruilen. Nu is de klant verplicht om tweemaal verzendkosten en retourkosten te betalen. En dat lijkt me niet fair.

Goede en snelle service

Kadootje voor jezelf

Grote dank aan de verkoopster gister. Wat fijn om ongedwongen hulp te krijgen bij de vragen die je stelt. Het voelde als een uitje en we hebben kunnen lachen. Wat wil je nog meer als je even tijd voor jezelf maakt. Kwaliteitskleding heeft een prijs, maar hier heb ik het graag uitgegeven en kom ik er zeker terug.

Super service

Serieus waar een super service. Zowel online als ik de store, Alkmaar.

Duurt een eeuwigheid voordat de bestelling is gearriveerd

Ik heb anderhalve week geleden iets besteld en het is nog steeds niet aangekomen. Ondertussen krijg ik wel meerdere mailtjes om mijn ervaring te delen. Volgende lijkt me verkeerd. Eerst moet iets geleverd zijn om te beoordelen wat de ervaring is...

Sorry I am not able to understand Dutch. I am impressed your excellent and quick services.

The products are clearly described in your website The service is quick and excellent

Snelle en goede service over gans de lijn. Tevreden klant dus.

Kwalitatieve mooie merken / assortiment

Mooie winkels en keurige afwikkeling retour kleding of omruilen kleding. Ook goede advisering in de winkels.

Goede duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site met een goed overzicht van kleding. Ook het snelle leveren en het kunnen volgen van de bestelde kleding is zeer overzichtelijk.

Kwaliteits producte

Duidelijke site, mooie merken, snelle levering en goede communicatie. Valt wel op dat zowel voor verzending als retouren ( geen gebruik van hoeven maken) kosten gemaakt moeten worden; wellicht als bewustwording ?

Prima service, vlotte verzending

Duidelijk bestel proces en mogelijkheid om tijdens proces gelijk aflever punt te kiezen i.p.v. huisadres.

Fijne winkel met zeer vriendelijk personeel

Fijne winkel en vriendelijk kundig personeel

Was zeer druk; toch wisten mdws alles vlot en keurig te laten verlopen!

Mijn "een enkele zin" zegt genoeg toch?

only for men raadt ik aan bij vrienden en familie.

alles volgens afspraak geleverd,en binnen de afgsproken tijd.Ook de verpakking was prima in orde.Een aanrader.

Heel tevreden

Alles keurig verpakt in een passende verpakking, daarmee bedoel ik; niet veel te groot of bijv. dubbele dozen.

Laatst weer een keer sinds lange tijd in Geldermalsen geweest. Ik ben daar geholpen door Anne en ben op mijn wenken bediend. Heerlijk om zo te kunnen winkelen!

Geleverd zoals het hoort!

Only for men heeft geweldige winkels, waar duidelijk beleving voorop staat. Soms heb je geen tijd om een winkel te bezoeken dus shop je online. Ook hier een goed assortiment. Niet binnen 24uur geleverd maar dat wordt ook niet als zodanig verkocht. Kortom prima aan te raden, maar bezoek ook de winkel eens. (Voorburg)

Geleverd volgens afspraak

Helaas kon ik mijn maat niet vooraf passen in een fysieke winkel van OFM. Wel laten leveren in de plaatselijke winkel.

Geweldig webshop

13 De Aaldor