Gewoon prima

Veel keuze, prima en correcte bezorging.

Persoonlijk, goed geslaagd

Zeer goede ervaring met OFM

Goede ervaring

Zowel de bestelprocedure als het laten weten wanneer ik het pakket kan ontvangen prima geregeld. Professioneel.

Heel gemakkelijk bestellen, leveren, betalen.

mooie herenkleding

Mijn bestellingen netjes ontvangen voor 3,95 verzenden. Alleen als iets retour moet weer 2,95 betalen zou gratis moeten zijn. Verder een prima site voor het bestellen van mooie heren merkkleding, en in de sale nog eens extra voordelig.

Prachtige winkel met deskundig personeel

Ruime keuze, met deskundig personeel. De ene medewerker, is wat aardige als de andere, aar het blijft mensenwerk zullen maar zeggen.

Snel afleveren

Snel afleveren

Erg duidelijk.

De eerste bestelling die ik heb gedaan was een verkeerde keus van mij. Dit werd perfect opgelost. Onlangs weer een bestelling geplaatst, deze was snel binnen en ik ben helemaal tevreden.

Gewoon goed zoals het hoort.

Alles verliep netjes en snel en ook de bezorging was oké, dus prima.

perfechte webshop

blij dat ik via jullie website kan kopen. Goede kwaliteit en service!

Ging duidelijk en gemakkelijk

Mooi vest voor mijn man gescored. En was ook nog in de aanbieding. Bezorging geheel conform de track and tracé berichten.

Gewoon eenvoudig duidelijk proces

top

Goede site, mooie aanbiedingen en snelle levering als je het thuis laat komen. Via de winkel duurt het allemaal even iets langer

Netjes en snel

Broek besteld en ontvangen snel verstuurd en goed van maat!

Snel en correct

Besteld en snel het goede product ontvangen. En goede kwaliteit.

Winkel altijd hier

Koop al jaren mijn shirts en polo's via deze webshop. De kwaliteit die ik graag wil voor een goede prijs.

Lekker snel en simpel.

Het is gewoon makkelijk en snel geleverd. Site is goed overzichtelijk.

Keurig

Prima product en netjes geleverd. Correct en volgens afspraak.

Zeer goed.

Besteld via de webwinkel. De productomschrijvingen zouden iets uitgebreider kunnen en ook de zoekfunctie meer verfijnd (bv. op gebruikt materiaal). Na het bekijken van een product is het moeilijk terug te keren naar de resultaten van de zoekopdracht, of misschien zie ik iets over het hoofd...

Shop goed account management niet

De shop is goed, alleen de wachtwoord vergeten optie werkt niet. Gelukkig week goede chat in te helpen Op mobiel kon ik de inlog functie niet vinden

Twee nieuwe broeken na simpel en snel op internet boeken.

Tevreden met twee nieuwe broeken die volledig beantwoorden aan mijn wensen.

Goed, levering kan sneller.

Broek is perfect en heeft een mooie pasvorm

Ik heb altijd problemen met mijn maat 34-36 want meestal zit de broek te strak of juist te groot, maar deze broek is perfect

Zelfs als ik de foute maat bestel, wordt er alles gedaan om je te helpen!

Ben gewoon super tevreden met de mensen achter de webshop, altijd vriendelijk en komen hun afspraken na! Bij deze ook een groot compliment voor de dame Ilse & de rest van het Team in de winkel in Alkmaar, super geholpen met het uitzoeken en omruilen van mijn gekochte kleding, die ik zelf in de verkeerde maat heb gekocht, alles is gedaan om voor mij de correcte maten te verzamelen om het toch aan mij in de mij gewenste maat te leveren!!

Totaal verkeerde maat

Ik dacht omdat zwaarder geworden was om de maat tabel te volgen maar dat klopte helemaal niet. Ik ging van 32×34 naar 36×34. Direct broek retour gestuurd.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC