Veel keuze, prima en correcte bezorging.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Wilma! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Zeer goede ervaring met OFM
Wat fijn om te horen! Hopelijk zien we je de volgende keer weer bij Only for Men.
Zowel de bestelprocedure als het laten weten wanneer ik het pakket kan ontvangen prima geregeld. Professioneel.
Bedankt voor je positieve review Wim!
Heel gemakkelijk bestellen, leveren, betalen.
Bedankt voor je beoordeling Jo!
Mijn bestellingen netjes ontvangen voor 3,95 verzenden. Alleen als iets retour moet weer 2,95 betalen zou gratis moeten zijn. Verder een prima site voor het bestellen van mooie heren merkkleding, en in de sale nog eens extra voordelig.
Hoi Tim, achter de schermen zijn wij aan het kijken of we hierin wat aanpassingen kunnen maken. Echter voor nu, hebben we er voor gekozen om deze kosten in rekening te brengen.
Ruime keuze, met deskundig personeel. De ene medewerker, is wat aardige als de andere, aar het blijft mensenwerk zullen maar zeggen.
Hoi Arie, bedankt voor je feedback! Als je wat minder bent behandeld, horen wij dit ook graag. Wij bespreken graag met onze medewerkers hoe wij onze klanten blij kunnen maken.
Snel afleveren
Bedankt voor je beoordeling!
De eerste bestelling die ik heb gedaan was een verkeerde keus van mij. Dit werd perfect opgelost. Onlangs weer een bestelling geplaatst, deze was snel binnen en ik ben helemaal tevreden.
Veel plezier met je bestelling toegewenst Ger! Fijn dat het snel is opgelost.
Alles verliep netjes en snel en ook de bezorging was oké, dus prima.
Goed om te horen Ronald. Veel plezier met je aankoop.
blij dat ik via jullie website kan kopen. Goede kwaliteit en service!
Leuk dat je ons blijft vinden Otto! Tot de volgende keer.
Mooi vest voor mijn man gescored. En was ook nog in de aanbieding. Bezorging geheel conform de track and tracé berichten.
Super! Het is altijd leuk om een koopje te scoren. Only for Men biedt een groot aanbod van kleding aan in verschillende prijsklassen.
Gewoon eenvoudig duidelijk proces
Veel draagplezier toegewenst Frank!
Goede site, mooie aanbiedingen en snelle levering als je het thuis laat komen. Via de winkel duurt het allemaal even iets langer
Bedankt voor je beoordeling! Hopelijk tot de volgende keer.
Broek besteld en ontvangen snel verstuurd en goed van maat!
Bedankt voor je review Anouk! Veel plezier met je bestelling!
Besteld en snel het goede product ontvangen. En goede kwaliteit.
Bedankt voor je review! Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende bestelling!
Koop al jaren mijn shirts en polo's via deze webshop. De kwaliteit die ik graag wil voor een goede prijs.
Doet ons goed te horen dat je al zo lang klant bent bij Only for Men! Hopelijk mogen wij je in de toekomst ook blijven voorzien.
Het is gewoon makkelijk en snel geleverd. Site is goed overzichtelijk.
Goed te horen Angelo. Veel draagplezier toegewenst!
Prima product en netjes geleverd. Correct en volgens afspraak.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Besteld via de webwinkel. De productomschrijvingen zouden iets uitgebreider kunnen en ook de zoekfunctie meer verfijnd (bv. op gebruikt materiaal). Na het bekijken van een product is het moeilijk terug te keren naar de resultaten van de zoekopdracht, of misschien zie ik iets over het hoofd...
Hoi Karel, goed punten! Hier zijn wij hard mee bezig. Bij het grootste gedeelte van de nieuwe collectie vind je al veel meer informatie terug dan voorheen.
De shop is goed, alleen de wachtwoord vergeten optie werkt niet. Gelukkig week goede chat in te helpen Op mobiel kon ik de inlog functie niet vinden
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Peter! Vervelend dat de optie niet werkt, we zullen dit intern meenemen. Wij zijn nog druk bezig met het optimaliseren van de website op mobiele telefoon zodat sommige functies beter zichtbaar zijn. We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Tevreden met twee nieuwe broeken die volledig beantwoorden aan mijn wensen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Jan! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Goed, levering kan sneller.
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Ik heb altijd problemen met mijn maat 34-36 want meestal zit de broek te strak of juist te groot, maar deze broek is perfect
Wat fijn om te horen Nito! Veel draag plezier!
Ben gewoon super tevreden met de mensen achter de webshop, altijd vriendelijk en komen hun afspraken na! Bij deze ook een groot compliment voor de dame Ilse & de rest van het Team in de winkel in Alkmaar, super geholpen met het uitzoeken en omruilen van mijn gekochte kleding, die ik zelf in de verkeerde maat heb gekocht, alles is gedaan om voor mij de correcte maten te verzamelen om het toch aan mij in de mij gewenste maat te leveren!!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Marco! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Ik dacht omdat zwaarder geworden was om de maat tabel te volgen maar dat klopte helemaal niet. Ik ging van 32×34 naar 36×34. Direct broek retour gestuurd.
Bedankt voor je review! Wij begrijpen je onvrede, want niks is vervelender dan wanneer blijkt dat je de verkeerde maat hebt besteld. Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelde maat toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Eventueel helpen onze verkoopspecialisten in onze Only for Men winkels je graag verder om de juiste maat voor je te bepalen, uiteraard staan onze klantenservicespecialisten ook altijd voor je klaar! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke Only for Men winkels of online! Met vriendelijke groet, Team Only for Men.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC