Bestelde een broek voor een bruiloftsfeest die ik normaal niet zou kopen. Maar met 70% korting vond ik het prima.
Hartelijk bedankt voor je review Peter! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Mijn bon nog niet ontvangen ligt denk ik aan dhl maar kon de jubilaris nog niet blij maken op de dag van t feestje
Beste Kim, bedankt voor je review! Zoals inmiddels per mail besproken komt het pakket zo snel mogelijk naar het juiste adres. Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende bestelling!
Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De koffie was lekker.
Bedankt voor je review Marianne! Hopelijk zien we je snel weer in één van onze winkels voor een kopje koffie!
Super spijkerbroeken en razendsnel in huis! Top!
Bedankt voor je review Marco! Veel plezier met je bestelling!
Ik had op zondag besteld en toch op maandag al binnen dat vind jk echt service
Bedankt Jim voor de review! Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende bestelling!
Mooie kleding, voldoende keus en thuis leverbaar binnen een dag.
Hartelijk bedankt voor de review Erik! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Voorraad klopt en levertijd ook
Bedankt voor je review Elco! Hopelijk tot snel!
Keurig en snel geleverd!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Duidelijke communicatie en vriendelijk ontvangst in de winkel.
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Goede prijs voor een mooie broek. Goede communicatie en snelle levering.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Jenny! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Van bestellen tot levering duidelijke informatie over de voortgang. echter tegenwoordig mag echt wel vandaag bestellen morgen leveren worden nagestreefd. tussen berstellen en ontvangst zaten nu 3 dagen.
Bedankt voor de review Henk! Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Een broek gekocht, snel in huis ! Makkelijk retour te sturen mocht het nodig zijn, retour etiket zit al in de doos, super handig.
Bedankt voor je review Jeroen! Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop!
Ondanks de duidelijke webshop is toch niet alles correct. Ik bestelde laats een jeans van Pierre Cardin zag ik bij de bestellingsmail dat de kleur grijs is terwijl ik een blauwe wilde hebben, vergissing? Ik belde de servicedesk en daar vertelde de jongeman dat de kleur die de foto op de webshop de juiste is. Oké, die is blauw dus..... geen vuiltje in de lucht. Het pakket kwam en de kleur van de broek was grijs, pfff kan dus weer terug. De webshop gecontroleerd en bij de productomschrijcing staat geen kleur aangegeven maar de foto van deze broek is wel blauw aangeven.
Beste Dick, bedankt voor je review. Wat vervelend dat de verkeerde kleur broek is geleverd! Ik ga je feedback doorgeven aan mijn collega's van de betreffende afdeling. Ook heb je een mail van ons ontvangen met daarin een kleine tegemoetkoming voor het ongemak. Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende bestelling!
Retour bon aanwezig die ik uiteindelijk niet nodig had, ik was heel tevreden.
Bedankt voor de mooie review Arne! Veel plezier met je bestelling!
Pakket werd ook op dusdanige wijze verpakt dat het door de brievenbus paste.
Bedankt voor de review Jacques! Hopelijk tot snel in onze webshop!
Netjes geregeld binnen twee dagen in huis
Bedankt voor je review Carel! Veel plezier met je bestelling!
Overzichtelijk. Snelle levering.
Bedankt voor je review Miezhan! Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop!
Mooie site
Bedankt voor de 5 sterren Math! Hopelijk tot snel.
Vlotte levering was onder de indruk hoe snel het binnen was
Bedankt Harm! Leuk om te horen dat onze service je bevalt!
Mooie spullen voor ons mannen
Bedankt voor je review Evert! Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop!
Als je op de site zet wat je doet en je komt dit ook na, zelfs als er iets terug gestuurd wordt verdien je 5 sterren
Wauw, wat een mooie review Neil! Fijn dat je zo tevreden bent!
Helemaal naar wens!
Bedankt voor je review Peter! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Jeans was te groot, tevens was hij donker en niet zoals op foto website licht, merk was op foto blauw, geleverde broek heeft een zwart label. Kortom, niet gekregen wat op website afgebeeld stond.
Beste Floor, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je een ander product hebt ontvangen dan besteld. Wij nemen direct contact met je op via de mail om dit probleem voor je op te lossen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Het team van Only for Men
Netjes en op tijd geleverd
Bedankt voor je mooie beoordeling Andre! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Altijd perfect geholpen, zowel online als in de winkel te Rosmalen uitmuntende service
Bedankt voor je mooie beoordeling Michiel! Altijd leuk om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad, graag tot een volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC