Eenvoudig bestellen met snelle en correcte levering.

Het online bestellen is eenvoudig gevolgd door een snelle en correcte levering.

Super snelle levering!

Genti polo besteld die in de aanbieding was, vervolgens super snel geleverd. Dus zeer tevreden over mijn eerste ervaring met de onlineshop van Only for men. Ik zal zeker vaker bestellen op deze site.

Toch snel opgelost!

Mijn bestelling was door DHL niet goed afgeleverd. Duurt vervolgens dagen voor het boven water is, dan wel weer mijn kant opgestuurd zal worden. Op zich niet het grootste probleem, maar als je iets besteld en graag wilt, dan duurt wachten altijd lang. OFM heeft het goed opgelost. Na enkele dagen kon ik mijn bestelling afhalen in Geldermalsen. Voor mij niet ver rijden gelukkig. Extra cadeautje in de doos als tegemoetkoming. Dat was niet nodig geweest, maar al met al goed opgelost en tevreden met mijn aankopen! Problemen kunnen altijd en overal ontstaan, het maakt verschil of eraan gewerkt wordt het ook op te lossen. Daarvoor is OFM geslaagd.

geweldig

Geweldig en snel thuis bezorgd!

Heek goed

Uitstekend, snelle levering, keurige producten

Op de verpakking was het woordje "men" doorgestreept en mijn naam eronder gezet... Only for Sue... ☺️ Het zijn de kleine dingen die het doen... De kleding was overigens erg mooi...

Snelle levering!

PME voor mijn man, altijd goed

Prettige winkel en personeel

Alleen vervelend dat ik deze enquête kreeg, terwijl ik nog geen bericht had gehad dat de bestelling binnen was.

Webshop is prima, levering is vrij lang

Misschien goed om aan te geven op de site dat levering wat langer duurt. Geen idee waarom, maar duurde langer dan normaal voordat mijn bestelling er was. Voor de rest prima.

In een woord perfect!

Prettige bediening

Conform verwachting Nu was er prettige bediening

Goede service, erg vriendelijk

mooi spul

prijs prima kleur goed top

geweldig

snelle goede en super levering

Altijd snel en goede levering

Bij onlusten for men heb je goede en ruime keuze uit het assortiment en de levering is altijd snel en correct.

goede shop, mooie kleding

fijn winkelen, maattabel is correct en handig. Kortom: tevreden

Keurige levering mooi op afgesproken tijd.

Was de eerste keer dat ik hier online heb besteld. Ga ik zeker vaker doen.

Eenvoudig,duidelijk en snel

Overzichtelijk en prima aanbod en goede verzendmogelijkheden.

echt goed

nooit verwacht netjes op tijd ja echt super

levering duurt veel te lang

besteld op maandag 25 april en nu nog niets binnen!!!

Duidelijk navigeren in overzichtelijke site

Levering binnen afgesproken tijd, tijdig via mail geïnformeerd en bestelde zat goed verpakt

Zeer goede service! Zoals altijd!

Altijd mooie collectie met mooie aanbiedingen!

levering langzaam, terugstonering traag

Ik heb ervaren dat de levering langzamer verloopt als normaal. De bezorging van de levering gaat goed maar van uit distributie verloopt langzaam. De terugbetaling op de Mastercard verloopt ook langzaam en dat is hinderlijk. Deze twee aandachtspunten wil ik graag veranderd zien! Want ik ben over het al gemeen te spreken over only for men, en deze bestelling van 24 april is mij niet goed bevallen. Met vriendelijke groeten Carmen Punt-Czwikla

Fijn gewinkeld

Overzichtelijk, duidelijkheid qua prijs en aanbiedingen, veel keus.

Top webshop

Broeken besteld en een snelle levering, je word op de hoogte gesteld over hoe en wat, snelle levering.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC