Maatvoering is te klein dus moest omgeruild worden. En ik had er al meer in dezelfde maat maar oké. Nieuwe levering was snel en de creditering is ook snel afgehandeld.

Eerste bestelling snel en goed

Netjes, correct en snel geleverd

Niks op aan te merken gewoon netjes, correct en snel geleverd en voor een betere prijs dan de concurrentie.

Snelle service, zelfs bij het omruilen.

Zeer snel en top kwaliteit voor de juiste prijs

Ik had dringend een nieuw pak nodig, en vaak is de lengte maat altijd het probleem. Maar ik waagde mij erop… bij deze shop was de het de eerste keer, ging keurig vlot. En mijn zit als gegoten. Top

Netjes verpakt en snelle levering

Gemakelijk te bestellen

Mooi overzichtelijk en heel makelijk te bestellen

Snel en goed verpakt

fout goedgemaakt

Ik bestelde een trui. Dat ging fout in de logistiek bij DHL, maar dat is vervolgens prima verholpen door medewerkers van Only for men. Dank daarvoor!

uitstekend zeer tevreden

1e aankoop keurig geregeld

prima webshop

het liefst gaan we naar de winkel in Rosmalen. daar wordt je vakkundig en heel vriendelijk geholpen.

Snelle levering en voldoet aan de verwachting

Goede webshop!

Mooi assortiment, snelle levering en erg leuk de persoonlijke touch op de verpakking!

Broek welke in de winkel niet te vinden was en via de webshop met 2 dagen thuis

Super!!

Mijn bestelling geplaatst, en geleverd op het termijn zoals beschreven werd ,alles volgens afspraak met de nodige informatie en documenten voor een eventuele retour indien dit nodig zou zijn geweest . De artikelen zorgvuldig verpakt .

Goede service en snelle levering

Geweldige service en informatie

Heel tevreden met de geleverde producten informatie ene service

Foutieve levering

Ik bestel 2x 2 t-shirts, exact het zelfde model, slechts een andere kleur, en krijg 2 heel verschillende modellen.

Groot assortiment, gemakkelijk en snel bestellen

Snel keuze kunnen maken uit groot assortiment met heldere uitleg en toelichting.

Super store

Super store vriendelijk personeel mooie kleding.

Heel professioneel

Veel ervaring en uitstekende kleding adviezen.

Geen toelichting

Ideaal!

Duidelijke overzichtelijke site, eenvoudig te selecteren en leuke kleding!! Top.

Super snel en korrekt

De bestelling was er sneller dan ik had gedacht. Zeer accuraat

Correct en snelle levering

Erg goed