Maatvoering is te klein dus moest omgeruild worden. En ik had er al meer in dezelfde maat maar oké. Nieuwe levering was snel en de creditering is ook snel afgehandeld.
Bedankt voor je beoordeling Chris! Wat jammer om te horen dat de maatvoering niet overeen komt, ik heb dit gelijk doorgegeven zodat hier naar gekeken kan worden. Mijn excuses voor het ongemak en hopelijk tot een volgende!
Eerste bestelling snel en goed
Bedankt voor je mooie beoordeling André! Tot een volgende bestelling!
Niks op aan te merken gewoon netjes, correct en snel geleverd en voor een betere prijs dan de concurrentie.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!
Snelle service, zelfs bij het omruilen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Bert! Graag tot een volgende bestelling.
Ik had dringend een nieuw pak nodig, en vaak is de lengte maat altijd het probleem. Maar ik waagde mij erop… bij deze shop was de het de eerste keer, ging keurig vlot. En mijn zit als gegoten. Top
Bedankt voor je mooie beoordeling Johan! We zien je graag weer terug.
Netjes verpakt en snelle levering
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Gerard! Veel plezier met je aankoop.
Mooi overzichtelijk en heel makelijk te bestellen
Bedankt voor je mooie beoordeling Bert! Graag tot een volgende bestelling.
Bedankt voor je beoordeling Marinus! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!
Ik bestelde een trui. Dat ging fout in de logistiek bij DHL, maar dat is vervolgens prima verholpen door medewerkers van Only for men. Dank daarvoor!
Bedankt voor je review, Jan! Wat een vervelende situatie. We probeerden het probleem inderdaad voor te zijn door een ander afhaalpunt te selecteren, maar helaas is hier ook iets mis gegaan. Inmiddels hebben we contact gehad en gaan we het voor je oplossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging!
Ursprüngliche Bewertung
Ik selecteerde een dhl-afhaalpunt. Toen kreeg ik een mail dat dit afhaalpunt geen afhaalpunt meer is en dat mijn product naar een ander afhaalpunt is gestuurd. Toen ik daar naartoe ging, kreeg ik te horen dat dat ook geen afhaalpunt meer is. Ik wendde mij via de chat-functie tot een medewerker van Only for men. Hij/zij reageerde beloofde het uit te zoeken. Ondertussen heb ik mijn product niet ontvangen en weet ik ook niet wanneer dat wel gaat gebeuren.
1e aankoop keurig geregeld
Bedankt voor de review Jan! Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende aankoop!
het liefst gaan we naar de winkel in Rosmalen. daar wordt je vakkundig en heel vriendelijk geholpen.
Bedankt voor de review Cilie! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel in Rosmalen!
Snelle levering en voldoet aan de verwachting
Bedankt voor de review Alexander! Hopelijk tot snel!
Mooi assortiment, snelle levering en erg leuk de persoonlijke touch op de verpakking!
Bedankt voor de mooie review Bert! Leuk dat je onze persoonlijke touch kan waarderen!
Super!!
Bedankt voor de review Hans!
Mijn bestelling geplaatst, en geleverd op het termijn zoals beschreven werd ,alles volgens afspraak met de nodige informatie en documenten voor een eventuele retour indien dit nodig zou zijn geweest . De artikelen zorgvuldig verpakt .
Wat een mooie review, Stefaan! Hartelijk bedankt!
Goede service en snelle levering
Bedankt voor de review Karin! Hopelijk tot snel in de winkel of online!
Heel tevreden met de geleverde producten informatie ene service
Wat fijn dat je tevreden bent, bedankt voor je mooie review Martin!
Ik bestel 2x 2 t-shirts, exact het zelfde model, slechts een andere kleur, en krijg 2 heel verschillende modellen.
Beste Nardo, Hartelijk bedankt voor je bericht. Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Ik zou je willen vragen om het verkeerd geleverde artikel naar ons terug te sturen en op het retourformulier aan te geven dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. We gaan proberen om het juiste artikel alsnog naar je te versturen, wanneer het artikel niet meer voorradig is ontvang je het bedrag terug op je rekening. Wanneer je geen bericht van ons ontvangt, betekent dit dat we je retourzending aan het verwerken zijn. Wanneer wij verdere vragen hebben, zullen we contact met je opnemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Ben Only for Men
Snel keuze kunnen maken uit groot assortiment met heldere uitleg en toelichting.
Wat fijn dat je tevreden bent, Bart! Bedankt voor je review en tot een volgende bestelling!
Super store vriendelijk personeel mooie kleding.
Wat een geweldige beoordeling geef je ons, bedankt Berry!
Veel ervaring en uitstekende kleding adviezen.
Wat een prachtige beoordeling, bedankt en graag tot snel!
Geen toelichting
Bedankt voor je mooie beoordeling, Paul! We zien je graag snel nog eens terug!
Duidelijke overzichtelijke site, eenvoudig te selecteren en leuke kleding!! Top.
Wat een mooie review, bedankt en graag tot ziens!
De bestelling was er sneller dan ik had gedacht. Zeer accuraat
Bedankt voor je review Henk! Hopelijk tot snel in onze webshop!
Erg goed
Hartelijk dank voor je beoordeling Rene!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC