mooie PME Jas op de site gevonden . prijs was goed, en levering binnen 3 dagen in huis. Verpakking kon wel iets minder, erg grote doos voor verpakken van een jas.
Bedankt voor je feedback Cor. Wij zullen kijken of wij hier in de toekomst een beter passende doos voor kunnen vinden. Veel draagplezier toegewenst!
Als vrouw zijnde bij deze site besteld en op de envelop was “men” doorgekrast en mijn naam geschreven. Moest er wel even om lachen. Verder een snelle levering en niks aan te merken op hoe de bestelling is verlopen.
Hoi Sigourney, wij proberen bij alle klanten het gevoel te bieden dat zij ook online met een persoonlijke touch worden behandeld. Leuk dat je dit zo hebt ervaren.
Bestelling geleverd volgens afspraken en product zat goed verpakt en het werd geleverd zoals een product geleverd zou moeten worden. Volgende keer zou ik hier weer bestellen. Ook de winkel in Makado in beek is een aanrader zeer vriendelijk en geduldig personeel en je wordt er correct geholpen en als punt op de i wordt je een goede cappuccino aangeboden toppie.
Wat een leuke review P. Wij zijn erg blij met je gegeven complimenten en hopen je dan ook in de toekomst nog eens te zien in een van onze winkels!
Het product viel tegen dit keer, maar alles heerlijk keurig geregeld en retour. Volgende is het product hopelijk weer top en dan gaat het zeker niet retour.
Beste Ralph, bedankt voor je review. Wat jammer dat het product niet naar wens was, gelukkig is het goed opgelost. Hopelijk zien we je snel weer in onze winkel of online!
Ik winkel al jaren bij Only for men, afwisselend online als in de fysieke winkels. Eigenlijk ervaar ik altijd hetzelfde: goede service, mooie kwalitatief goede merken en een fijne sfeer in de winkels (en prima shop-ervaring online). Wat ik prettig zou vinden is als de online shophulp van welke maat moet ik hebben nog wat geavanceerder wordt. In mijn ervaring zit deze er vaak naast.
Bedankt voor je review Casper! Mocht je een volgende keer twijfelen over je maat, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!
alle afhandelingen snel en naar tevredenheid verwerkt.
Bedankt voor je review Rein! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen online of in de winkel!
Vouw de kleding even in een papier; dit pakt leuker uit en beschermd de kleding tegen het doosje. Ook als er een deukje of iets in het doosje komt, komen er geen vlekken in de kleding
Beste Harm, bedankt voor je feedback. Ik ga deze doorgeven aan mijn collega's van de desbetreffende afdeling. Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop!
Mijn ervaring is goed
Wat fijn dat je een positieve ervaring hebt met Only for Men! Hopelijk tot snel!
Ik vind het jammer dat I voor meer dan 600 euro heb gekocht en dan een week later ziet dat er een zomer actie van kracht is. Dit hebben ze niet gemeld.
Beste Antoon, bedankt voor je review. Het is natuurlijk altijd erg vervelend wanneer je net geen gebruik hebt kunnen maken van een nieuwe actie. Desondanks hopen we je snel weer te zien in de winkel of online!
Fijne website, keurig verpakt en goede, snelle levering.
Bedankt voor de gegeven complimenten. Wij zijn blij dat alles naar wens is geweest.
Snelle levering. Alles helemaal top!
Goed te horen dat alles naar wens is geweest. Hopelijk tot de volgende keer!
Mooi producten, snelle levering
Hartelijk dank voor de gegeven 10 Marcel!
Product voldoet geheel aan mijn wensen. Ook de levering was zeer snel.
Goed om te horen Huub. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn.
Mooie lijn kleding gericht op het merk Donkervoort.
Fijn dat je de kledinglijn van Donkervoort zo leuk vindt. Wij zijn er zelf ook tevreden mee!
Hele fijne winkel. Personeel vindt ik erg verschillend. De één doet veel voor je bijvoorbeeld online kijken of het op voorraad is de andere laat je het zelf uitzoeken. Kijk thuis maar of het er is........jammer!!
Beste M Haaften, Bedankt voor het schrijven van jouw recensie. Erg vervelend om te horen dat niet alles naar wens verloopt in een van onze winkels. Wij zijn er altijd voor de klant en willen jou in deze situatie ook graag helpen, wij streven dan ook naar 100% tevreden klanten! Mag ik vragen in welke winkel je precies bent geweest? Dan kunnen wij hier verandering in brengen zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Wij hopen je graag nog een keer terug te zien voor een leuke shopervaring en een lekkere bak koffie! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Zeer goed en vriendelijke geholpen Meedenken en betere optie aangeboden. Ben zër tevreden Diverse kleding merken Ben al jaren klant bij dit bedrijf.
Wat een leuke beoordeling Peter. Hartelijk bedankt!
Als je een artikel besteld op maandag verwacht je het binnen de afgesproken bezorg tijd. Nu weet ik na een week nog niks.
Beste Nino, bedankt voor de review. Als ik kijk naar je bestelling zie ik dat je op maandag een bestelling hebt geplaatst om af te halen in de winkel. De levertijd hiervoor is inderdaad wat langer. Ik zie dat de bestelling 3 dagen na bestellen al af te halen was in de winkel, je bent hierover per mail op de hoogte gehouden. Mocht je verder nog vragen hebben over de verzending, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Piet! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Zeer tevreden, er komt zeker een volgende keer.
Bedankt voor de vijf sterren, Ilse! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
alles wat je nodig hebt in één winkel!! Goede filters maakt het zoeken eenvoudig. Zou mooi zijn wanneer je een keuze zou kunnen maken welke koerier je bestelling bezorgt.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Cees! Heel veel plezier met je aankoop. We nemen je beoordeling zeker mee!
Een van de artikelen paste niet goed, terug gegeven en heb heel snel mijn geld terig gekregen
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Kumar. Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Was op zoek naar voor-/na-jaars truien en kwam deze op internet tegen. Precies wat ik zocht besteld en een dag later binnen. Prima truien in kleur en kwaliteit.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ivo! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Goed en goedkoop
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Alf! Graag tot een volgende bestelling!
Het rond slenteren van winkel naar winkel is niet mijn ding. Ze hebben een breed aanbod van mooie kleding, in een uurtje ben ik volledig geslaagd. Het is wel aan de prijs, maar hopelijk vertaalt dit zich ook in een goede kwaliteit. Ben goed geholpen en ga er zeker vaker weer terug.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Kreeg zeer snel het juiste artikel opgestuurd.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jeroen! Graag tot een volgende bestelling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC