goed product tegen goede prijs

mooie PME Jas op de site gevonden . prijs was goed, en levering binnen 3 dagen in huis. Verpakking kon wel iets minder, erg grote doos voor verpakken van een jas.

Als vrouw zijnde bij deze site besteld en op de envelop was “men” doorgekrast en mijn naam geschreven. Moest er wel even om lachen. Verder een snelle levering en niks aan te merken op hoe de bestelling is verlopen.

Bestelling geleverd volgens afspraken en product zat goed verpakt en het werd geleverd zoals een product geleverd zou moeten worden. Volgende keer zou ik hier weer bestellen. Ook de winkel in Makado in beek is een aanrader zeer vriendelijk en geduldig personeel en je wordt er correct geholpen en als punt op de i wordt je een goede cappuccino aangeboden toppie.

Uitstekende service

Het product viel tegen dit keer, maar alles heerlijk keurig geregeld en retour. Volgende is het product hopelijk weer top en dan gaat het zeker niet retour.

Altijd perfect in orde

Ik winkel al jaren bij Only for men, afwisselend online als in de fysieke winkels. Eigenlijk ervaar ik altijd hetzelfde: goede service, mooie kwalitatief goede merken en een fijne sfeer in de winkels (en prima shop-ervaring online). Wat ik prettig zou vinden is als de online shophulp van welke maat moet ik hebben nog wat geavanceerder wordt. In mijn ervaring zit deze er vaak naast.

goed en snel

alle afhandelingen snel en naar tevredenheid verwerkt.

Prima verzending

Vouw de kleding even in een papier; dit pakt leuker uit en beschermd de kleding tegen het doosje. Ook als er een deukje of iets in het doosje komt, komen er geen vlekken in de kleding

Is prima

Mijn ervaring is goed

Netjes geholpen

Ik vind het jammer dat I voor meer dan 600 euro heb gekocht en dan een week later ziet dat er een zomer actie van kracht is. Dit hebben ze niet gemeld.

Prettig en goed

Fijne website, keurig verpakt en goede, snelle levering.

Snelle levering. Alles helemaal top!

Mooie producten, snelle levering

Mooi producten, snelle levering

goed product, snelle levering

Product voldoet geheel aan mijn wensen. Ook de levering was zeer snel.

Mooie lijn Donkervoort kleding

Mooie lijn kleding gericht op het merk Donkervoort.

Redelijk

Hele fijne winkel. Personeel vindt ik erg verschillend. De één doet veel voor je bijvoorbeeld online kijken of het op voorraad is de andere laat je het zelf uitzoeken. Kijk thuis maar of het er is........jammer!!

Zeer go3d geregeld

Zeer goed en vriendelijke geholpen Meedenken en betere optie aangeboden. Ben zër tevreden Diverse kleding merken Ben al jaren klant bij dit bedrijf.

Zwaar beneden verwachting

Als je een artikel besteld op maandag verwacht je het binnen de afgesproken bezorg tijd. Nu weet ik na een week nog niks.

Alles oke

Snel bezorgd, keurig verzonden.

Zeer tevreden, er komt zeker een volgende keer.

prima website

alles wat je nodig hebt in één winkel!! Goede filters maakt het zoeken eenvoudig. Zou mooi zijn wanneer je een keuze zou kunnen maken welke koerier je bestelling bezorgt.

Een van de artikelen paste niet goed, terug gegeven en heb heel snel mijn geld terig gekregen

Gewoon prima

Was op zoek naar voor-/na-jaars truien en kwam deze op internet tegen. Precies wat ik zocht besteld en een dag later binnen. Prima truien in kleur en kwaliteit.

Goed en goedkoop

Snel geslaagd in 1 winkel

Het rond slenteren van winkel naar winkel is niet mijn ding. Ze hebben een breed aanbod van mooie kleding, in een uurtje ben ik volledig geslaagd. Het is wel aan de prijs, maar hopelijk vertaalt dit zich ook in een goede kwaliteit. Ben goed geholpen en ga er zeker vaker weer terug.

Was snel binnen wat ik besteld had.

Kreeg zeer snel het juiste artikel opgestuurd.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC