Dit was mijn eerste aankoop bij Only for men. Goed aanbod en een vlekkeloos bestelproces. Ook de levering was precies zoals afgesproken. Al met al zeer aan te bevelen.
Bedankt voor je review Rutger! Fijn dat je zo tevreden bent over Only for Men!
Ik heb iets retour gestuurd en kreeg binnen paar dagen mijn geld terug.
Bedankt voor je review Samuel! Hopelijk zien we je snel weer in de winkel of online!
Dit ligt meer bij de fabrikant Op deze manier kun je er niet op vertrouwen dat de maat klopt Zelfde fabrikant Pierre Cardin, zelfde type broek Met een totaal andere maatvoering Verder heb ik geen kritiek op jullie webshop
Beste Frans, bedankt voor de review! Wat vervelend dat de maten niet overeen kwamen. Wanneer je vragen hebt of maatadvies wilt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!
Ik had al eerder kleding besteld bij only for men, dus de maten waren bekend. Leuke vlotte kleding handig te selecteren. Ideaal voor mijn man die níet van winkelen houdt!
Bedankt voor je review Leontien! Fijn dat je zo tevreden bent over Only for Men!
Mooie webshop met voldoende keuze. Goede en snelle afhandeling , product was snel in huis. Netjes verpakt bezorgd. Uitgebreide betaalmogelijkheden
Bedankt voor de 5 sterren Pim! Hopelijk tot snel in de webshop!
OFM heeft een mooi en groot assortiment kleding, ook in de Sale ! Dat icm een snelle levering, maakt het bezoek aan de webshop een fijne ervaring.
Hartelijk bedankt voor je review! Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende bestelling!
Prima service snel bestelde goederen in huis
Bedankt voor je review Corrie! Hopelijk tot snel in de winkel of online!
Wacht momenteel al enkele dagen op mijn pakketje. Dit wordt helaas verzonden met DHL. Wordt nu al twee keer aangegeven dat ze pakketje kwijt zijn. We hebben al vaker slechte ervaring met ze gehad. Volgende x bestel ik bij een andere winkel zodat ik weet dat het met post NL bezorgd wordt. Jammer dat only for men met DHL in zee is gegaan en niet de mogelijkheid biedt voor andere postorder bedrijf.
Bedankt voor je bericht, Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen via DHL. Naar aanleiding van ons eerdere contact met elkaar hebben wij gelijk een onderzoek opgestart bij DHL. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen via DHL, brengen we je hier uiteraard direct van op de hoogte via de e-mail zoals eerder besproken. Wij gaan het in ieder geval netjes voor je oplossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak!
Bedankt voor je review Jan! Fijn dat je tevreden bent over onze service!
Vijf dagen wachten op een korte broek .die niet geleverd kan worden Wel betalen teleurgesteld bah
Hallo Adrie, wat gek. Ik zie dat je korte broek vandaag is afgeleverd. Ik begrijp dan ook je negatieve review niet helemaal. Kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan even contact met ons op via [email protected].
Enorme keuze, winkel Voorburg een fijne zaak. helaas niet de broek op voorraad. Woensdag in webshop besteld. Donderdag verzonden en dinsdag nog geen afhaalbericht, vorige keer duurde het ook vrij lang. Vermoedelijk sneller per post. Zoekfunctie vind ik lastig, heb een recente broek waarvan ik nog een andere kleur wilde hebben. Op artikelnummer etiket fabrikant niet kunnen vinden.
Bedankt voor je beoordeling Randolph! Ik zal de feedback doorgeven met betrekking tot de zoekfunctie doorgeven. Ik zal even achter de status van je bestelling aangaan, je hoort zo snel mogelijk van ons!
Goed assortiment en prima service (zowel online als offline)
Hartelijk bedankt voor je beoordeling Werner! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Duidelijke site what you see is what you get.
Bedankt voor je mooie beoordeling Nick! Hopelijk zien we je snel weer terug.
Leuke deal, snel geleverd in OFM-winkel
Bedankt voor je mooie beoordeling Tim! Veel plezier met je aankoop gewenst en hopelijk tot een volgende bestelling!
De website is duidelijk en makkelijk. Heb ook gebruik gemaakt van de chatfunctie en werd hier snel en duidelijk geholpen. De levering was er de volgende dag en alles was netjes verpakt.
Top dat we je op alle vlakken hebben kunnen helpen Marielle. Hopelijk hebben jullie veel plezier met de aankoop.
Plezierige winkel met veel aanbod van diverse top merken.
Bedankt voor je leuk review!
het valt op dat in de winkels in Wijnegem (België) en in Beek geen koop mogelijk is voor maat 58
Hoi Charles, in Wijnegem hebben wij geen winkel. In Beek wel. Je kunt ook hier kiezen voor artikelen in maat 58. Hebben wij deze (tijdelijk) niet op voorraad? Dan worden ze besteld of nageleverd.
Snelle levering, en product precies zoals omschreven
Goed om te horen Marina. Wij hopen dat het product naar wens was en wensen je veel plezier met het item!
Bestellen online ging goed, bezorging verliep zoals beloofd was, het vest voldeed aan de verwachtingen.
Leuk om te horen dat alles zo prettig is verlopen Jaap. Wij wensen je veel draagplezier toe!
zeer snel geleverd
Fijn om te horen Joris! Hopelijk was de kleding ook naar wens.
Ik heb al meer dan 1 week geleden enkele artikelen retour gestuurd, maar nog niks vernomen...
Beste Erwin, Bedankt voor je bericht. Ik zie inderdaad dat je het pakket retour hebt gestuurd. Helaas zie ik ook dat de retour nog niet bij ons is afgeleverd. Dus het pakket loopt helaas vast bij DHL, dit gebeurd heel zelden. Wij gaan er direct achteraan, zodat de retour alsnog zo snel mogelijk verwerkt zal worden. Zou je ons door willen geven via [email protected] welke artikelen je retour hebt gestuurd? Wij horen graag van je. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Ik heb een spijkerbroek bij jullie gekocht online in de maat die ik heb in de aanbieding voor €55 Nou is deze te groot blijkt na het passen dus meteen gekeken voor de maat kleiner kost ie ineens €77 totaal dus naar jullie gebeld en gevraagd hoe dat zit ? Dat ik de 77€ terug krijg omdat de broek eigenlijk €55 was Dit zou nagevraagd worden en snapten mij Nou tot nu toe moet ik nog gebeld worden Altijd bij jullie in Waalwijk gekocht En nu een x online en valt me vies tegen sorry , dan toch maar eens een x bij een andere shop gaan kijken
Bedankt voor je beoordeling Danny! Mijn excuses dat je er geen terugkoppeling heeft plaatsgevonden, dit had uiteraard wel moeten gebeuren. Ik zie dat de korting op je nieuwe bestelling al is verrekend, dit zal je snel terug op je rekening ontvangen. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en we hopen je snel weer te zien.
Vlotte bestelling en bezorging. Past als een bus. Wel een opmerking. Retour behoort gratis te zijn,
Bedankt voor de vijf sterren, Simon! Hier doen we het voor. Een kleine toelichting: Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €2,95.
Snelle levering via winkel en fijne service
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Paul! Graag tot snel!
Snel, betrouwbaar en snelle levering prima dus
Bedankt voor je beoordeling Eddo! Veel draag plezier!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC