Nu 8 dagen later nog steeds niks. Vorige bestelling duurde ook ongeveer 10 dagen dus wachten maar. Dacht dat het eenmalig zou zijn, structureel dus.
Bedankt voor je beoordeling JW. Wat vervelend om te horen dat je nog niks van je bestelling hebt gehoord, als ik de status van je bestelling volg ligt het pakket vanaf 16-03 voor je klaar in de winkel. Ik zal de bevestigingse-mail nogmaals naar je versturen. Mijn excuses voor het ongemak.
Ruime collectie, snelle levering. Goede klantenservice. En dit is mijn laatste review, ik ga niet meer voor elke bestelling een review plaatsen ;)
Bedankt voor je mooie beoordeling Leendert! Dat horen we uiteraard graag, we hopen je snel weer terug te zien.
Snelle levering, top service.
Bedankt voor je mooie beoordeling Erik! Hopelijk tot een volgende bestelling!
Heb al paar leuke items gekocht in de sale. En ben er echt blij mee. Als iets niet past of niet is zoals ik dacht kan ik het zonder gedoe retour sturen. Een aanrader van mijn kant.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Rob! Veel plezier met je aankoop gewenst en hopelijk tot een volgende bestelling.
Goed prijs kwaliteitsverhouding. Geleverd volgens de genoemde levertijd.
Bedankt voor je mooie beoordeling DP! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Schoenen werden een maat groter geleverd als besteld Teruggebracht naar de winkel Ipv geld terug gestort weer een keer af gehouden 2 x betaald en geen schoenen dus weer terug naar dec winkel Wel netjes opgelost
Beste, Bedankt voor je review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat het verkeerde artikel hebt ontvangen, onze oprechte excuses hiervoor. Wel goed om te horen dat de kwestie uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Bedankt voor je mooie beoordeling, Cor! Leuk dat je tevreden bent, graag tot een volgende bestelling!
Fijn dat je tevreden bent, Alex! Graag tot een volgende bestelling!
Graag tot de volgende keer
Bedankt voor de vijf sterren! Graag tot een volgende keer!
Pakket is maandag verzonden. Donderdag 17-03 in de winkel geweest in Waalwijk omdat ik niks binnen kreeg of het klaar lag. Blijkbaar is er iets mis gegaan en is het pakket er zondag. Bedankt voor het op de hoogte stellen.
Bedankt voor je review. Wat jammer dat je pakket nog niet aangekomen is! Als het goed is ligt het pakket inderdaad zondag voor je klaar. Alvast veel plezier met je bestelling en mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag!
Gemakkelijk bestellen en snel geleverd. Goede communicatie.
Wat een mooie review, bedankt Denny! Leuk dat je tevreden bent, graag tot een volgende bestelling!
alles vanaf de bank je vind op de site wat leuks en je besteld.
Bedankt voor je mooie beoordeling Eric! Veel plezier met je aankoop gewenst en hopelijk snel tot ziens!
Paar broeken in de aanbieding gekocht. Flinke korting. Zondagavond besteld, maandag avond in huis.
Hartelijk bedankt voor de review Mark! Veel plezier met je bestelling!
Naast het feit dat ze me een top outfit hebben geleverd, geven ze ook erg goede service. De outfit heb ik online besteld met telefonisch advies. Door een probleem bij DHL werd mijn pakket niet geleverd en retour gestuurd. Only for men twijfelt geen moment en stuurt direct een nieuw pakket met een persoonlijke e-mail, zodat ik er zo min mogelijk last van heb. Dit is precies dat stapje extra zetten voor een klant en geeft mij een goed gevoel.
Bedankt voor je review Jochem! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service!
snel en goed kunnen bestellen.
Bedankt voor je review Frank! Hopelijk tot snel online of in de winkel!
Makkelijk kiezen, snel in huis
Bedankt voor je mooie beoordeling Bart! Veel plezier met je aankoop gewenst en hopelijk tot snel!
Ruime keuze
Bedankt voor je beoordeling Jordy! We hopen je snel weer terug te zien!
Mooie kwaliteit kleding en goede service
Bedankt voor je mooie beoordeling Peter! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Snel geleverd goede service
Bedankt voor je mooie beoordeling Harry! Graag tot een volgende bestelling!
Als je de spullen niet wilt houden, dan betaal je wel 2x verzendkosten. De winkel is 100 km. heen en terug. Er zijn meer winkels
Hartelijk bedankt voor je review, Gerrit. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je klant bent van Only for Men! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €3,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden, al is het natuurlijk lastig als de winkel ver weg is voor je. Wanneer je je gehele bestelling retourneert, betaal je alleen nog de retourkosten. De verzendkosten krijg je dan van ons terug! Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Duidelijk overzichtelijk. Prima service snelle levering
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Bestel regelmatig, altijd netjes op tijd geleverd. Retouren ook correct.
Bedankt voor de 5 sterren Enrico! Hopelijk tot snel online of in de winkel!
Snelle en correcte levering van goede kwaliteit Pierre Cardin broeken.
Hartelijk bedankt voor je review Rob! Fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling!
Eens in de zoveel tijd ga op op zoek naar kleding en bij OFM vind ik altijd wel wat.
Bedankt voor je review Edwin, Hopelijk tot snel in de winkel of online!
Mooie merkproducten met veel korting
Bedankt voor de positieve review Steven!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC