Nog niks ontvangen

Nu 8 dagen later nog steeds niks. Vorige bestelling duurde ook ongeveer 10 dagen dus wachten maar. Dacht dat het eenmalig zou zijn, structureel dus.

Altijd goed

Ruime collectie, snelle levering. Goede klantenservice. En dit is mijn laatste review, ik ga niet meer voor elke bestelling een review plaatsen ;)

Gewoon top

Snelle levering, top service.

Leuke kleding voor leuke prijs

Heb al paar leuke items gekocht in de sale. En ben er echt blij mee. Als iets niet past of niet is zoals ik dacht kan ik het zonder gedoe retour sturen. Een aanrader van mijn kant.

schipperstrui

Goed prijs kwaliteitsverhouding. Geleverd volgens de genoemde levertijd.

Heel veel pech gehad

Schoenen werden een maat groter geleverd als besteld Teruggebracht naar de winkel Ipv geld terug gestort weer een keer af gehouden 2 x betaald en geen schoenen dus weer terug naar dec winkel Wel netjes opgelost

Een snelle levering en prachtige overhemden

Graag tot de volgende keer

Pakket is nog niet binnen.

Pakket is maandag verzonden. Donderdag 17-03 in de winkel geweest in Waalwijk omdat ik niks binnen kreeg of het klaar lag. Blijkbaar is er iets mis gegaan en is het pakket er zondag. Bedankt voor het op de hoogte stellen.

Makkelijk, snel en praktisch

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd. Goede communicatie.

Makkelijk bestellen

alles vanaf de bank je vind op de site wat leuks en je besteld.

Snelle levering. Flinke korting

Paar broeken in de aanbieding gekocht. Flinke korting. Zondagavond besteld, maandag avond in huis.

Geweldige service!

Naast het feit dat ze me een top outfit hebben geleverd, geven ze ook erg goede service. De outfit heb ik online besteld met telefonisch advies. Door een probleem bij DHL werd mijn pakket niet geleverd en retour gestuurd. Only for men twijfelt geen moment en stuurt direct een nieuw pakket met een persoonlijke e-mail, zodat ik er zo min mogelijk last van heb. Dit is precies dat stapje extra zetten voor een klant en geeft mij een goed gevoel.

prima verlopen

snel en goed kunnen bestellen.

Makkelijk kiezen, snel in huis

meestal correct

Ruime keuze

Prima geholpen

Mooie kwaliteit kleding en goede service

Heel tevreden

Snel geleverd goede service

Niet meer doen

Als je de spullen niet wilt houden, dan betaal je wel 2x verzendkosten. De winkel is 100 km. heen en terug. Er zijn meer winkels

Duidelijk overzichtelijk. Prima service snelle levering

Altijd netjes verzorgd.

Bestel regelmatig, altijd netjes op tijd geleverd. Retouren ook correct.

Netjes en snel

Snelle en correcte levering van goede kwaliteit Pierre Cardin broeken.

Prima winkel met prima merken

Eens in de zoveel tijd ga op op zoek naar kleding en bij OFM vind ik altijd wel wat.

Snelle en correcte levering

Mooie merkproducten met veel korting

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC