Breed assortiment en makkelijk bestelproces

De webshop heeft een breed assortiment. Het zoeken en filteren zou wat beter kunnen, maar over het algemeen vind je snel wat je zoekt. De prijzen zijn, zeker bij de outlet, goed. Het is fijn dat er ook fysieke winkels zijn. Verkeerd bestelde producten kan ik dan bij ons op het dorp weer inleveren.

Super !!

Extra complimenten voor de klantenservice !!

Correct

Heel duidelijke website, met veel tips, en snellservice.

Snel het pak gevonden dat ik zocht, goeie prijs/kwaliteitverhouding. Helaas mouwen net te kort. Maar prettige online winkelervaring en makkelijk te retourneren. Ik ga zeker een keer kijken in de winkel, want ook die ziet er goed uit!

Goede website en vlotte levering!

Prima.

Te lang geduurd

Ik had 2 polo’s besteld. 1 was niet meer te leveren. Kreeg ik na 3 dagen pas te horen en tweede polo kwam na 1 week. Kreeg 10% korting voor de volgende aankoop. Ook maar geldig tot 30 april..Ik vind dat je dan de bestelkosten ook vergoed moet krijgen en er geen termijn moet stellen.

Uitstekende service

Helaas was het pakket verlaat, ondanks dat heeft only for men dit helemaal goed gemaakt! Dit bedrijf weet hoe service werkt.

vriendelijk personeel en goede service

ik heb gekregen wat ik zocht en ben zeer tevreden

mooie site leuke kleding goede levering netjes verpakt in een doos.

Aanrader voor jong en oud

Altijd super fijne service. Zelfs als je 2bestellingen op 1 dag ingeeft krijg je alles netjes geleverd in 1 bestelling en werd als klantenservice 1 keer de verzendskost terug betaald. Prachtige kledij en mooi uitgebreid aanbod voor ieder wat wils. Jong, oud, sportief, gekleed…

Netjes en snelle levering

Had een pak besteld, Maar helaas te klein. Erg netjes verpakt en snelle levering. Retour en gelijk nieuwe maat besteld.

snel en adequaat afgewikkeld

Zoals het op de site gepresenteerd word, zo ziet, en word het ook geleverd.

Is goed

Is goed

Uitstekend alles is prima verlopen en zal de volgende keer zeker weer op deze manier kleding kopen.

uitstekend niks op aan te merken

Mooie trui

Mooie trui, keurig verpakt en snel geleverd. Kleur was precies zoals op de site.

super

De bestelling ging prima en de bezorging was snel en correct

Duidelijke website, prima kleding, goede service, snelle afhandeling bestelling.

Altijd wat passen te vinden

Goed gegaan!

Online winkel maar breder concept: b.v. handige tips en adviezen (blogs) en breed assortiment van eigen huismerken en bekende modemerken. Vaak leuke acties. Bestelproces helder. Klantenservice reageert ook snel, wanneer nodig. Enige puntje van kritiek: bestelkosten, ook bij hogere bedragen.

Onjuiste maat

Maat broek klopte totaal niet. Taillemaat 33 was veel te klein bij het merk Victum. Heb 33 in al mijn broeken zoals GStar, Lee, Diesel etc. Nu retour gestuurd. Helaas is dit niet gratis bij Only for Men. Zal niet meer snel bij deze aanbieder bestellen.

Retourkaarten is niet meer van deze tijd

Zie titel

Mooi assortiment. Snel en netjes afgeleverd

Gemengde gevoelens

Op de website stond dat de broek van 100 % wol zou zijn. Dit blijkt 100% viscose. Dat is kwalitatief toch minder dan wol. Graag correcte voorlichting geven!

Prima geregeld

Goed geregeld