Fantastische service

Netjes en goed geholpen. Geen verkoop praatjes maar echt samen zoeken naar wat bij je past

We zijn zeer tevreden !

Snelle levering,

Supersnelle levering!

Donderdag besteld, vrijdag al geleverd in België

Retourkosten

Helaas betaal je hier nog €2,95 retourkosten. Ik heb 2 bestellingen tegelijk teruggestuurd (in 1 doos), toch houden ze van beide bestellingen de retourkosten in. Verder alles prima gegaan.

positief

Makkelijk zoeken op de website, makkelijk bestellen, overzichtelijke manier van betaling. Daarnaast duidelijke mail en fatsoenlijk op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. Overall; correcte afhandeling en snelle levering.

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering.

Makkelijk te bestellen.

Voor herhaling vatbaar.

top

goede service en snel geleverd

Adequate bezorging en informatie

Alles volgens afspraak, goede prijzen. Duidelijke website

Keurig geleverd

Doen wat ze beloven!

Prima service!

Bezorgtijd alleen wat aan de lange kant duurde even voordat het geleverd werd maar verder prima service en product!

Online mooie kleding voor mannen

Makkelijk bestelen,ruime keuze,snelle levering en mooie kwaliteit

goeie service

Goeie service Snelle levering Goeie acties Goeie website

Goede website en goed geleverd.

Veel keus, leuke kortingen en snel besteld en netjes, op tijd, geleverd. Duimpje up.

Prima om te winkelen

Prima webshop

Misleidend !!!!De kleuren stemmen totaal niet overeen Te mooi voorgesteld

Geachte, Het is nu al de tweede maal dat ik mij misleid voel. De kleuren van zowel de jas als van de schoenen zijn en stemmen niet overeen met wat afgebeeld is. Veel mooier voorgesteld dan de echte kleuren. Met deze bestelling voel ik mij opgelicht. Ik zal het houden maar ik zal er mijn conclusies uit trekken. Plus de maten zijn wellicht maten voor zeer slanke mensen. XL is in mijn ogen L / misschien zelfs zelfs M. Mijn jas van XL is te klein - past enkel zonder vest onderaan. Een ontgoochelde klant. Rene Vandersteen. P.S. Als troost prijs graag een fin. gebaar van 20% zijnde 50 euro

Kwaliteit producten en bezorging uitstekend

Erg tevreden

Duidelijke webshop en snelle levering

Ik shop heel graag bij only for men. Mooie trendy artikelen op een duidelijke webshop

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring om via de webshop bij Onlyformen te bestellen is erg goed bevallen. Wel is het lastiger dan als je fysiek de winkel bezoekt aangezien je het passen moet overslaan en moet gokken. Maar de kwaliteit van de kleding is en blijft uitstekend en het komt gelukkig allemaal netjes verpakt naar je huis toe.

O f m is een betrouwbare winkel

Kopen bij ofm blijft voor herhaling vatbaar

Stoere en stijlvolle Mannenmode

Alleen online gewinkeld bij Only for Men. Goed en breed aanbod van kwaliteitsmerken, met goede aanbiedingen. De bestel en betaalpagina's zijn echter heel traag.

Altijd top!

Of we nu in de winkel kopen of het aanbod online bekijken en bestellen, het is altijd goed. Snelle vriendelijke klantenservice en kundig personeel in de winkel te Alkmaar. In alle rust tijdens een bakje koffie je keuze kunnen maken. Hoe fijn is dat. Erg makkelijk alles onder 1 dak........ zelfs je auto :)

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC