Altijd top!

Of we nu in de winkel kopen of het aanbod online bekijken en bestellen, het is altijd goed. Snelle vriendelijke klantenservice en kundig personeel in de winkel te Alkmaar. In alle rust tijdens een bakje koffie je keuze kunnen maken. Hoe fijn is dat. Erg makkelijk alles onder 1 dak........ zelfs je auto :)

goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering.

Mooie prijs, snel geleverd

Leuke prijs en snel geleverd

Goede producten en fijne service!

Ik kom graag in de winkel of op de website! Ze verkopen kwaliteits producten, hebben een fijne klant benadering en ik voel me welkom in de winkel!

Goed en snel geregeld!

Ga zo door

Dit keer helaas niet 100% tevreden.

Mijn blouse was namelijk nog steeds voorzien van beveiligingslabel. Moest daarom weer teruggestuurd worden. Erg slordig vind ik.

Trage site en verkeerd product geleverd

rage site en verkeerd product geleverd

Goed, helemaal tevreden. Duidelijke site. De levering lijkt ook steeds sneller te gaan.

Keurig op tijd geleverd en vlgs aanwijzingen was de maat goed

Een klantvriendelijke website en eenvoudig te bestellen en te betalen

Ik ben heel erg tevreden over de service van "Only for men.

Deze keer heb ik twee jeans gekocht via de webshop omdat ik het merk en de maat weet. De levering ging snel en ik werd ook goed op de hoogte gehouden. Ik koop ook in de winkel waar ik altijd prima wordt geholpen. En natuurlijk blijf ik ook een kopje koffie drinken.

Snelheid van versturen. Ontvangst in winkel!

Goede service, snel afgeleverd.

Goede service, gekocht voor mijn zoon. Hoop dat kwaliteit ook goed is. We gaan het zien.

Matig

Ik heb ruim 1.5 week (er stond bij betalen dat het 1-3 dagen zou duren) op mijn bestelling moeten wachten die ik af wilde halen in een winkel van jullie. Bleek achteraf ook dat mijn bestelling al 2 dagen in de winkel was , maar dat er ook nog niet was gemaild! Bij het uitpakken van de spullen bleek er aan 2 producten nog een beveiligings-tag te zitten. Door de medewerkers van filiaal in Nieuwegein overigens wel goed geholpen.

Fijne website. Vriendelijke mensen op de chat. Snel geleverd

onvoldoende

de lengte had gerust wel 2-3 cm langer mogen zijn, zijn kleiner dan mijn andere shirts. misschien een idee de lengte op desite te zetten, nu heb je een niet altevreden client. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betrouwbaar

Goede website, snelle verzending, wat voor mij een vertrouwd gevoel betekend.

Zeer goed behandelt in de zaak en daar de online bestelling gedaan.

Prima webshop

Verzending en retourmogelijkheden zijn keurig geregeld

Makkelijk snel overzichtelijk winkelen

Makkelijk snel in een oogopslag zonder stress winkelen.

Super makkelijk en snel

Makkelijke website en goede filter mogelijkheid zodat je eenvoudig het aanbod kunt door kijken. Makkelijk bestellen en bezorging.

Top multi channel ervaring

Deze winterjas via de site besteld en toch maar laten afleveren op de OfM locatie in Voorburg. Dit is dan ook enige kritiekpuntje, maatvoering en hoe hij er precies uitziet blijft lastig te zien op de site. Bij levering bleek hij toch erg klein te vallen, maar gelukkig was er in de winkel een heel fijn alternatief. Hierdoor kwam ik toch met een nieuwe jas thuis en kon de bestelde weer terug in de online collectie. Hiermee heb je dus een geweldige combinatie van online en offline winkelen.

Mooie jassen

Ik heb hele mooie jassen gekocht waar ik erg blij mee ben. Een klein minpuntje: dat er bij een bestelling van een paar honderd euro verzendkosten in rekening worden gebracht.

Super overzichtelijk

Heel snel gevonden wat ik zocht. En de volgende dag geleverd!

Geweldig, snelle levering.

Zo als het bestelde wordt aangeleverd is pure klasse. Ben zeer tevreden over mijn geleverde bestelling.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC