uitstekend

Prima service bij Only for Men.

Mooie aanbiedingen Ruime keus Snelle levering

altijd goed

Zeer ruim assortiment, snelle levering. Ben hier al jaren klant, service ook dik in orde.

geweldig

Goede maattabellen, mooie producten.

mijn bestelling via internet besteld omdat daar alles op voorraad was. In de winkel opgehaald omdat die bij mij dichtbij is. Snel & goed gegaan.

Prima en snel in huis

Boven verwachting

Snelle levering. Retour formulier er bij.Allemaal plus punten.

Goede artikelen in een leuke sale

Duidelijke omschrijving, mooie kwaliteitskleren, goede prijs en service

Een mooie kwaliteitspak besteld en heel snel geleverd.

Prima geregeld via webshop

Geen opmerking

Vriendelijke behulpzaam personeel!!

Excellente klantbediening

Mooie winkel met breed assortiment kwaliteitskleding. Je kleding wordt conform afspraak geleverd en indien nodig vermaakt.

Absolute top service!

Na een aankoop bleek dat we teveel betaald hadden. Hierover is contact geweest met de winkel. Zonder enig probleem kregen wij meer dan het verschil terug. Daarnaast, wat echt niet had gehoeven, een kadobon met een fles bubbels en bloemen. Zoiets was helemaal niet nodig geweest maar het geeft aan hoe hoog het service level ligt. We gaan heel snel weer terug, we waren overigens super geholpen door erg aardige medewerkster.

Slecht voorraadbeheer

Twee keer kan een bestelling niet geleverd worden.

zeer snelle levering

Correct afhandeling en snel

Mooie producten

Mooie pullover voor een scherpe prijs.

Voor mij de perfecte kledingwinkel!

Goede en ruime keuze Perfecte levering Geen probleem bij terugname of omruilen

Goed assortiment en betrouwbare webshop

Prima assortiment.

Snelle levering en goed kwaliteit

nvt

Alles goed geregeld, en als er iets is lossen ze dat op

goed en snel

top

een goede ervaring

Ik vind Only for Men een fijne zaak om online te kopen. altijd netjes verzorgt en snel geleverd.

Aanbieding (en website) misleidend

Ik had een aanbieding besteld. 2 paar sokken voor 15 euro. Toen kreeg ik helaas maar 1 paar. (Voor 15 euro) Toen ik dat bij de klantenservice aangaf kreeg ik het antwoord: dat ik maar eentje besteld had en dat ik maar een 2de moest bestellen als ik er 2 wil. Pas toen ik een screenshot stuurde met de aanbieding kreeg ik het bericht dat ik nog een paar mocht bestellen met achteraf betalen. En dat de klantenservice de kosten zou annuleren. Maar dat vertrouwde ik natuurlijk niet (zit ik straks met dubbele kosten en verzendkosten), dus daarom de sokken maar teruggestuurd. Dus samenvattend: 1) misleidende aanbieding. Ik had dus blijkbaar 2 moeten selecteren. Maar dan had ik eigenlijk 4 paar verwacht. (Omdat er stond "2 paar voor 15 euro") en ik wou maar een keer 2 paar. 2) slechte servicedesk. Pas na een screenshot de fout begrijpen. En in plaats van gewoon een extra paar sturen, moet ik actie ondernemen. 3) als je achteraf betalen invult dan moet je een geboortedatum opgeven. Helaas kun je het niet zelf intoetsen. Probeer maar is 1980 in te vullen, en dan begrijp je het probleem. Groet, Fabian

Alles ging prima

Netjes geregeld

Snelle service en makkelijke website

Super makkelijk broeken kopen in de opruiming zeker als je goed je eigen maat jeans weet.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC