Goede communicatie en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.
Leuk Martin! Bedankt en tot een volgende bestelling!
In de webshop overzichtelijk, en in de winkel in Reusel netjes geholpen door zeer vriendelijk personeel
Wat een mooie review, bedankt en graag tot snel!
De site is prima, laad af en toe wat langzaam
Bedankt voor je review en je feedback, Frank! Graag tot snel!
Tevreden
Leuk dat je tevreden bent, bedankt Marc!
Gewoon netjes
Bedankt voor je mooie beoordeling, John! Graag tot ziens!
Wel in de sale gekocht maar mooie aanbieding voor goede truien en broeken
Wat en mooie beoordeling, dankjewel Thomas!
Op de website stond binnen 1-2 dagen leveren. Is nu de 5e dag en nog geen bericht ontvangen.
Beste Hans, bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je nog geen bestelling hebt ontvangen. Ik kan zien dat je hebt gekozen voor de optie afhalen in de winkel. Helaas rijdt onze chauffeur niet elke dag langs elke winkel van ons. Hierdoor duurt het iets langer voordat je de bestelling kunt ophalen. Ik kan op het schema van onze chauffeur zien dat hij gisteren je bestelling heeft geleverd bij de winkel. Je kunt je bestelling dus ophalen. Onze excuses voor de langere levertijd.
Ben al jaren klant voor mijn man en kinderen bij only for men, zelfs het trouwpak ,schoenen etc van mijn zoon . Geweldige service .
Wat leuk om te horen dat wij de hele familie van kleding mogen voorzien. Hopelijk kunnen wij dat de aankomende jaren nog vaker doen!
Al heel lang mijn favoriete winkel. Ik maak gebruik van zowel de fysieke winkel als de webshop.
Wat leuk om te horen dat wij jouw favoriete winkel zijn Arie. Wij zien jou ook erg graag!
Meer dan tevreden met mijn aankoop!!!
Wat een mooi cijfer geef je ons, Frans! Hartelijk bedankt en graag tot ziens!
Bedankt voor je mooie review, Michel!
Snelle levering, mooie shirts, en goede kwaliteit voor nette prijs
Dankjewel voor je mooie review, Andries! Heel graag tot snel!
Fijne website snel en overzichtelijk !
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling, Jordi!
Al jaren bestel of shop ik kleding bij Only for men. Bevalt mij prima, want ze hebben leuke, nette vrije tijdskleding voor een zeer schappelijke prijs, zeker als je de Outlet-sale afwacht! In de winkel ben ik overigens ook altijd zeer goed geholpen; de laatste paar jaar shop ik meer online, door de omstandigheden....
Wat een geweldige beoordeling, bedankt Marcel! We hopen je nog lang te mogen verwelkomen in onze webshop!
Goed , maar als het niet past duurt het te lang wanneer je geld terug krijgt . Ik zou het hier door niet aanraden bij andere
Hoi Stefan, na ontvangst van je retour in ons logistiek centrum, betalen wij terug binnen 3-5 werkdagen. Excuses als je dit wat te lang vindt.
ik heb voor de eerste keer besteld en dat ging goed alleen moest ik een product terugzenden daar er een te kleine maat was gestuurd maar dat zal worden recht gezet en daar wacht ik nu op
Bedankt voor je review! We hebben je retourzending inmiddels ontvangen, we nemen vandaag of uiterlijk morgen contact met je op over hoe we dit voor je gaan oplossen!
zie hierboven
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Gerrit! Veel plezier met je aankoop en graag tot snel!
Bedankt voor je mooie beoordeling Monique! We hopen je terug te zien!
Bedankt voor je beoordeling Joost! Veel plezier met je aankoop en hopelijk snel tot ziens!
Fijne website, snelle levering, goede prijs kwaliteit
Bedankt voor je mooie beoordeling Menja! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Simpel en snel bestellen en eenmaal besteld hele fijne, stipte en correcte communicatie ivm belangrijkste fases in leveringstraject.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jos! Veel plezier met je aankoop gewenst, we hopen je snel terug te zien.
Uitstekend werkende site met fijne navigatie tools, leuke aanbieding, de volgende morgen goed verpakt, en van (eventueel) retour etiket voorzien, netjes thuis bezorgd. Shoppen is nog nooit zo eenvoudig geweest!
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Erik! Dat horen we uiteraard graag, veel plezier met je aankoop gewenst!
Ik heb een broek uitgezocht online. Ik vind hem heerlijk zitten en hij ziet er stylish uit.
Bedankt voor je mooie beoordeling Mathew! We zien je graag terug!
Op zoek naar een nieuw overhemd, keuze genoeg en dan ook nog eens 2e gratis! Geweldig
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Sven! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Een Pierre Cardin broek besteld via de webshop. Broek was in solden doch kon eventueel toch geruild worden. Gezien ik bijna uitsluitend broeken van dit merk draag wist ik de juiste maat en model te bestellen. Perfecte afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden over het contact met Only for men.
Bedankt voor je beoordeling Berden! Hopelijk graag tot ziens.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC