kan niets negatief bedenken alles was top

kan niets negatief bedenken alles was top

Het artikel was volgens verwachting.

Laat e-mail om op te halen ontvangen

Ik had gekozen voor ophalen in de winkel. De vestiging Nieuwegein heeft nooit zo’n haast om te melden dat een online besteld pakket er is, maar nu maken ze het wel heel bont. Nadat ik van Only for men op 27 januari een e-mail had ontvangen dat het pakket naar de vestiging was verzonden kreeg op pas de 31e een verzoek om op te halen.

Mooie website ruime keuze

Prima webshop met ruime keuze en vele aanbiedingen. Enige minpunt is het verzenden met DHL. Dat is namelijk een flutbedrijf.

Mis persoonlijkheid

Mix en match pak besteld. Colbert was door een verkeerde voorraad telling niet op voorraad. Je krijgt dan een onvriendelijke zakelijk mail met de mededeling dat het product er niet is. Bel op zo’n moment even. ‘Goh, Sander er zat een fout in ons voorraadsysteem, sorry. Wat wil je met de andere spullen? Annuleren of wil je het colbert een maatje groter?’

duidelijke afhandeling en communicatie

Bestellen ging soepel en de communicatie rondom aflevermoment was duidelijk

ontzettende slechte communicatie naar klant en vestiging

Klantvriendelijke benadering en dito aflevering

Zie boven

Netje op de hoogte gehouden van de status en de bestelling afgehaald in de winkel bij een vriendelijke medewerker.

snel geleverd, goed advies gehad

alleen wel jammer van die verendkosten!

Redelijk

Zondag besteld dinsdagmiddag verstuurd naar winkel Pas zaterdag in winkel op afleverpunt

Prijsverlaging

Teleurstellend vind ik de prijsverlaging bij bestelling dag later zijn de artikelen 50 euro goedkoper geworden terwijl ik ze nog niet in huis heb

Kosten voor verzenden en retour op dergelijk dure producten is geen service

Kleur was in het echt anders dan online. Stof was erg dun. Teleurstellend dat je én moet betalen voor verzending én moet betalen voor retourzendingen. En dat voor een bestelling van boven de 100 euro

Bestelling ging prima bezorging via DHL slecht Retour kost mij nu geld Slecht

Bestellen gaat prima en product is mooi maar helaas te klein. Nu met retourneren blijkt dat de verzendkosten met het retourbedrag verrekend gaat worden. Vind ik raar en niet netjes, zeker niet gezien ik gelijk iets anders besteld heb. Dan de bezorging met DHL, deze zeggen op x tijd aan deur geweest te zijn maar we waren alle thuis en hebben niemand gezien. Overstappen op post NL zou ik zeggen is echt 10 keer beter en betrouwbaarder.

Mooie aanbieding Goed

Mooi vest, prima geleverd

Duidelijke website, mooi vest uitgekozen, prima geleverd

heel goed

Ondanks dat het product niet aan mijn eisen voldeed werd het bedrag netjes en snel terug gestort op mijn rekening

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding fijne medewerkers en ik vind dat ik er prima geholpen wordt.

Goede website, prima filters, bestellen is eenvoudig evenals betalen en afleveren in de winkel gratis, prima!

Goede website

Goede service.

Bestellen en levering is correct verlopen, ik ben zeer tevreden.

Mooie kleding maar…..

Kleding, prijs en keuze is prima. Maar kreeg mijn bestelde sweater inclusief beveiligings magneet die je dus niet zelf kan verwijderen. Na gebeld te hebben kon ik hem terugsturen of in een andere winkel (met aankoop bewijs) de magneet laten verwijderen. Jammer. Wellicht toch even scherper zijn op zaken voordat je hem verstuurd.

Het juiste geleverd

13 De Aaldor