Mijn bestelling snel en verzorgd ontvangen. Een groot deel behouden, één niet passend artikel terug gestuurd, snelle terugbetaling. Minpunt: de te betalen portokosten, zowel heen als terug, zijn onzin, zeker bij een flinke besteding. Dat voelt niet klantvriendelijk.
Hoi Jan, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Jouw puntje over de verzend- en retourkosten nemen wij mee. Wellicht kunnen wij dit in de toekomst veranderen!
Snel en genoeg keus en echte aanbiedingen
Super om te horen dat je goed hebt kunnen shoppen!
Makkelijk bestellen. Snelle levering en niet onbelangrijk de actieprijzen mogen er ook zijn
Wat een leuke review Ton. Bedankt voor de complimenten.
Goed verzorgd en overzichtelijke webshop met goede omschrijving
Hoi Eddy, fijn dat je veel gehad hebt aan de omschrijving. Only for Men doet haar best om de artikelen van zo veel mogelijk informatie te voorzien. Zo maakt het voor de klant makkelijker om te zien of dit een geschikt artikel is.
Super webshop snelle levering
Bedankt voor de complimenten Janleen!
Goede service en snelle levering en geheel conform mijn bestelling
Fijn te horen dat alles naar wens is geweest J.B.!
Mooie schoenen! Snel geleverd!
Bedankt voor je mooie beoordeling Wilma! We zien je graag snel terug.
snel en netjes in de winkel afgeleverd
Bedankt voor je mooie beoordeling Andy! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Fijne website, veel keus, makkelijk bestelbaar, snelle en nette verzending. Al vaak iets besteld, nog nooit te klagen gehad.
Bedankt voor de vijf sterren Marvin! Dat horen we uiteraard graag, we zien je hopelijk snel terug!
alles goed verzorgd en perfect
Bedankt voor je mooie beoordeling Henk! We zien je graag snel terug!
Vlotte en goede levering.
Bedankt voor je mooie beoordeling Menno! Veel plezier gewenst met je aankoop en graag tot ziens!
Super snelle levering, de aangegeven maten zijn goed.
Bedankt voor je mooie beoordeling André! Graag tot een volgende bestelling!
Goede kwaliteit-prijsverhouding en steeds mooie aanbiedingen
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Jurgen! We hopen je snel terug te zien!
Al enige jaren bestel ik en haal in de winkel op. Ik ben heel content. Chapeau!
Bedankt voor je mooie beoordeling Ruud! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Snelle levering, goed verpakt Mooie aanbiedingen en dito kwaliteit
Bedankt voor je mooie review Jos! Dat horen we uiteraard graag, hopelijk tot ziens!
Ik heb de vorige mail gedeleted omdat ik niet graag een slechte review geef. Maar OFU blijft er naar vragen. Mijn ervaring: - verloopt stroef - lang wachten op verzending - uiteindelijk krijg je het bericht dat het verzonden is, blijkt het niet verzonden - vervolgens een mail dat het product niet verstuurd kan worden, dus geen product - de mail met track and tracé had niet verzonden mogen worden - daarna (lang) wachten op je geld Ervaring in de webwinkel valt dus erg tegen en kan makkelijk verbeterd worden. Ik hoop dat het een incident was.
Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Gebruiksvriendelijke webshop en hele snelle levering!
Bedankt voor je mooie beoordeling Bernice! Veel plezier met je aankoop gewenst en graag tot ziens!
zeker in orde , mooie kleding en niet te prijzig
Hartelijk dank voor je beoordeling Ed! We zien je graag snel terug!
Alleen jammer dat je in Geldermalsen een vestiging heb. I.v.m kerk heb ik nikzzz mee Vandaag niet morgen helemaal niet. Met vriendelijke groet, M.j.Hak
Bedankt voor je beoordeling M.J. Hak. Veel plezier met je aankoop gewenst!
was perfect in orde
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Bruno! Graag tot een volgende bestelling!
Keurig op tijd geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelde artikelen. Netjes verpakt. Zou weer hier bestellen
Bedankt voor de vijf sterren, Jane! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goede en bekende producten, soms niet in de gewenste maat verkrijgbaar. Leveringen verlopen vlot.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Peter! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Only doet gewoon wat het beloofd snel en transparant!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Harry! Graag tot een volgende bestelling!
Ben door een vriendelijke medewerker geholpen die zich niet opdringerig opstelde. Heb het juiste advies gekregen en ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Bedankt voor de vijf sterren, Dennis! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Snelle service en afhandeling
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Andy! Graag tot een volgende bestelling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC