Fantastisch, ook door de service in Leidsche Rijn Utrecht

Online 2 pakken besteld. Met name de service in Leidsche Rijn winkel, daar de bestelling opgehaald. Goed advies over innemen van de 2 pakken, vriendelijke adviseur met tips maar wel je eigen smaak respecteren. Heel goed. Kortom 5 sterren voor levering icm winkeladvies. Vnl dat tweede heeft me doen bewegen om (1) een beoordeling te geven, tegenwoordig stik je in de beoordelingsaanvragen en (2) een goede beoordeling te geven. Dat het pakket aankomt is tegenwoordig standaard lijkt mij....

Zeer goede ervaring

prima shop ervaring

goede keuze, breed assortiment, snelle levering

Toppie

Snel en goed geleverd

Goede webshop

Ik heb goede ervaringen met deze webshop, leveringen zijn snel en worden goed verpakt. Retourzendingen worden erg snel verwerkt.

Redelijk snel geleverd. Helaas was het item te klein. Zonder problemen retour gebracht locatie Doesburg

Groot assortiment, klantvriendelijk site

Snelle en correcte levering/service; goede telefonische bereikbaarheid (!!!!!)

Prima spullen en goede webshop. Afhandeling is prima.

Logistiek is prima.

Prima geregeld!

In het weekend besteld en dinsdag in huis. Bestelling klopte helemaal.

Fijne collectie aan redelijke prijzen en dikwijls mooie kortingen

Bij de aankoop van bvb een hemd heb ik eindelijk de goeie maat gevonden aan een beste prijs. De levering gaat snel en correct. Zeer aan te bevelen shop. Doe zo verder.

Snel geleverd en netjes verpakt

Ik bestelde twee paar schoenen en even later,dezelfde dag twee riemen! De bestellingen werden toch apart geleverd en dat had ook in 1 pakje gekund !

Perfect Precies wat ik zocht en super snel geleverd.

Mooie kleding die mij gelijk past en heel voordelig.

Mooie webshop maar passen kost geld

Een winkel mer mooie kleding, maar met 4 euro verzendkosten en 3 euro retourkosten kost passen van je kleding 7 euro. Zonde en een drempel om weer wat te bestellen.

Snelle bezorging van een mooi product

Goede website; duidelijke communicatie; mooi product; goede prijs

Snelle levering, product van hele mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Duidelijke site,snelle levering en een mooie kwaliteit

Goed ,geen opmerkingen

Snelle levering en goed verpakt

Goed geregeld ook als dr iets uitverkocht is keurig geld terug

Veel aandacht voor de klant

De verkopers geven je erg veel aandacht zonder dat het opdringerig overkomt. Ze denken goed mee en doen hun uiterste best om je te helpen

Slechte communicatie tussen webshop voorraad en winkel

Bjizonder slecht dat de webshop aangeeft dat een product voorradig is, maar dat je achteraf krijgt te horen dat het artikel is uitverkocht, omdat ze voor de voorraad van de webshop (magazijn) afhankelijk zijn van wat de winkels kwijt willen.

top om te winkelen.

Prettige winkel om te winkelen met zeer ruim aanbod tegen aantrekkelijke prijzen. Zeer kundige en vriendelijke verkopers.

Goede service, mooie producten, scherpe prijs, super tevreden!

Snelle goede service, ik koop al enkele jaren bij deze winkel en dat bevalt uitstekend.

Heel snelle afhandeling

Binnen 24 uur werd het bestelde artikel afgeleverd, en ondertussen werd ik goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering.

Zeer prettig.

Goed product,en kwaliteit.

Regelmatig een stockbreuk

Wij hebben reeds 2x voorgehad dat we iets besteld hebben en achteraf bericht krijgen dat het toch niet meer beschikbaar is. Dat is spijtig en verloren tijd.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC