Prima aanbieding, beende kwaliteit. Snelle levering, goed verpakt. Wat wil je nog meer.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Niek! We zien je graag snel terug!
Snel geregeld en past precies
Wat fijn om te horen Henry, veel plezier met je nieuwe items!
Zoeken, bestellen en ontvangen. Zo makkelijk gaat het in de webshop van Only For Men. Alles duidelijk op een rij, wel jammer dat het invoeren van een VVV bon niet ging. De bestelling werd netjes aangemeld en geleverd, de items naar wens.
Dankjewel voor de mooie beoordeling Peter!
Eenvoudig bestelproces en snelle levering.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Kaspar! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snel levering goed choice .
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Fiona! Graag tot een volgende bestelling!
Ik winkel graag bij Only for Men. Het is iedere keer weer een feest door de ruime keuze en de gezellige sfeer.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Gijbert! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Krijg een mail 18-1 dat ik het pakketje kan ophalen in Nieuwegein, de volgende dag ben ik daar en is er geen pakketje, waarschijnlijk naar een ander filiaal gestuurd. Tot op heden nog niks gehoord, gevraagd of ze dan alsnog het pakketje kunnen opsturen naar huis adres maar dat bleek niet te kunnen jammer, door jullie fout mag ik nog een keer langs komen, nu 21-1 nog steeds niks gehoord.
Goedemiddag Marcel, vervelend om te horen dat het pakketje niet in Nieuwegein ligt. Wij zouden je graag helpen om het pakketje naar jouw huisadres te sturen. Zou je ons het bestelnummer door willen geven? Wij horen het graag!
levering etc. zoal het hoort
Bedankt voor je mooie beoordeling JJ! Dat horen we graag!
Ik koop al verschillende jaren bij Only for men. Het aankopen via de website verloopt heel gemakkelijk. Steeds correcte leveringen. Aantrekkelijke promoties en kortingen voor topmerken. Heel uitgebreid aanbod met verschillend maten. De broeken van Pierre Cardin en het assortimen schoenen van Campbell behoren tot mijn favorieten. Ik blijf klant en bij deze adviseer ik anderen om ook klant te worden.
Bedankt voor je mooie beoordeling Gwen! Veel plezier met je aankoop gewenst en graag tot ziens!
Snelle en correcte levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Linda! Hopelijk snel tot ziens!
Hartelijk dank voor je review Michael! Dat horen we uiteraard graag, veel plezier met je aankoop gewenst!
praktische website, aantrekkelijk aanbod, vlot te bestellen, snelle en correcte levering.
Bedankt voor je mooie beoordeling Guy! We zien je graag snel terug!
Snel een leuke broek gevonden in mijn maat. Werkelijke maat wijkt af, is te strak. Dan is het jammer dat ik retourkosten moet betalen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Frank! In je review lezen we dat je niet helemaal tevreden bent, we willen je graag een toelichting geven: Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €2,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze Only for Men winkels.
Overzichtelijke webshop met veel keus. Bestellen gaat makkelijk en leveren snel. Prima zo!
Bedankt voor je mooie beoordeling Edwin! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Leuke website, alleen jammer van de slechte levering die later is dan vermeld op de website.
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Gewoon prima service zo.
Bedankt voor je mooie beoordeling Hans! Veel plezier met je aankoop gewenst!
De aangekochte trui voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Maat goed, kleur goed en materiaal was eveneens wat ik verwachtte
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Gérard! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Teleurstellende ervaring. Drie truien besteld, erg laat ontvangen, te weinig communicatie en toen bleek de pasvorm uiterst ouderwets (zeer ruim vallend) te zijn. Alles dus maar terug gestuurd, wat ook nog geld kost......
Bedankt voor je beoordeling Roeland. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent, dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Het bestellen gaat vlot en gemakkelijk, dus is ben zeker tevreden over het deel van Only for men. Echter de levering is uitbesteed aan DHL en zij vinden ons huis blijkbaar te ver weg liggen. Het pakket wordt dus nooit afgeleverd. Dit voor mij dus nu ook de reden waarom ik niet meer bestel bij Only for men.
Bedankt voor je beoordeling Dennis! Wat vervelend om te horen dat je pakket niet volgens verwachting is bezorgd door DHL. Wij begrijpen dat dit natuurlijk ontzettend vervelend is en wij hebben daarom wij ook gelijk een klachtprocedure voor je opgestart bij DHL. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via [email protected]
Helaas geen vestiging bij ons in de buurt maar de online service compenseert dat gelukkig wel
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Piet! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Gevarieerd aanbod dat makkelijk te doorzoeken is maakt het makkelijk snel de juiste keuze te maken. De service vanuit de winkels sluit goed aan op de online beleving.
Bedankt voor de vijf sterren, WR! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Overzichtelijk, gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Bedankt voor de vijf sterren Renate! Hier doen we het voor! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Goed filter, makkelijk te bestellen, goed afgeprijsd, snel geleverd.
Hartelijk dank voor je mooie review WL! Graag tot snel!
Only for men heeft een groot aanbod van kleding met een duidelijke website, om snel en gemakkelijke kleding te bestellen. Vooral mijn zakelijke kleding koop ik bij Only for men. De service is optimaal en bestellingen worden snel en netjes afgehandeld.
Bedankt voor je mooie beoordeling R.! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Heel prettig, vlotte en juiste levering. Ook bij een retourzending heel snel bericht en afhandeling. Top.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Joost! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC