Ik kende het merk en twee voor 1 geld zorgde voor het 8e paar.

Prima aanbieding, beende kwaliteit. Snelle levering, goed verpakt. Wat wil je nog meer.

Snel geregeld en past precies

Netjes

Zoeken, bestellen en ontvangen. Zo makkelijk gaat het in de webshop van Only For Men. Alles duidelijk op een rij, wel jammer dat het invoeren van een VVV bon niet ging. De bestelling werd netjes aangemeld en geleverd, de items naar wens.

Eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Snel levering goed choice .

Vriendelijk en behulpzaam en servicegericht

Ik winkel graag bij Only for Men. Het is iedere keer weer een feest door de ruime keuze en de gezellige sfeer.

Slecht

Krijg een mail 18-1 dat ik het pakketje kan ophalen in Nieuwegein, de volgende dag ben ik daar en is er geen pakketje, waarschijnlijk naar een ander filiaal gestuurd. Tot op heden nog niks gehoord, gevraagd of ze dan alsnog het pakketje kunnen opsturen naar huis adres maar dat bleek niet te kunnen jammer, door jullie fout mag ik nog een keer langs komen, nu 21-1 nog steeds niks gehoord.

levering etc. zoal het hoort

super service. Altijd correct en vrij snel geleverd.

Ik koop al verschillende jaren bij Only for men. Het aankopen via de website verloopt heel gemakkelijk. Steeds correcte leveringen. Aantrekkelijke promoties en kortingen voor topmerken. Heel uitgebreid aanbod met verschillend maten. De broeken van Pierre Cardin en het assortimen schoenen van Campbell behoren tot mijn favorieten. Ik blijf klant en bij deze adviseer ik anderen om ook klant te worden.

Snelle en correcte levering

ontzettend snelle bezorging

grote keuze, snel en correct geleverd

praktische website, aantrekkelijk aanbod, vlot te bestellen, snelle en correcte levering.

Snel gevonden

Snel een leuke broek gevonden in mijn maat. Werkelijke maat wijkt af, is te strak. Dan is het jammer dat ik retourkosten moet betalen.

Overzichtelijke webshop met veel keus. Bestellen gaat makkelijk en leveren snel. Prima zo!

Late levering

Leuke website, alleen jammer van de slechte levering die later is dan vermeld op de website.

Gewoon prima service zo.

Snelle,correcte levering en het product is topkwaliteit !

De aangekochte trui voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Maat goed, kleur goed en materiaal was eveneens wat ik verwachtte

Duurt te lang voordat bestelling wordt verzonden en daar wordt te weinig over gecommuniceert.

Teleurstellende ervaring. Drie truien besteld, erg laat ontvangen, te weinig communicatie en toen bleek de pasvorm uiterst ouderwets (zeer ruim vallend) te zijn. Alles dus maar terug gestuurd, wat ook nog geld kost......

Blij met product en het bestelling, maar niet met levering

Het bestellen gaat vlot en gemakkelijk, dus is ben zeker tevreden over het deel van Only for men. Echter de levering is uitbesteed aan DHL en zij vinden ons huis blijkbaar te ver weg liggen. Het pakket wordt dus nooit afgeleverd. Dit voor mij dus nu ook de reden waarom ik niet meer bestel bij Only for men.

Mooie collectie en snelle levering

Helaas geen vestiging bij ons in de buurt maar de online service compenseert dat gelukkig wel

Mooi aanbod met prima service erbij

Gevarieerd aanbod dat makkelijk te doorzoeken is maakt het makkelijk snel de juiste keuze te maken. De service vanuit de winkels sluit goed aan op de online beleving.

Fijne webshop

Overzichtelijk, gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Precies wat ik wil, tegen een hele mooie prijs.

Goed filter, makkelijk te bestellen, goed afgeprijsd, snel geleverd.

De site waar ik mijn zakelijke kleding koop

Only for men heeft een groot aanbod van kleding met een duidelijke website, om snel en gemakkelijke kleding te bestellen. Vooral mijn zakelijke kleding koop ik bij Only for men. De service is optimaal en bestellingen worden snel en netjes afgehandeld.

Heel prettig, vlotte en juiste levering. Ook bij een retourzending heel snel bericht en afhandeling. Top.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC