Makkelijk, goed en snel geregeld

Precies zoals de aanhef maar dan aangevuld met een breed assortiment aan mooie merken kleding. Al vaak geslaagd en de volgende keer weer. Dat is zeker.

Prima service, snelle levering.

Uitstekend service

Uitstekend service

Zoals altijd perfect

Ik bestel veel kleding bij Only for Men en laat het altijd afleveren bij de vestiging zelf. Ik ben altijd tevreden en ook bij een eventuele retour word ik altijd naar volle tevredenheid geholpen.

Efficiënt

Snel en juist, bedqnkt!

Snelle aflevering, goede retourinstructie

Afspraken perfect in praktijk omgezet.

Broek past zoals gehoopt

Prima service!

De eerste trui die besteld was bleek te groot, maar het retourneren was snel en makkelijk omdat die mogelijkheid bij ontvangst in de verpakking was meegestuurd. Dus geen lastige of ingewikkelde handelingen/procedures. Nu alleen nog even in de gaten houden wanneer het geld wordt terug gestort... :-|

Alles is goed verlopen

Zeer positief

1e bestelling op tijd. Broeken te krap. Retourneren eenvoudig. (nu de creditering nog) 2e bestelling snel en op tijd. Ze passen!

Vlot en netjes geleverd.

Na enig heen en weer sturen van kleding i.v.m. het vinden van de juiste maat is alles vlotjes geregeld en afgehandeld.

Prima service top

Prima service top

Zeer goede info

Makkelijk zoeken naar het gewenste artikel

keurig geregeld.

keurig geregeld. prima service.

Fijne duidelijke site

Het is prettig shoppen voor manlief op jullie site. Duidelijke foto’s en omschrijving.

eigenlijk perfect gelopen

Vanaf bestellen tot ophalen in de winkel, super. Ook het op de hoogte houden / updaten via de mail was heel fijn.

niet zoals gewend

Als regelmatige klant stelt only for men me niet vaak teleur, maar nu wel. De levering heeft erg lang op zich laten wachten en daarbij was ze niet oke. Er zaten nog alarm labels aan de kleding, en de kleding was stuk, kortom niet gecontroleerd.

Klantvriendelijke webshop , mooi aanbod Masons broeken

super , bestel liever online dan naar fysieke winkel te moeten gaan , mooi aanbod masons goede merken

Topservice

Hele fijne webshop en dito winkel in Veldhoven

Een warm bad van service in een zaak met schitterende kleding

De service is geweldig! Er wordt meegedacht, meegezocht, en gevonden! Wij hoeven nergens anders meer te shoppen voor m’n man. Hier slagen we altijd☺️

Mooie nette kleding voor juiste prijs

Ik zat al een tijdje te kijken om een paar chino’s en overhemden te bestellen, toen ik de actie zag van the bleuprint en Victim 4 voor €119,-. Ondanks dat ik beide merken niet echt kenden vond ik ze er toch goed uitzien en heb het besteld. 2 dagen later keurig bezorgd ik dacht nog wat is dit een kleine doos maar uiteindelijk zat alles er netjes in en het zit heerlijk.

Zoals het hoort. Bezorgd werd wat ik had besteld, op het beloofde moment en in goeie doos in een herbruikbare kostuumzak. Kortom, prima.

Goed en snelle levering

Snelle en overzichtelijke webshop. Echter werkte de functie "favorieten" niet dus kon ik geen overzicht oproepen van de items die ik als favoriet had aangeklikt. Zeer snelle levering.

Overzichtelijke site en eenvoudig bestelproces

Eenvoudig zoeken, goede aanbiedingen, veel keus

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC