Goede aanbieding en blij met de aankoop.
Bedankt voor de vijf sterren, Johan! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Prima assortiment met goede kwaliteit en prijsstelling
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ben! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Kwaliteit snelle levering veel keuze
Hartelijk bedankt voor het compliment, Alex! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
vanzelfsprekend gewoon goed gegaan geen opmerkingen
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Jos! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
De service was op zich goed,maar de kleur van het artikel is wel enorm anders dan de kleur op de foto in de webshop
Dankjewel voor je review, Hans! Jammer dat je niet helemaal tevreden was! Soms kan een artikel inderdaad iets anders overkomen online. We proberen de foto's zo accuraat mogelijk te krijgen, zodat de kans op teleurstelling zo klein mogelijk is.
Product is binnen een aantal dagen naar lokale winkel gestuurd waar ik het vervolgens op kon halen. Keurig mails gehad dat het product verstuurd was en vervolgens aangekomen was in de betreffende winkel. In de winkel vervolgens prima geholpen zoals altijd.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Erik! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Mooie trui voor leuke prijs!
Bedankt voor de vijf sterren, Gert! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Dankjewel, Marcel! Graag tot snel!
Snelle levering. Goed aanbod.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Gert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Prima webshop waar je eenvoudig op exact jouw maat en merk de juiste kleding kunt zoeken...én vinden. Zeker een tot ziens! John
Dankjewel voor de mooie beoordeling, John! Graag tot een volgende bestelling!
bestellen en binnen een of twee dagen in huis
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt John! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Snel gevonden wat ik zocht en het zoeken van de juiste kleur en maat was een fluitje van een cent. Dus zal het zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij Only for Men heb besteld.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Frans! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Snel geleverd. Normaal ga ik naar de winkel van Only for men. Nu met Corona kon dat niet dus via de website besteld. Snel en keurig netjes geleverd. Top! Lekker doorgaan zo!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Peter! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Snelle bestelling en als je de adviezen op de site volgt kloppen de maten goe
Bedankt voor je mooie review, Leo!
Enige kleine minpuntje was dat bepaalde maten niet (meer) beschikbaar waren in de webshop - al is dat met het nieuws over massale kledingdump in de woestijn ook wel te begrijpen. Ik hoop dat Only for men verstandig omgaat met retourzendingen en niet bijdraagt aan de kledingafvalberg!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, R! Wij zorgen er inderdaad voor dat onze retourzendingen die niet opnieuw verkocht kunnen worden, een andere goede bestemming krijgen. Dit doen we bijvoorbeeld in de vorm van een outlet verkoop. We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik wist de maat, besteld, en past precies!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Dries! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Hartelijk bedankt voor het compliment! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Ook fijn dat je de producten kunt ophalen in de winkel als je ze online besteld.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, J.P! Graag tot een volgende bestelling!
juiste spullen, goede prijs en nette tijdige levering
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jacques! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Bestellen, betalen, ontvangen. Niks mis mee
Hartelijk bedankt voor het compliment, Johan! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Mooie producten en snelle levering
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ron! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
De website is makkelijk, bestellen eenvoudig, afrekenen gaat ook snel, kwaliteit van gekochte is zeer goed en de levering vlot.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ruud! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Have been buying my business wears from OFM and have had no cause for regrets or complaints.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Lucky! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Geweldig. Heb geen - punten.
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Mooie trui. Prima kwaliteit. Goede pasvorm.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Jan! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC