Prima ervaring. Alles volgens afspraak
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Rene! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
De site is toegankelijk en overzichtelijk. Producten zijn makkelijk te vinden. Overall prima ervaring.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jeffrey! Graag tot een volgende bestelling!
Veel keuze en duidelijk aangegeven, daarna snel en efficiënt afgewikkeld. Prima
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Mario! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
goed en duidelijk
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Andre! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Alles werkt zoals het moet zijn dus top.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Peter! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Helaas is er ergens iets niet goed gegaan met mijn bestelling. Maar jullie zijn erg attent en meegaand wat betreft een oplossing!
Bedankt voor je review, Nico! Op het laatste contact dat we met je hebben gezocht, heb je helaas niet meer gereageerd. We hopen dan ook dat alles inmiddels opgelost is! Zo niet, dan horen we het graag!
de doorloop van het proces tussen bestellen en product bij de klant was wel lang
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. We hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke Only for Men winkels!
Netjes op tijd geleverd
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Jos! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Tweede aankoop snel ontvangen; eerste aankoop wist ik dat dit tot 3 dagen langer zou duren via info. Maar deze periode is overschreden zonder bericht hierover te ontvangen en kan dus geen 5 sterren geven.
Dankjewel voor je beoordeling, Peter! Je eerste bestelling had en iets langere levertijd, waardoor deze iets langer de tijd nodig had om te worden verzonden. Als het goed is heb je je pakket vandaag ontvangen! Heel veel plezier ervan!
Ursprüngliche Bewertung
Snelle en vriendelijke reacties op mijn vragen. Goed product en snelle milieuvriendelijke levering. Redelijke prijs.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Frans! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Gerard! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Besteld en opgehaald in de winkel ede. Geen problemen.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Robert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik vind de webshop prettig en intuïtief in gebruik. Maar de maten die worden aangeraden op basis van lengte / gewicht / leeftijd klopten in mijn geval bij alle kleding niet. Ik ben 1.86 mtr lang, weeg 86 kilo en ben 30. Op basis van die maat kreeg ik broekmaar 32 aangeraden. Helaas paste ik geen van de broeken; ik moest 33 of zelfs 34 hebben. Een overhemd werd in XL aangeraden en voor de zekerheid kocht ik ook de L; zelfs de L was te groot. Ik had een M nodig. Dit verschilt ongetwijfeld per merk, maar het advies van de website is onvoldoende accuraat om op te varen.
Bedankt voor je review! Wij begrijpen je onvrede, want niks is vervelender dan wanneer blijkt dat je de verkeerde maat hebt besteld. Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelde maat toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Eventueel helpen onze verkoopspecialisten in onze Only for Men winkels je graag verder om de juiste maat voor je te bepalen, uiteraard staan onze klantenservicespecialisten ook altijd voor je klaar! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke Only for Men winkels of online! Met vriendelijke groet, Team Only for Men.
Niets op aan te merken
Bedankt voor je beoordeling, G! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Cp company jas gekocht. Product was goed alleen was de jas niet mooi ingepakt alleen zo in de kartonnen doos gepropt. Niet heel netjes voor zo’n dure jas.
Bedankt voor je review Sam! Mijn excuses dat de jas niet netjes verpakt was, dat is niet hoe wij onze producten willen afleveren. Alsnog veel plezier met je aankoop gewenst.
Goed. Levering 2 dagen later dan er wordt gezegd op de site maar begrijp dat het druk is met de bezorgers.
Bedankt voor je mooie beoordeling Rene! Mijn excuses voor de vertraagde levering, we hopen je snel weer te zien!
Overzichtelijke site. Zeer ruim aanbod en afhandeling van de bestelling
Bedankt voor je mooie beoordeling Pieter! Veel plezier met je aankoop gewenst.
snelle service
Bedankt voor je mooie beoordeling Christiaan! Hier doen we het voor!
Duidelijk website, snelle bezorging.
Bedankt voor je mooie beoordeling Gerard! Hopelijk snel tot ziens!
prima site, gebruiksvriendelijk, alleen de maat adviezen kloppen mijns inziens niet helemaal
Bedankt voor je beoordeling Mardi! Bedankt voor de feedback met betrekking tot de maat adviezen, dit zal ik gelijk doorgeven!
Wel klopt de levertijd op de website niet. Daar wordt vermeld binnen 24uur maar het blijkt dat de winkels maar twee keer per week de leveringen ontvangen. Dus dat klopt niet met dat gene wat de website vermeld, toch jammer want nu was alles te laat binnen voor mij
Bedankt voor je beoordeling Thijs! Mijn excuses voor de vertraagde levertijd. We hopen je snel weer te zien!
Netjes verpakt
Bedankt voor je mooie beoordeling Jan! Veel plezier met je aankoop!
de bestelling verliep moeiteloos en werd na slechts 2 dagen bezorgd in de winkel van mijn keuze en daar bovenop nog eens € 10,--korting omdat ik jarig werd op 12 januari.
Bedankt voor je mooie beoordeling Geert! Hopelijk tot ziens in een van onze winkels of online!
Snelle levering, bestelde artikel juist geleverd. Echter anti-diefstal beveiliging zat nog aan de broek. Daardoor zelf naar fysieke winkel moetem gaan om te laten verwijderen.
Bedankt voor je beoordeling Bart! Mijn excuses dat het alarmlabel er nog aan zat, dit was uiteraard niet de bedoeling. We hopen je graag snel weer te zien.
Je wordt altijd prima geholpen. Wanneer je even alleen wil kijken is dit ook geen enkel probleem. En er staat altijd een heerlijke koffie klaar.
Bedankt voor de mooie beoordeling Theo! Graag tot ziens!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC