Perfecte levering

Perfecte levering, kwaliteit en service

nog even wachten

Ik kreeg bericht dat mijn bestelling naar de winkel is verstuurd, maar van de winkel heb ik nog niets gehoord. Ik vermoed dat er iets fout gegaan is met mijn creditkaartbetaling?

Een hele goede ervaring

De plaatjes van het model Op de site komen overeen met de broek in werkelijkheid! Snelle leverinf

Prima service!

Snelle levering en degelijk verpakt.

Goed geregeld en prima op tijd!

ruime keuze en snelle levering

Goeie website met veel keuze en filter mogelijkheden. Alles netjes op tijd geleverd

webshop goed bereikbaar en duidelijk

Het vinden van het artikel was goed. Wat mogelijk iets extra zou kunnen zijn om artikelen te kunnen vergelijken middels een vergelijkings button.

Goede ervaring

Zeer tevreden over bestellen en bezorgen!

Mooie kleding en dito webshop

Makkelijk bestellen, goede keuzemogelijkheden en eigentijds.

Goede snelle levering

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs en snelle levering

Matige webshop website

Mooie kleding en kom zeker terug. Fijn dat de winkel weer open is. De webshop is echter niet zo gebruiksvriendelijke. De filter keuzes die je maakt worden niet goed onthouden. Vervelendste is dat de foto’s van kleding niet goed genoeg zijn. De eerste indruk van motief op kleding zoals overhemden komt vaak niet goed overeen met detail foto’s. Waardoor je makkelijk kleding niet kiest die wel goed of mooi zijn. Al paar keer de gok genomen en blij met gemaakte keuze maar so zou het niet moeten Zijn. De order verwerking was wel snel.

Netjes verzorgd

Direct geleverd

Triest

Een winkel met kleding vanaf een bepaalde prijs, dan mag je ook wel wat verwachten. - Slechte communicatie over de levertijden. - Kleding op de website die leverbaar is. - Klantenservice die niet weet wat service is. - Cadeaubonnen van bedrijf A terug geven in eigen tegoedbonnen. - Een teruggave met een code die niet werkt. Als u van de merken houd die bij deze onderneming worden verkocht. Ik raad u aan, koop het ergens anders. Ze zijn onbetrouwbaar.

geweldig

koop al jaren bij Only for men en dat verloopt altijd geweldig

Prima service, prima hemden!

Zeer goede dienst na verkoop en hoge kwaliteitshemden. De businesshemden zijn van super kwaliteit en zijn gemakkelijk te wassen en te strijken. Vanaf nu is Only For Men één van mijn favoriete webshops!

Mooi assortiment

Jammer dat ik pas na 10 minuten opviel in de winkel. Verder fijn geholpen

Goede website en dito levering!

Goede website, assortiment en dito levering.

Geen: het pakket is nooit aangekomen

Misschien niet geheel aan Only for men toe te weiden maar gezien er om een ervaring gevraagd wordt; Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Een paar maal heb ik een mail ontvangen dat het pakket bezorgd zou worden alleen niets ontvangen. Toen ik keek naar de trackingcode zag ik dat het retour afzender is gegaan en dat mijn adres niet te vinden is. Ik woon dan ook op een wat moeilijker te vinden adres, toch is het andere verzenders wel gelukt om te vinden. Wel heb ik complimenten aan Only for men voor het retourproces, deze verloopt heel soepel.

Matig

Snelle levering alleen niet snel met de terug betaling!!!

Slecht

En bezorgkosten en retourkosten vragen, echt slecht laatste keer geweest dat ik bij jullie wat koop

Top , zeer goede ervaring !

Reeds 3 broeken besteld en deze pasten perfect mede door het advies online over de maat . Snelle verzending naar Belgie . Graag opnieuw !

Online prima maar geen service in de winkel!

Bestellen gaat makkelijk - betalen ook. Het kiezen van afhalen bij de winkel had 2 voordelen: 1- geen verzendkosten 2-pashokjes om je online bestelde items ff te passen. Tenminste dat dacht ik. Tuurlijk geen verzendkosten. Dat wel. Maar de service in de winkel in Voorburg kan beter. Een opmerking van dat ik bij uitzondering een pas shirt mocht gebruiken omdat het - zoals letterlijk mij werd medegedeeld- een uitzondering is, niet gebruikelijk is dat te doen, coulance en de webshop en de winkel 2 verschillende bedrijven zijn die niks met elkaar te maken hebben en ik eigenlijk thuis moet passen en niet in de winkel - vind ik verre van vriendelijk en uitnodigend en klantgericht. Ik kreeg een shirt maar elke andere vraag die ik stelde was duidelijk teveel. Hoewel het niet zou mogen uitmaken heb ik niet voor 50€ besteld maar ging het over ruim 300€. Voor mij was hiermee het wel klaar. Nooit meer Only for Men meer. Er zijn genoeg andere bedrijven die klantvriendelijkheid wel hoog in het vaandel hebben.

Bestelling nooit ontvangen

De bestelde kleding heb ik nooit ontvangen, omdat iemand bij Onlyformen bedacht dat het pakket direct retour gemeld moest worden.

Waardeloos!

19-11-2021 trui besteld. 22-11-2021 mededeling van vertraging. 23-11-2021 trui toch verzonden, fijn! 25-11-2021 trui onderweg met DHL om bezorgd te worden. 27-11-2021 gebeld met Only for men; onderzoek wordt ingesteld. 01-12-2021 nog steeds geen trui. Dit is waarschijnlijk niet te wijten aan Only for men, maar aan DHL, Maar Only for men is verantwoordelijk voor adequate verzending. Feit: Ik heb een trui besteld en betaald en na 12 dagen nog steeds niet ontvangen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC