Vlug geleverd

Super goed

Mooi colbert, past perfect, goed verpakt bezorgd.

Snelle service!!

Uitstekend!

top

goede service

Snel geleverd en past perfect !

Snel geleverd en past perfect !

Niet goed, geld terug

Helaas geen goed passende jeans voor mijn man. Na contact besloten de broek terug te sturen. Na 3 dagen was het geld teruggestort. Prima services

Gewoon goed

Alles was netjes verpakt Alleen het maatadvies door opgave leeftijd en gewicht klopte niet. Advies gaf een maat te groot aan, heb dat van anderen ook vernomen.

Geode service.

In de winkel in Beek geweest, daar heel prettig en goed geholpen. 1 van de broeken was niet meer aanwezig maar door de verkoper via de Webshop voor mij besteld. Dag erna had de broek thuis

Super snel binnen

Bestel al paar jaar mijn broeken bij men only Grote keus in grote lange maat.

Campbell Classic Colbert Prachtig

Gekocht online Campbell Classic Colbert voor een mooie prijs goed kwaliteit en verpakt in een dikke kleding hoes met hanger en snelle verzending. Top winkel Herma.G

Keurig optijd geleverd

Mooie truien, goede kwaliteit

Heel correct.

Volgende dag in huis, perfect fitt!

Het voldoet aan het verwachting

Ruim aanbod snelle levering

mooi breed assortiment makkelijk de bestellen en hele fijne snellen levering

Fijne one stop shop, zowel fysiek als online

Zowel in de fysieke winkels als in de webshop kan je terecht voor je complete outfit. Mooie merkenmix in kleding en schoenen tegen keurige prijzen.

Op tijd geleverd,materiaal in perfecte staat. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs. Toppie

Webshop top bezorging zeer slecht

Makkelijk en overzichtelijk besteld, bezorger komt gewoon niet en geeft aan dat we niet thuis zijn waardoor we het later krijgen of in de winkel moeten ophalen

Ik kijk namens mijn man wat ik voor hem mooi vind aan kledingstukken die hem dankzij Only for men producten nog beter én modieus kledingstijl aanbied,vind het naar mijn smaak én stuur het door naar hem. Er is eigenlijk heel weinig wat hem niet bevalt.We zijn al heel lang actief klant bij jullie,maar online nu ook!!! Mijn complimenten voor de service én producten.

Ik heb wel vaker bij jullie besteld en kleding is van uitstekende kwaliteit Echt een aanrader

Altijd bij only for men,

Teleurstellend

De derde keer al maat niet leverbaar maar op de site wel. Dus betalen en weer niets krijgen

Alles is correct gegaan dus helemaal tevreden.

altijd een feestje

Leuke kleding en topkwatiteit voor een leuke prijs,daar word je vrolijk van

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC