Jullie hadden een enorme keuze in vesten en ik heb met plezier bij jullie gewinkeld. Had daarna een vraag aan de klantenservice en die heeft me snel plezierig en goed geholpen
Bedankt voor je mooie beoordeling Lex! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Vind alleen jammer van de retourkosten
Bedankt voor je beoordeling! Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €2,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze Only for Men winkels. Mijn excuses voor het ervaren ongemak.
Mooie trui Snel geleverd
Bedankt voor je beoordeling Corinka! Veel plezier met je aankoop!
Zeer positief, voor herhaling vatbaar. Alles prima in orde.
Bedankt voor je mooie beoordeling Georges! Graag tot ziens!
Ruim aanbod en heldere productinformatie. Bestellen gaat eenvoudig, informatie over status bestelling is accuraat en je wordt op een klantvriendelijke wijze de hoogte gehouden. Vaker besteld en nog geen enkele keer teleurgesteld.
Bedankt voor je mooie review Femke! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Fijne overzichtelijke site
Bedankt voor je mooie beoordeling A! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Persoonlijke benadering, goede luisterervaring en voorkomend. Voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor je mooie beoordeling Nico! Graag tot ziens!
Jammer dat het alarm nog aanbeet overhemd zat en we van Arnhem naar Doeaburg moesten rijden om het er af te laten halen. We werden verblijd met een leuke attentie dank je wel.
Bedankt voor je beoordeling Sjon. Wat vervelend om te horen dat het alarmlabel aan je overhemd is blijven zitten, dit mag uiteraard niet gebeuren. Mijn excuses voor het ongemak.
Ursprüngliche Bewertung
Eenvoudige om te zoeken op de website. Artikels hebben een correcte prijs. Volgens website ontvang je de artikels op 1 of 2 dagen, en dat klopt !
Bedankt voor je mooie beoordeling Pieter! Veel plezier met je aankoop!
Accuraat en perfect!
Bedankt voor je mooie beoordeling Jan! Graag tot ziens.
Vandaag besteld morgen al in huis
Bedankt voor je mooie beoordeling Paul! Veel plezier met je aankoop gewenst!
De prijs was echt goed en de levering ook. Maar ik betaal in de winkel en het wordt online besteld omdat ze het niet hebben. Vervolgens past 1 van de 3 paar schoenen niet en die breng ik retour. Dan krijg ik me geld niet terug gestort in de winkel maar moet ik al minimaal 8 dagen wachten. Me Iban doorgeven via de mail. Ik vind dat allemaal gedoe daarom ga ik naar een winkel. En uiteindelijk verzandt ik nog in een webshop . Maar goed de prijs maakt een hoop goed. Eerlijk is eerlijk
Bedankt voor je beoordeling Mark! Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over het retourproces, uiteraard nemen wij deze feedback mee. Mijn excuses voor het ongemak.
Duidelijke en makkelijke webshop met duidelijke beschrijvingen van de artikelen. Zeer snelle levering.
Bedankt voor je mooie beoordeling Henk!
Kleding zou op zaterdag geleverd worden. Er kwam een mail dat het een dag vertraagd was. Woensdagmiddag gebeld dat het er nog niet was. Ze wilden een onderZoek instellen en dat zou een paar dagen duren. Heb toen verteld dat ik het niet meer wilde. De retour is toen wel gelijk geregeld.
Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met ons, dit is uiteraard niet de bedoeling. Mijn excuses voor het ongemak.
Bezorgtijd is wel wat lang. 5-7 dagen is langzamer dan meeste andere webshops en bezorgkosten voor ontvangst en retourzending snap ik, maar zou ik voor bestellingen boven een bepaald bedrag niet in rekening brengen.
Bedankt voor je beoordeling Bert! Het klopt inderdaad dat sommige artikelen een langere levertijd hebben, dit komt doordat ze uit een andere winkel moeten komen. Mijn excuses voor het ervaren ongemak, alsnog graag tot ziens!
Bedankt voor je mooie beoordeling Jan!
Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is het echte winekelen. Als je je eigen maten goed kent, is passen geen probleem. In mijn geval paste alles. Goede fotoos van de kleding, zodat het eigenlijk niet kan tegenvallen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Henry! Veel plezier met je aankoop.
PME broek voor heel weinig kunnen kopen via de webshop en ophalen in de winkel. Voor de man met wat langere benen is het assortiment van OfM helaas niet zo groot, fijn dat er via de webshop dan toch soms pareltjes tussen zitten. Altijd een hartelijke ontvangst in de winkel.
Bedankt voor je mooie beoordeling Henri! Graag tot ziens online of in de winkel!
Zie titel, ik denk dat meer woorden niet nodig zijn!
Bedankt voor je mooie beoordeling Mitch!
Mooie korting voor een nieuw model jeans, en dat alles snel geleverd met je word goed op de hoogte gehouden, toppertje!
Bedankt voor je review Kees! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Bedankt voor je mooie beoordeling Ed! Graag tot ziens!
Mijn bwestellingen worden snel en vakkundig afgeleverd, nog niets terug hoeven sturen, ik ben zeer tevreen met OFM Webshop
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Duidelijke website, nette levering.
Bedankt voor je mooie beoordeling Rian!
Ik heb een broek via de winkel online besteld omdat mijn maat niet voorhanden was. Op aanraden van de verkoopster andere kleur broek gepast en deze maat overgenomen op de kleur die ik wilde. De broek zou 1 a 2 dagen geleverd worden via dhl, het werden er 4. Pakketje was open en de broek past bij lange niet. Totale andere pasvorm en maatvoering ondanks t zelfde type broek. DUS; is t in de winkel niet voorhanden, niet online bestellen en wachten op nieuwe voorraad. T geld krijg ik pas dagen later terug ondanks dat ik in de winkel betaald heb.
Wat vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring met ons gehad hebt, dit is uiteraard niet de bedoeling. Mijn excuses voor het ongemak.
Per email besteld de volgende dag in huis
Bedankt voor je mooie review, Charles! Leuk dat je tevreden bent.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC