Toen ik contact nam over mijn bestelling, dat het te lang is geduurd, is het toen snel gegaan en ik had mijn bestelling binnen 2 dagen binnen.
Helaas hebben de artikelen die je had besteld een levertijd van 2 tot 3 dagen. Dit staat aangegeven in je bevestigingsmail. Op de derde dag zijn de artikelen in ons magazijn binnen gekomen. Deze zijn daarna gelijk verzonden. Veel plezier met je bestelling!
Goede sortering! Prima prijs- / kwaliteit-verhouding! Diskundige, enthousiaste en vriendelijke verkoper!
Wat fijn om te horen Huig! Graag tot snel!
Levering tijd duurt in mijn beleving te lang. En met mijn bestelling ging het fout want ik ontving ook geen bevestiging mail van het bestelde product. Maar uiteindelijk blij met het bestelde product.
Vervelend om te horen dat je geen bevestingsmail hebt ontvangen. Helaas kan deze mail per ongeluk in de spambox terecht komen. Onze excuses hiervoor. Veel draagplezier!
Online kleding gekocht. Afwikkeling prima. Enkel het onderdeel betalen was wat omslachtig. Zou beter moeten.
Bedankt voor je beoordeling, Gerard! Als je tips voor ons hebt hoe we de betaling soepeler hadden kunnen laten verlopen, horen we het graag.
Prima shopping proces; levering duurt helaas wat lang als er al 1 item is wat langer op zich laat wachten.
Bedankt voor je review, Jesper! Eén item uit je bestelling had inderdaad een levertijd van 3 tot 7 werkdagen, waardoor je pakketje iets langer op zich liet wachten. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren. Mocht je hierin tips voor ons hebben, dan horen we het graag!
We zijn heel goed en persoonlijk geholpen door een medewerker.
Bedankt voor de vijf sterren, Henk!
Hartelijk dank voor je beoordeling, Bert! Leuk dat je tevreden bent.
Prima webwinkel ,overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Wat een mooie beoordeling, bedankt Ron! Veel plezier met je bestelling!
Helemaal top , snel en mooi verpakt geleverd en ook nog eens een mooie prijs
Wat fijn dat je tevreden bent! Leuk om te horen, hopelijk zien we je snel terug.
Besteld en snel in huis
Bedankt voor je mooie review, Dick! Graag tot snel.
De bestelling ging heel snel via de website. Artikel werd prima op tijd geleverd. Complimenten.
Wat fijn om te horen, Els! Veel plezier met je bestelling.
Er gaat hier van alles mis. Geen bevestiging van bestellingen, geen bevestiging van verzending of gereedliggen in de winkel, en bij retour geen bevestiging van retourontvangst en trage terugbetaling.
Beste Remco, wat jammer dat je deze punten aangeeft. Wij versturen juist over alles wat er gebeurt in je bestelling een update. Helaas kan het soms voor komen dat hij in je spam of ongewenste e-mail beland. Wij raden je aan om hier eens in te kijken. Wij betalen terug binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van je retour.
Goede service en goede producten.
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling, Hans!
Je kan goed en snel bestellen via de site maar duurt ff voor je het binnen heb.
Hoi Klaas, bedankt voor je positieve beoordeling. Sommige artikelen komen inderdaad uit een van onze winkels. Hierdoor is de reistijd van het artikel wat langer. Gelukkig heb je hier begrip voor!
Professionele zaak die je vriendelijk te woord staat als je vragen hebt. Snelle levering mooie kwaliteit!
Hartelijk dank voor je complimenten!
2 truien besteld, betaald en ontvangen.Goede kwaliteit. Ik was vergeten korting mogelijkheid aan te geven, mailtje gestuurd en servicedeling zou alsnog de korting in orde maken
Hoi Cees, de korting is inderdaad in orde gemaakt voor je! Bedankt voor je beoordeling en hopelijk tot de volgende keer!
Vandaag besteld en morgen in huis
Veel plezier met je aankoop Bianca!
Nvt
Fijn dat alles snel en correct is afgehandeld Henk. Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je review M!
Had een PME winterjas besteld, en de volgende dag werd de jas netjes bezorgd. Ik ben een zeer tevreden klant.
Fijn om te horen Roy! Bedankt voor je beoordeling.
Hele overzichtelijke webshop. Goed aanbod van goede merken. Keurige afhandeling van de bestelling en supersnel geleverd.
Bedankt voor je mooie beoordeling J.D.! Graag tot ziens in een van onze winkels of online.
De bestelde spullen binnen 24 uur thuis, gewoon super. kunnen veel anderen een voorbeeld aan nemen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jan! Veel plezier met je aankoop gewenst.
In de winkel, waar ik leuk geholpen werd door Danny (winkel in Leidsche Rijn centrum), was een broek voor mij niet op voorraad in mijn maat. Deze hebben Danny en ik online voor me besteld, en is al in de winkel betaald. Dit is nu bijna 2 weken geleden op het moment van schrijven van deze recensie. Toen er in het DHL scherm voor de 5e dag stond dat het pakket 1-2 dagen vertraagd was ben ik op zoek gegaan naar een manier om DHL te bereiken, die vond ik in eerste instantie niet. Dus toen geprobeerd om jullie klantenservice te bellen, op woensdag was dit geloof ik, op de website stond dat de klantenservice open was. Echter kreeg ik continu een bandje dat vertelde dat het dicht was. Bij navraag in de winkel bleek dat de volledige klantenservice een dag training had… had dit dan op z’n minst gecommuniceerd op de website. Uiteindelijk bij DHL wel een chatfunctie ontdekt, en door een bijzonder onvriendelijke medewerker te woord gestaan. Die me duidelijk maakte dat jullie een onderzoek moesten starten. Nou dit onderzoek is na een mail van mij gestart, en loopt nog. Ik neem aan dat het goed komt. Los van bovenstaande heb ik ook een colbert gekocht, in eerste instantie een colbert, een maat kleiner, die vermaakt kon worden, dan zou deze passen. Mijn totale rekening was boven de €500, voor het vermaken moest ik €17 betalen geloof ik, geen discussie over gevoerd, maar vind het wel opmerkelijk dat je op zo’n bedrag deze service er niet bij krijgt. Echter bij thuiskomst, was het jasje alsnog te klein. Meteen gebeld, en er is alsnog een grotere maat besteld, en deze zit wel goed. Kon mijn colbert gewoon omruilen. De kosten voor vermaken is niet meer over gepraat. Dus die €17 is weg. Ondanks mijn misschien kritische houding op zaken, vond ik het wel leuk winkelen bij jullie, ik vermoed dat ik nu gewoon even pech heb gehad. Zeker jullie winkelpersoneel is echt top. Hopelijk komt m’n broek snel binnen. Tot een volgende keer.
Bedankt voor je beoordeling Pascal! Ik heb het even voor je nagekeken en het DHL onderzoek loopt nog, zodra we vanuit DHL een reactie hebben ontvangen zullen we dit terugkoppelen. Met betrekking tot de vermaak kosten van het geretourneerde colbert kun je altijd de volgende keer als je in een de winkel bent hier even een collega over aanspreken. Mijn excuses voor het ervaren ongemak.
Erg tevreden over de bestelling keurig verzorgd en prachtige kwaliteit Chapeau.
Bedankt voor je mooie beoordeling John! Graag tot ziens!
In de winkel altijd fijn geholpen. Zag een trui maar alleen beschikbaar via webshop. Dus daar besteld. Wel een kleine tip: schrijf in de aanhef van de mail om klanttevredenheid te meten de naam goed. Nu zijn de tussenvoegsels “van der” weggevallen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Edwin! Veel plezier met je aankoop gewenst en graag tot ziens!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC