Erg behulpzaam en mijn dochter kon even gebruik maken van de toilet.
Bedankt voor je mooie beoordeling Hamdi!
Zie titel. Wel waardeloos dat je 3 euro betalen moet voor retour zending. Heb voor ruim 800 euro besteld en ca 200 euro geretourneerd. Lijkt mij dat die retourkosten op zo’n bedrag niet berekend moeten worden. Het is meer principe en gevoel........
Goedemiddag Gerrit, hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. In je review lezen we dat je niet helemaal tevreden bent, we willen je graag een toelichting geven: Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €2,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €2,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze Only for Men winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] We hopen op je begrip en dat we je weer snel online mogen verwelkomen!
Retour wordt snel terug betaald. Top
Bedankt voor je mooie beoordeling Marga!
Het ging (deze keer) echt niet goed. Zelf na moeten bellen om er achter te komen dat mijn bestelling beschikbaar was voor afhalen in de winkel.
Vervelend om te horen. Onze excuses! Wanneer je bestelling is aangekomen in de winkel wordt er een automatische mail naar je verzonden. Het kan soms helaas zijn dat de mail per ongeluk in de spambox terecht komt. Veel plezier met je bestelling!
Product goed verpakking belachelijk veel te groot: niet te hanteren en ik ben 1,93
We leveren je smoking in een stevige en grote verpakking zodat het artikel netjes blijft. Onze excuses voor het ongemak dat je hiermee hebt ervaren!
XL is ook echt XL. Maatjes kloppen gewoon dus geen stress
Wat fijn om te horen Ron!
Trui besteld, omschreven als zijnde donkerblauw, maar is gemeleerd Aanbevelen, ja. Product zal op zich wel goed zijn maar voldoet niet aan de omschrijving
Bedankt voor je beoordeling Wil. We zullen de product omschrijvingen verbeteren!
Op welk moment je ook komt, personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Voelt als een warme deken alsof je thuis komt.
Bedankt voor je mooie beoordeling Thijs! De koffie staat altijd klaar, graag tot snel!
Geleverd zoals verwacht
Veel draagplezier!
Bestellen was gemakkelijk en snel geregeld. De aanbieding zorgde ervoor dat het een extra goede deal was.
Wat een leuke review Maarten!
De artikelen zijn duidelijk omschreven met goede foto's. Levering is prima.
Wat fijn om te horen Dennis, graag tot snel!
Geen op- of aanmerkingen
Bedankt voor je mooie beoordeling Harm.
Duidelijk en overzichtelijk een bestelling plaatsen Snel geleverd op afgesproken vestiging.
Wat fijn om te horen Henk, veel plezier met je bestelling!
Levering liet even op zich wachten, onduidelijk waarom, zelfs klantenservice begreep niet waarom het langer duurde. Bestelde shirt was verder prima.
Vervelend om te horen. Het komt soms voor dat een artikel uit onze winkels naar het magazijn verzonden moet worden. Hierdoor kan de levertijd iets afwijken. Onze excuses voor het ongemak!
Via fysieke winkel eea gekocht. 1 art. Heeft medewerkster via webshop besteld. Was al binnen 20 uur in huis!! Zeer klantvriendelijke winkel in Veldhoven
Dat is wel héél erg snel! Wij wensen je veel plezier toe met je kleding.
Zie boven
Hartelijk dank voor je review WGJ!
Overhemd was in de winkel niet op voorraad. M.b.v. de verkoper vervolgens via de webzuil online besteld. Keurig afgeleverd.
Super! Wij zijn blij dat we deze mogelijkheid aan kunnen bieden. Veel draagplezier toegewenst.
Snel en duidelijk. Pakketjes goed en netjes ingepakt.
Fijn dat alles naar wens is ontvangen Marcel. Hopelijk tot een volgende keer.
Ben super tevreden.
Goed om te horen Yvonne!
Je hebt besteld en ik kreeg vrij snel het pakketje dat top .
Hoi Jolanda, fijn dat het pakket er spoedig was! Hopelijk tot de volgende keer.
Goede selectie kleding en de maten passen altijd goed! Verschillende chino s gekocht!
Wat een leuke beoordeling Mark. Het doet ons goed te horen dat we je al meerdere keren hebben mogen voorzien van een leuk item. Veel draagplezier!
Zoals in de winkel afgesproken (en betaald) omdat het juiste kledingstuk niet meer op voorraad was en daarom is nagestuurd.
Bedankt voor je mooie beoordeling Henk! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Prima service.
Bedankt voor je mooie beoordeling Vincent!
Heel prettig een winkel waar je alles bij elkaar vindt. Daarvoor alleen al kom ik graag terug. Wel jammer dat de spullen blijkbaar van meerdere lokaties eerst naar hun moet komen. Hierdoor kwam mijn bestelling pas na een week binnen.
Bedankt voor je beoordeling Marten. Veel plezier met je aankoop gewenst!
prettig
Bedankt voor je mooie beoordeling David! Graag tot ziens.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC